Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaaler

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak örök balekok. Harry jó szándékú srác, kisstílű tolvaj és felelőtlen, de optimista szélhámos, valahogy mégsem sikerül neki soha semmi. Karácsony után betör egy játékboltba, és megszólal a riasztó. Menekülnie kell, ő pedig végső kétségbeesésében egy…..
Szász János háborús-drámája hosszú ideje az első magyar nagyjátékfilm, az első a Vajna érából, s egyben az első hazai alkotás ami Kristály Glóbuszt érdemelt ki Karlovy Varyban. A méltán híres Ágota Kristóf, magyar származású írónő regényéből készült adaptáció…..
Mi sem bizonyítja jobban a szóban forgó személy nagyságát, mint az a tény, hogy még csak a második filmjét vizsgáljuk, mégis egy újabb örök érvényű klasszikusba ütközünk. A sebhelyesarcú rendezői munkálatait ugyan más látta el, a forgatókönyvet azonban ő írta, ezzel…..
Gaaler 2013.07.03 18:36:22
@jahaha: Az utolsó jelenetben már annyira szétkokózta az agyát, hogy nem érzett semmi. Ez egyáltalán nem paródia. Az az előtti jelenetekben látható, hogy folyamatosan szippant, ez csúcsosodik ki a végén. Kiválóan van az utolsó jelenet megcsinálva szerintem. Ne hasonlítsd Tarantino Djangojához, az van inkább túlhypeolva, annak a lövöldözésnek nincs értelme a végén.