Regisztráció Blogot indítok
Adatok
znori

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, túlterheltek, vannak rendelők, ahol a tárgyi feltételek sem adottak a működéshez, de van egy hírem, beteg van bőven! Tisztelt Praxis!   Nem igazán kedvelek ilyen témában írogatni, hiszen sok orvossal találkozom- szinte nap, mint nap - és nem kívánok senkit megsérteni, aki az egészségügyben…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
znori 2015.10.11 12:25:16
@napraforgó70: Még akár apró üde színvolt is lehetett volna az unalmas műsorfolyamban, ha nem ordított volna róla messziről, hogy nem spontán "beszélgetés" volt, csak előre megírt forgatókönyvet hoztak mindketten, Csuja a receptmeséléssel, Horgas a rosszul túljátszott unatkozással.
znori 2015.10.11 12:27:50
@Reszelő Aladár: Hogy jön ide a köztévé és a közpénz?
Mindannyiunk élete egy regény, a magunk örömeivel és fájdalmaival, ünnepeivel és hétköznapjaival, sorsfordító eseményeivel és tanulságaival. De mégis, mi lehet a tanulsága egy szép, okos, tehetséges, jóravaló 33 éves újságírónő betegségének és értelmetlen halálának?…..
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
Olvasónk reggel tejeskávét akart inni. Nem sikerült. Ettől annyira bepöccent, hogy üti-vágja a Tesco-ügyfélszolgálatot, pedig azok igazán megszaggatták a sötétkék egyenblúzt, mert olyanokat írtak neki, hogy "mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát" meg, hogy "Nem…..
znori 2014.07.04 08:03:26
Köszi a sok kommentet, jót szórakoztam. :) Megint bebizonyosodott az örök tétel, mindenki tudja a tutit, az összes minőségihibás kereskedelmi reklamációban a vevő a hunyó, egyáltalán minek jött a világra?
Az "impotencia" kifejezést szerintem nem csak én használom a köznyelvben a bénázás, tehetetlenség kifejezésére, de ezek szerint a homárt csupa orvos olvassa, aki csak a férfi nemzőképtelenség szinonimájaként ismeri.
Ami azt illeti, ki és mire használ ENNYI tejet? Mennyi az ennyi? Tudja valaki, hány fős a családom? Egyébként meg megisszuk, kakaót készítünk belőle, kávéba tesszük, időnként főzünk vele ezt-azt. Miért, más mire használja a tejet? A reklamáció szempontjából egyébként mindegy, egy termék legyen fogyasztható a szavatosság lejártáig, ennyi.
Ami azt illeti, melyik hülye ír ilyen hosszú posztot, az elejét a homár írta, a közepét a tesco ügyfélszolgálatától kaptam, az 1. és 3. levelet egyébként is megírtam az ügyfélszolgálatnak, kopipészt. Az elejére és végére írt pár sortól meg nem kaptam ínhüvelygyulladást.
Rendszeresen olvasom a homárt, a kommenteket alapból nem szoktam, csak most futottam végig. A posztokból mindig leszűröm, melyik cégnél kell résen lenni, a mostani poszt megírásának is ez volt a célja, hátha más is arra használja a homárt, amire én. Ha pár ember kiadta a gőzt azzal, hogy csakazértis leírta, mekkora lúzer vagyok, és tegnap otthon kivételesen nem a zasszonyon vezette le a feszkót, az csak plusz nyereség.
Tegnap ismét aktuális volt a netes nagybevásárlás, meg is ejtettük. Nem a Tescónál. Mert a Tesco gondolhatja úgy, hogy így kell a reklamációt intézni, én meg gondolhatom úgy, hogy nem ez a dolgok korrekt elintézése. A Tescót nem fogja a földhöz verni egy régi vevő elvesztése, nekem pedig több lehetőség is rendelkezésemre áll, hogy máshonnan rendeljek. Mindenki jól jár, igazságos a világ. TOVÁBBI szép napot mindenkinek!
