Regisztráció Blogot indítok
Adatok
♔bаtyu♔

0 bejegyzést írt és 11234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Simicska Lajos és Tarlós István között dúló csata végkimenetele még távol van. Ezzel együtt sem jelent semmit mindazoknak, akik nem kíváncsiak a pixisből kiesett volt kegyenc sértődött akcióira, valamint az oszlopdöntögető főpolgármesterre, aki felsőbb utasításra azt utálja, akit éppen kell...
A második Orbán-kormány egyik legelső intézkedése volt a néhány évvel korábban bevezetett - és egyébként valóban megkérdőjelezhető hatékonyságú - lobbista-nyilvántartás eltörlése. A hivatalos indoklás szerint a lobbitörvény "nem váltotta be a gyakorlatban az alkalmazásához fűzött reményeket". Erre…..
Az már tegnap kiderült, hogy Novodomszky Éva váltja a köztévésen elegáns módon kirúgott Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben, de a Bors már azt is tudni véli, hogy ki váltja a Magyarország, Szeretlek! című műsorban. A hírek szerint Tatár Csilla ugrik be a helyére, aki még a nagy köztévés átalakításnál…..
♔bаtyu♔ 2016.01.08 08:40:19
@a Lojalista: Ezek a műsorok nem igazán az én műfajom, de ezzel egyetértek. Nem mindegyik műsorhoz elég az, hogy az illető ezer éve a TV-nél van.

Azzal együtt, hogy nekem a Jakupcsek szimpatikus, de ez nem ide tartozik.
A Mandiner 2010 óta minden új év első napjaiban évértékelő sorozatokat közöl, idén is így teszünk. Pintér Bence írása.   Emlékszik még valaki a keményen dolgozó kisemberekre? Vagy a halálbüntetésről szóló vitára? 2015 elején, amikor még bajban volt a Fidesz, úgy tűnt, ezek egyike lesz az új…..
♔bаtyu♔ 2016.01.07 10:25:22
n
♔bаtyu♔ 2016.01.07 10:31:19
@Pelso..: A plakátkampány célja az lett volna, hogy elfogadd a kerítést, tehát a kerítés költségeihez irandó, ez a kültség pedig már régen vissza jött, hiszen október 15 óta már nem itt haladnak át a bevándorlók, sőt azóta kerítés exportőrök is lettünk.

Az más dolog, hogy SZERINTEM nem lett volna szükség plakátkampányra, a kerítést e nélkül is mindenki elfogadta volna.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a Vastagbőr ellen plakátkampányát ki fizette, mert hogy nem "civilek" az hót ziher.
♔bаtyu♔ 2016.01.07 15:35:55
@prakp: Kényelmetlen a kérdés mi? Hozzád elev nem is szóltam, ne fáraszd magad.
Hosszú Katinka a tegnapi látványos, szerződéstépős sajtótájékoztatóját követően a Facebook falam tanúsága szerint igazi népmesei hőssé vált, aki kisemberként szembefordult a hatalommal.  Nagyon tisztelek minden teljesítményt, különösen, ha látványos eredményekkel is alá van támasztva, érje el…..
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
♔bаtyu♔ 2016.01.06 22:18:37
@Szemfelszedést vállalok: Én egyiket sem olvasom, ahol nem lehet hozzászólni, vagy kitiltottak. Sokuk fizetett véleménycikk blognak álcázva, tehát szerintem eleve nem is apellálnak arra, hogy éljen a blog.

Ezeket én sem szeretem, nem is kattintok rájuk. Meghagyom a ballibsiknek, élvezzék. :DDDDD
♔bаtyu♔ 2016.01.06 22:19:41
@új felhasználó: Ki tudom találni. Éppen ezért szerintem nagy gáz az engedélyezése.
♔bаtyu♔ 2016.01.06 22:21:40
@új felhasználó: Szerencsétlen németek azzal együtt nem fogják még fel kiket kaptak tízezer szám. Ha tudnák, már lángolna ott a parlament.
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
A pesterzsébeti FIDESZ mégis inkább stadionra költene és nem az Illatos út kármentesítésére? Vadul nekiment Orbánnak a kerületi fidesz-frakció. Szerintük az Illatos úti Vegyi Művek mégsem veszélyeztette az itt élőket, s minden kármentesítésre fordított forint kárba…..
Újra felröppent a hír, miszerint a Déli pályaudvart be szeretnék zárni. A hivatkozás az, hogy az alagút beomlásakor már kényszerből ideiglenesen fejpályaudvarként funkcionáló Kelenföld bírta a terhelést. Ez azonban csak a lecsökkentett vonatforgalomra, és ideiglenesen volt igaz, és ha Kelenföld…..
♔bаtyu♔ 2016.01.05 11:18:48
@Arcade Macho: És a műemléket nem lehet felújítani?
♔bаtyu♔ 2016.01.05 11:20:17
@planing: Persze, ha már HÉV akkor legyen normális.
♔bаtyu♔ 2016.01.05 11:26:26
@frn: Teljesen egyetértek, az én koncepcióm is ez. Szépen leteszi az autóját az M0 vonalában és bejön metróval, HÉV-el, esetleg hajóval.

