Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilumpalumpa

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondod, nem tudsz rajzolni? Tévedsz! Rajzolni mindenki tud, méghozzá szépen, legalábbis a képessége megvan hozzá. Ezt bizonyítják a napjainkban egyre népszerűbbé váló, úgynevezett jobb agyféltekés rajztanfolyamok is. Hogy pontosan miről is lenne szó? Egy ilyen tanfolyamot…..
hipstopotamus levendula fénykora 2013.07.01 16:04:01
Őrült divatnak örvend idén is a levendula, hiszen ha Június, akkor levendula. Nem véletlen ennyire felkapott téma. Rengeteg praktikus felhasználási lehetőséget kínál, többek között DIY programokra. (Do It Yourself - Csináld magad) emellett illóolajok, és tea is készül belőle,…..
Öltözz hipsterként.A legegyszerűbb mód, hiszen kinézettel lehet a legkönnyebben vegyülni. Az öltözködés legalább olyan fontos számukra, mint a zenei ízlés. A vásárlás náluk alapjáraton a régi stílusú üzleteknél kezdődik, fő a laza de ugyanakkor feltűnő…..
hipstopotamus valami nyitányféle 2013.06.28 09:47:52
Na, hát sziasztok, néhány röpke óra bénázás után máris az első bejegyzés írásánál tartok, eddig rekord idővel haladva. A 'hipstopotamus' elnevezés (csakhogy a félreértéseket vagy esetleg egyáltalán nem értéseket kiküszöböljük) a hipster és a hippopotamus szóból ered.…..