znori 2014.07.04 08:22:45
@AtiSnatch: Nem gond, az off kommentek legalább annyira szórakoztatóak voltak, mint azok, amik a poszthoz szóltak hozzá. :) De azt azért megállapítottam, hogy eztán sem fogok belemerülni a posztok alatti kommentekbe. :)
znori 2014.07.04 08:37:15
@helianthus: Én nem vagyok ennyire pesszimista. Ritkán szoktam reklamálni, most sem rohantam az első 1-2 doboz után, ahogy írtam is. De talán nem csak nekem sok, ha a teljes mennyiség 3/4-e megy a kukába, nem vagyunk ennyire gazdagok. Ilyenkor az esetek döntő többségében normálisan elintézik a reklamációt, ha az élet eztán is hozza az eddigi statisztikát, akkor nem félek, hogy mostanában megint másik cég után kell kutatnom. Most hirtelen elgondolkodtam, és az idejét sem tudom, mikor mondtuk legutóbb azt, hogy na, ennél a cégnél sem vásárolunk többet! Tudom, hogy paradoxonnak tűnik, de pont azért akadtam ki a dolgok ilyetén intézésén, mert mostanában szerencsére már nem így állnak hozzá a cégek a reklamációkhoz. Tudod, verseny van...
De most bocsi, nem udvariatlan vagyok, de nem vagyok egy nagy netes fórumozó, most is mennék inkább a dolgomra. Tényleg szép napot mindenkinek!
Barátságos vendéglátás, roskadozó bőségtál, gyógyító levegő és a Föld szívcsakrája - ezeket szerette volna Sándor a dobogókői vendéglőben magáévá tenni a múlt héten - akciósan, 46% kedvezménnyel. Ehelyett úgy tűnik kapott macskát, rizst, 1 db combot meg egy…..
Piacvezetővé vált a Duna Televízió A karácsony és szilveszter közötti időszakban az ünnepekkor szokásosan magas nézettségi mutatókat is túlszárnyalta a Duna Televízió. December 27-én a Sissi című sorozat befejező részét több mint 900 ezren látták, ezzel abban az…..
znori 2014.01.09 08:04:36
@Thrasher: Ha jól értem, Bakonyi Péter ezzel csak azt akarta kifejezni, hogy ha a csak a határon belüli adatokat nézve - ha paraszthajszállal is, de - verte a DunaTV a retekcsatornát, akkor nem valószínű, hogy más lenne az eredmény, ha a határon túli (nem mért) nézőszámot is hozzászámolnák. A határon túli magyarlakta területeken köztudottan népszerű a DunaTV, úgyhogy nem valószínű, hogy pont ott annyival többen nézték a retekklubot, hogy ez megváltoztathatná, sőt megfordíthatná az arányt. Inkább valószínű, hogy még nagyobb lenne a különbség - a Duna javára.
znori 2014.01.09 12:29:45
@Péter Bakonyi: Kedves Péter, te ne is nevezd őket így, mert ha jól sejtem, munkádnál fogva nem is lenne ildomos. :) Engem viszont nem köt semmi ilyesmi, szerintem ez a közkeletű "becenév" pontosan kifejezi a csatorna lényegét, a mindennapi életben is így hívom őket. Én mindig örülök, ha csak felvillan a reménye, hogy mégsem önt el bennünket teljesen a szenny a médiából, és ez most pont olyan volt. Gratula a DunaTV-nek.
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
znori 2013.12.19 11:22:08
@Tehéntőgy: És még annyi: nem hiszem, hogy a megrendelő részéről "túlzott igény" lenne, hogy nem vesz meg valamit, amit nem akar. Ez lenne a normális, nem? Hiszen azt írod, hogy te sem hagysz magadra bármit rásózni. Fordítva ülsz a lovon, a történetben nem a kertévé állt el az üzlettől, hanem a megrendelő. Rendelt egy kiló húst, az eladó azt mondta, hogy csak akkor kapja meg a húst, ha a mócsingot is megveszi, a vevő erre azt mondta, hogy oké, akkor nincs üzlet, elmegyek inkább a szomszéd henteshez. Ennyi.
znori 2013.12.19 11:43:34
@Tehéntőgy: Engem viszont az irritál, hogy az rtlklub a rovott múltú Stohl Bucit a maga részéről nem meri bevállalni a saját műsoraiban (aminek amúgy egyébként szintén csak örülni lehet), de elvárná egy másik szervezettől, hogy egy hasonlót meglépjen, pedig hát ő is csak megbotlott, hát nem? És amikor beintenek nekik, hogy nem hagyják zsarolni magukat, akkor az rtl klub ráadásul erkölcsi piedesztálról osztja az észt. Eleve nevetséges, amikor az rtl értékről, minőségről és példaképekről prédikál. Ilyenkor tényleg nem tudom, hogy ennyire képtelenek a helyükön kezelni saját értékeiket vagy inkább értéktelenségüket, vagy csak úgy csinálnak.