A Bp. közlekedésnek ez az egyetlen baja, hogy reggel és délután használhatatlan, amúgy jól lehet közlekedni, hétvégén is.

A dugódíjnak is csak akkor van értelme, ha egyrészt nem Bp. lakosok fizetik, másrészt a többieknek van megfelelő alternatíva. Parkoló és BKV
Az ország legnagyobb részére végre megérkezett az igazi tél. Most jönnek jól igazán a sárvédők, a széles gumik és természetesen a klasszikus városi biciklik. Ezekkel lehet ugyanis a legkönnyebben megoldani a téli bringázást, de van pár tipp, amire érdemes odafigyelni. Fontos,…..
♔bаtyu♔ 2016.01.05 10:08:11
@Józanésszel: Kimész az útra, látod, hogy nincs letakarítva. Hogy is lenne, hiszen 30 db. géppel még az autóutakat sem tudják egyszerre letakarítani.

De azért te mégis elindulsz. Kockáztattál, ami nem jött be. Magadnak okoztál kárt, nem más okozta neked.

Egyébként hóban nem lehet bringázni, még akkor sem, ha páran megússzák esés nélkül.
Polgárda A NER ismét bizonyított 2016.01.04 08:00:00
A mai az első kívánságkosártalan nap. Hiába várjuk majd, nem jön fél egykor az ismerős főcímdal. Ez már önmagában óriási öröm, és a sírvavigadás mítoszát szertefoszlató nemzetépítés sarokkövének ígérkezik. A szilveszterkor leadott hattyúdal viszont már önmagában a…..
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
♔bаtyu♔ 2016.01.04 16:57:41
@Pan Modry: Az az először Görögország volt és nem mi.
♔bаtyu♔ 2016.01.04 17:02:46
@manager2008: Nem a stadion okozza ezeket, globálisan a korrupció ma sem nagyobb, mint régebben, de a szerkezet annyiban legalább más, hogy hazai szereplők a "kedvezményezettek".

Mondhatni a korrupció kevésbé globális, jobban nemzeti.

Valójában lépéshátrányban vagyunk, ahogy mindenki a régióban. De legalább elérjük, hogy az ember értékesebb lesz. A diplomások pedig nem ma kezdtek mosogatni, külföldön pincérkedni, ráadásul ha valami segíthet ebben az ügyben az kizárólag a jó GDP-k, államháztartási hiányok, erőteljesebb családtámogatások.
♔bаtyu♔ 2016.01.04 17:14:11
@Pan Modry: Magyarországra Görögországból léptek be. Görögörszág pedig Schengen tag.

Magyarország miért volt felelőtlen? A bevándorlókat Merkel hívta be és ők Merkelre való hivatkozással haladtak át más országokon. Bár nem volt még kerítésünk, ennek ellenére 2 napig nem engedtük át őket és csak német, soztrák, stb. követelésre indult meg az áradatuk a Keletiből a németek felé.

Mégis mit kellett volna csinálnunk?
Lumens Soros György a dzsihádról 2016.01.02 08:44:30
A Project Syndicate oldalán megjelent véleménycikkében a halálfélelmet nevezi meg a nyugati világ Achilles-sarkaként, és óva int Donald Trump és Ted Cruz támogatásától. Forrás: Wikipedia Commons A nyilt társadalmak mindig veszélyeztetettek, különösen igaz ez napjaink…..
♔bаtyu♔ 2016.01.02 21:26:42
@szamaritánus: Mo. -nak kevés kártékonyabb ellensége van mint ez a Soros.
♔bаtyu♔ 2016.01.02 21:31:45
@Dr.Hook:
Egy német vezető azt mondja, az Orbán féle irányzat sokkal veszélyesebb mint az ISIS. Elég rendesen lestem, azért ez nagyon nagy gáz. A liberális inkább kiszolgáltatja Európát az iszlámnak, csak nehogy nemzetállami legyen.
♔bаtyu♔ 2016.01.03 09:31:26
@Balt: Ha Clintonné hatalomra kerül, rossz világ jön ránk.
Nagy volt a híráradat 2015-ben annak köszönhetően, hogy a magyar kormány kommunikációs gépezete úgy hányta ránk az információkat, mint sztahanovista fűtő a brikettet az óriáskazánba. Így aztán az év végi viszonylagos nyugalmat kihasználva igyekszünk néhány hányaveti…..
Még mindig nem tanultuk meg, hogy az interneten feltűnő sztorik, képek, videók egy részét nem árt fenntartásokkal kezelni, és itt nem csak a csodatévő, rákot elmulasztó, titkos gyógymódokról, vagy az egészen elképesztő összeesküvés-elméletekről van szó, hanem a mindennapi…..
♔bаtyu♔ 2016.01.02 09:21:46
@Május 40.: Igen, a balliberális média masszívan és következetesen hazudik.

