Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_mоst_

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
_mоst_ 2015.08.10 16:11:32
@paszmazo: Persze, bezzeg 2010 előtt a minimálbérből is meg lehetett élni.

Azért most már kezdem érteni, miért van még mindig 12% ballibsi szavazó. A remény hal meg utoljára.
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
_mоst_ 2015.04.15 11:11:23
@batyuné Helyesi Imola: Nézd már, megint női neved van???? Nem azt mondtam, hogy női nevet, hanem azt, hogy női ruhát vegyél fel!!!!
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
_mоst_ 2015.04.06 20:06:58
@batyuné Helyesi Imola: Azért tegnap másodjára is leszophattál volna. De miért álcázod most magad nőneműnek? Szégyenled, hogy homokos vagy?
Hát ja, a fránya környező társadalom, amit nekik kellett volna projektalapon civilizálni… (...) a civil elit csak médiakampányokban kommunikált vele, nem hozott létre és működtetett tömegesen bázisközösségeket, amelyeken keresztül  fokozatosan elérhette volna a tömegeket.…..
„Valaki zavarja a távoli adókatValaki kattan a telefonbanValaki megfoszt a rossz hírektőlValaki néz a TV-ből „ Van-e kapcsolat a netadós tüntetések és a kormány Facebook adatkikérései között? A múlt év második felében több mint kétszer annyi adatkéréssel fordult a…..
_mоst_ 2015.03.19 20:15:03
@Jules Verne: Szívem, tudod, hogy nálam mindig van vazelin.
Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk…..
_mоst_ 2015.02.28 18:26:51
@Imola Helyesi: Ja:))))
_mоst_ 2015.02.28 19:21:21
@maxvall bircaman szerkesztő: Na, nem kellene kikezdened másokkal.
_mоst_ 2015.02.28 19:45:17
@ózdi cigány: Az én számba tedd cigány.
Okuláré A zűrzavar éve 2015.02.27 07:26:12
Kedves Szerkesztőség!             Egy véletlen kapcsán a postaládámba került Orbán Viktor utolsó évértékelő beszéde, melyet 2015. február 27-én, a Várkert Bazárban mond majd el. Ezúton szeretném megosztani Önökkel.  „Jó napot kívánok, hölgyeim és uraim! Szokásos tisztelettel köszöntöm Dalma…..
_mоst_ 2015.02.27 18:57:02
@♔bаtyu♔: Igen, ő meleg. Én már csak tudom.:)
Veszprémben simán, nagyon simán győzött a baloldal által támogatott független jelölt. Már az is meglepett volna, ha Kész Zoltán szoros versenyben nyer, azt pedig el nem tudtam volna képzelni, hogy kilenc százalékpontot verjen a Fidesz által indított alpolgármesterre, Némedi…..
_mоst_ 2015.02.23 15:18:39
@martineden: Kerestél, szívesen felveszek tangát ha jössz.
_mоst_ 2015.02.23 17:40:40
@martineden: Én viszont rádérek, mindent bevállalok.
_mоst_ 2015.02.23 18:59:36
@martineden: Le sem tagadhatod, hogy meleg vagy, nem értem, miért játszod meg magad. Én megérzem, hiszen én is az vagyok.
Mandiner blog Mi a baj a Jobbikkal? 2015.02.19 07:01:00
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztőjének írása. Párját ritkító mutatványnak lehetnek szemlélői azok, akiket érdekelnek a magyar belpolitika fejleményei. Miután a Fidesz egyetlen évben három országos választáson meggyőző fölénnyel győzött (az…..
_mоst_ 2015.02.19 21:45:08
@♔bаtyu♔: Nem költözöm oda, mert itt szeretnék élősködni.
CIVILHETES Nincs válasz? 2015.02.11 08:32:29
 Szabad Sajtó díjat kap Simicska? Nem tudom, hogy a mai politikacsinálók mit gondolnak a társadalomról, csak azt látom, hogy a gondolataik nem látszanak. A fő szabály a hallgatás, hallgattak a kitiltási ügyben, hisznek a társadalom felejtő erejében, hallgatnak a Simicskáról, de…..
_mоst_ 2015.02.11 21:05:53
@mortullus: Sőt, nem csak látni, de le is szeretném szopni őket.
Egy nappal a Merkel vizit után Lázár Jánosra és a kormányra hirtelen rájött a reklámadó csökkenthetnék. Mer'hogy az van tecciktunni, hogy ez okos lépés lesz ám az országnak. Elkerülünk nagy biztonsággal vesztes peres eljárásokat, és amúgy is jobb ma egy tockos, mint holnap egy…..
_mоst_ 2015.02.04 17:07:09
@_most_: Volt is nagy pánik az SZDSZ zsidói között.
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
_mоst_ 2014.12.01 17:20:42
@martineden: Legközelebb zsidózol is?
Már régóta egyértelmű, hogy a jövő legfontosabb ügynökei nem izmos és sármos James Bondok, hanem a számítógépük előtt ülő kockák lesznek. Bár nyilvánvalóan szükség lesz akrobatikus akcióhősökre is, de ahogyan az életünkben, úgy a kémek világban is fokozatosan nagyobb…..
_mоst_ 2014.11.26 13:22:11
@dont be such a nazi: Tudod mi nálad a gond? Hogy neked aztán érvelhetnek, nem érted meg.
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
Az alapvető jogok biztosa szeptember 17-én egy olyan jelentést tett közzé, amely nagyon kényelmetlenül érintette Kocsis Máté polgármestert, aki mindent megtett annak érdekében, hogy bezárassa a Kék Pont tűcsere programját. Az ombudsmani jelentés ugyanis rámutatott, hogy a tűcsere nem csak az EU, de…..
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
A Fidesz vasárnapi eredménye nekem meglepetés volt, mert győzteshez húzás ide vagy oda, egy nagy párt szavazóinak részvétele egy ilyen választáson korántsem mondható biztosra. A Fidesz-szavazók fegyelmezettsége dicséretes, jó részük valóban szeretheti a pártot. Igaznak tűnik,…..
_mоst_ 2014.05.28 20:36:23
@_most_: Belőlem se indulj ki, mert én pedig meleg vagyok. Nem szeretem a nácikat.
Miután nem vettem a bátorságot, és tulajdonképpen étvágyam sem volt hozzá, hogy a Fidesz Brüsszeltől tiszteletet követelő (?!) EP-választási kampányának részét képező remekbe szabott plakátot értelmezni próbáljam (megtették mások helyettem, köszönöm szépen) ma már nem…..
_mоst_ 2014.05.04 18:21:24
@Lovag Mihály: Én pedig meleg vagyok és fiúzni járok ide, nem röhögni.
Az Orbán-kormány összehozza a családot. Míg pár éve a családban hatalmas politikai ellentétek feszültek, addigra ma a kormány önzésének legkiszolgáltatottabb szféráiban tapasztalta meg az egészségügy, az oktatás szétverését és a munkavállalói jogok kiüresítését. Ma…..
_mоst_ 2014.04.02 12:01:50
@bigmax: A fiúkra bukik, mert még járunk.
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Orbán Viktor felkészült az Európai Parlament tegnapi vitájára. Abból az előfeltevésből indult ki, hogy Strasbourgban „elítélik” majd a magyar kormányt, ezért stílszerűen a bírósági metaforát választotta. Még nem ismerhetem a másnapi (mai) szavazás eredményét, az viszont…..