znori 2013.12.19 15:11:26
@Lenina Huxley: Nem egy próbát kúrt el. Én messze nem néztem minden adást, de csak azokban, amikben néztem, Geszti Péter két adásban hozta szóba, hogy Krasznai Tünde egy link alak (ő kicsit szebben fogalmazott) + harmadiknak ott volt az ominózus bejátszás, amikor a mentora szóvá tette, hogy nem lehet egy órát késni, mert ez kibaszás vele is és a duettpartnerével, Danics Dórával is. Arra már nem emlékszem, hogy azt is akkor mondta-e, hogy DD minden próbára flottra felkészül, míg KT szeret készületlenül beesni. Ha ugyanabban az adásban hangzott el, akkor, 3, ha nem, akkor 4 különböző alkalommal történt rá utalás SAJÁT MENTORA SZÁJÁBÓL, hogy KT egy megbízhatatlan, link alak. Én ugyan élvezem az összeesküvés-elméleteket, de nem hiszem, hogy miután a párbajból őt juttatták tovább, utána direkt savazzák, hogy kiessen. Ha azt akarták volna, hogy kiessen, akkor egyszerűen nem juttatják tovább a párbajból, nem sokkal egyszerűbb? Szóval hagyjuk már ezt a Krasznai Tünde példakép az ifjúság számára dumát. És nem (csak) a hard pornós múltja miatt, és nem is amiatt, hogy ne aposztrofáljuk már egy pár hónapos műsorfolyam végigcsinálását kemény munkával elért nagyszerű eredménynek. Hanem mert a csatorna saját bevallása szerint is link, lusta és megbízhatatlan. Hogy ennek ellenére eljutott addig, ameddig eljutott, ez nem (csak) őt minősíti.
Naiv kismamának új autót hívott a sutyerák taxis, mert lépcsőn ülve várta, és nehogymár összekoszolja a kocsiját. A szokatlanul abszurd jelenet után kicsivel telefonált a City Taxitól a "panaszbizottság", hogy a kolléga helyesen járt el, tényleg ő dönt, milyen fuvart vállal…..
znori 2013.08.07 09:09:21
@nandras01: Igen, egyetértek, totálisan és unalmasan túl van írva a sztori. Én csak azt nem értem, hogy "a férjem rutinszerűen a szép számú csomagok összeszedésével volt elfoglalva, totálisan nem figyelve a beszélgetést". A leírás alapján ez nem egy 5 mp-es párbeszéd volt. Értem, hogy az elején nem figyelt fel rá, hogy helyzet van, bár ők otthon is olyan decibelen társalognak egymással, hogy nem tűnt fel, hogy mellette a felesége éppen fennhangon ordibál egy pasival és viszont? De jó, ezen lépjünk. De aztán is annyira lekötötték a csomagok (nem tudom ugyan, mire felügyelt, félt, hogy elszaladnak a bőröndök, vagy katonás sorba rakosgatta őket a taxiba való bepakoláshoz, vagy mi?), hogy mindvégig nem tűnt fel, hogy egy taxis alázza a feleségét??? És nem szólt vagy csinált semmit, végig a nőnek kellett veszekednie a taxissal magára hagyva??? Hát ledobom az ékszíjat az ilyen karakán, macsó férjektől.
Ma egy kicsit bepillantunk (a beteg szemszögéből) az angliai egészségügybe. Előrebocsátom, hogy semmilyen extra dologra nem kell gondolni, Alex története egy viszonylag egyszerű (de neki nyilván fájdalmas) műtété, és nyilván lesz olyan hozzászóló, amiben ez fel is merül majd,…..
znori 2013.07.24 12:26:40
@Karim25: Azt, hogy az "ha angolok csinálják" nem úgy értettem, hogy ha egy ősi brit család sarja az orvos, hanem értelemszerűen úgy, hogy ha a dolog nem egy magyar, hanem egy angol kórházban történik. A sebet tályogműtét után szintén értelemszerűen kötözni kell, de ha nem követnek el semmi fennforgást a beavatkozás során, akkor NEM 2 HÓNAPIG, álljon már meg a menet. Még ha nagy is a seb, bár egy tályogműtét alapból nem fültől-fülig vágással történik, ha igen, akkor valamit nem jól csinálnak. Nem kell utánaolvassak, eü.-ben dolgozom. Klassz, hogy végül minden jóra fordult, csak a hurráoptimizmust és az angol eü. tökéletességébe vetett hitet akartam árnyalni egy kicsit, mert itt valami nagyon nem volt frankó. És akkor azt is értem, miért voltak olyan borzasztó készségesek a kötözéssel, hogy akár még a helyedbe is mentek vele.