Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itguy

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a rövid cikkben megpróbáljuk összefoglalni azokat a tipikus hibákat, amelyek előfordulhatnak laptopok és notebookok esetén a töltők és adapterek körül. Tényleg a legalapvetőbb hibák! 1) Ha a laptop töltő nem tölti a laptopot akkor több mint valószínű, hogy megérett…..
A laptop és a dió tragikus tragikomikus találkozása   Cikkünk semmi esetre sem irányul a sérült emberek meghurcolására vagy kinevetésére. Sajnos a down kór egy olyan probléma amire nincs gyógymód :( Sok tanítással és türelemmel ugyan lehet apróbb eredményeket elérni…..
Szervizműhelyünkbe rendszeresen érkeznek be számítógépek, mind asztali mind hordozható kivitelezésben. Magánszemélyek előszeretettel választanak bennünket, hiszen tudják jól, hogy megbízhatóan és lelkiismeretesen végezzük a munkánkat. Viszont a pc szerviz pc javítás Budapest…..
Ha elromlott a tévé akkor az emberek többsége mindig a gyors szervizelést várja el. Hogy tudunk segíteni ebben? Először is több mint 12 éves szakértelmünkkel, amely időt a különböző televíziók szervizelésével már eltöltöttünk. Ez egyben garancia is ügyfeleinknek, hogy…..
A zsanérokkal és a fedlapokkal a laptopok esetében mindig problémák lehetségesek. A legtöbb ilyen probléma adott fizikai sérülés eredménye. Lehet a számítógép szerviz Budapest VII. kerület tud segíteni az ilyen jellegű problémák megoldásában is. Néha a laptopoknak egy…..
A tablet gép javítás érdekes eseményeket, tapasztalatokat szülhet. Rendszerint az eldöntendő kérdések mindig a kijelzők körül forognak. Vajon megéri -e javíttatni vagy olcsóbb akkor már egy újabb kijelzőt vásárolni? Az ilyen kérdések eldöntésében az Itech Rendszerház…..
Még szerencse, hogy az Itech Rendszerháznak van tv szerviz szolgáltatása is. A legkülönbözőbb hibákkal hozzák be modern LCD tv készüléküket a budapesti felhasználók a szervizközpontba. De az eltérő hibák között is százalékos arányban kimutatható az 5…..
Ez a cikk azért íródott mert az olcsó laptopok iránt mindenki érdeklődik, Budapest területén meg aztán különösen. Egy tévhitet azért nem árt eloszlatni. Attól mert valaki egy használt laptop vagy notebook készüléket vesz, az nem jelenti azt, hogy akkor biztos hamar tönkre megy…..
IT erőforrások - link beküldés - linkajánlás Javasoljuk figyelmébe mindenkinek ezt a webkatalógust, amely jelenleg kezdeti stádiumban van és azért jött létre, hogy kizárólag az Internet arra méltó IT releváns oldalait gyűjtse össze. Ha webmester vagy és egy informatika…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
Ha az ember egy összetett, szabálytalan és mindenféle kiálló tárggyal teleszórt felületre tervez reklámot, akkor érdemes azzal egy kicsit közelebbről is megismerkednie. Különben nagyobb lyukra fut, mint a Luke Skywalkerhez riasztott TEK és a hollandok elleni magyar védelem…..
itguy 2013.07.01 15:44:24
Léteznek autentikus helyek az Interneten ahol utána lehet nézni annak, hogy vajon melyik szolgáltatás a korrekt és melyik nem. Ilyen helyek közé tartoznak mindenféleképpen a fórumok és a különböző közösséget építő portálok. Talán ez az örök igazság azért is van így mert…..
Ha elromlott a hordozható számítógépe például laptop kedvence és már elhozta szervizközpontunkba bevizsgálásra ahol megállapítottuk, hogy már menthetetlen azt szervizelni nem lehet akkor szóba jöhet még az Ön számára is rentábilis leselejtezés. A laptop felvásárlás…..
Különösen a budapestiek számára ismeretes a laptop szervíz Budapest VII. kerület frekventált helyszínén. Ebben a szervizközpontban minden nap nagyon sok ember megfordul 10:00 - 18:00 között. A számítógépeknek eltérő hibáik lehetnek. Tényleges hardveres és szimulált hardveres…..
A blogolás egy nagyon jó dolog, mert rentábilisen elérhető minden ember, s az ötletek / információk viszonylag egyszerűen osztódnak szét ;) Lövésem sincs egyelőre, hogy milyen rendszerességgel fogok itt posztolni, de ha lesz valamilyen érdekes téma, nyilván szét fogom…..