Szerencsére nem sok eredménnyel.
♔bаtyu♔ 2016.01.02 09:31:19
@aleb19: A youtube tele van célzatos, Mo. -t lejárató videókkal a bevándorlás kapcsán. Van, ahol a provokátor vízzel önti le a gyereket, hogy legyenek könnyei, miközben sír, a másik beviszi (akarata ellenére) a nőt a könnygázba, hogy a fotós jó képet lőhessen.

Szerencsére létezik már a hazugságokat leleplező műfaj is, így ezek a videók is ott vannak. Ez is közrejátszott abban, hogy Mo. alapvetően győztesként került ki Sorosék média háborújából, a vesztesek Sorosék lettek.
♔bаtyu♔ 2016.01.02 09:32:19
@Gringo: Jól látszik, hogy a rendőrnek akart Petra segíteni, aki elől a bevándorló futott. Ez kötelessége is volt.
A szereteről, mint iránytűről beszélt Áder János, Orbán Viktor köztársasági elnöke. Így beszél az, aki a gyűlölet éltetője, táplálója. Sírnivaló, amikor ez az ember a szeretetről beszél. Áder pártja, a Fidesz fröcsög minden hullámhosszon. Gyűlöletet kelt menekült,…..
♔bаtyu♔ 2016.01.02 09:08:44
@F.M.J.: Egyetértek, egy fejlett társadalomban nem halhat éhen az sem, aki nem akar vagy tud dolgozni, mert nem kap állást.

Erre szolgál a közmunka.
♔bаtyu♔ 2016.01.02 09:17:44
@F.M.J.: "Ezzel szemben a baloldali a dolgozók érdekében gondolkodó ideológia.."

Papíron tényleg így volt, de ha elolvasod pld. Haraszti Darabbérét akkor látod, hogy a baloldal jobban kizsákmányolta a melóst mint az általa üldözött kapitalisták. A versenyelőnyt már akkor is az alacsony fizetés, a juttatások hiánya, a rossz munkakörülmények biztosíthatták.
Vojázs, Vojázs Citrom-díj 2015 2015.12.30 21:15:57
Az év vége mindig a számvetések időszaka, mi volt sikeres, és mi nem. Tavaly és tavalyelőtt is a legolvasottabb posztokat gyűjtöttem újra össze, most szakítok a hagyománnyal, és a legkevésbé olvasott írások kerültek ide - ez most a második esély ;) Mielőtt azonban…..
Az elmúlt nyolc év barbár szocialista-liberális „kormányzása” után nem volt könnyű dolga a Fidesznek, és emiatt sok kritika is érte kormánypártunkat, a Ténytár részéről is. 2015-ben azonban végre lehullt a lepel, kiderült, hogy a nemzetközi balliberális összeesküvés…..
♔bаtyu♔ 2015.12.31 11:10:05
@baldoc: "Gyurcsány és Bajnai egy fillért sem vettek fel ME-ként!"

Persze: Pld. Feri kiírt egy árampályázatot, ami kb. 5 percig volt kint, ezalatt csak az Altus pályázott és nicsak, meg is nyerte.
Végül is nem ő, hanem a cége nyert :DDDD

Te tényleg nagyon okos vagy, de kitalálhatnád miért vannak kedvenceid ennyire tartósan a kukában. (súgok, korrupció) Az másik dolog, hogy Orbánék sem az MSZP-seknek adják a jó bulikat, de tudod nem mindegy, mit és mennyit lopnak el.
♔bаtyu♔ 2015.12.31 11:12:20
@baldoc: Pld. szabadon bírálni az EU vezetését. És nem azt mondani, hogy Európát bírálod.

Szerintem ne görcsölj, te sajnos nem engedheted meg magadnak, hogy liberális legyél. Persze, szerintem mentálisan sem menne.
♔bаtyu♔ 2015.12.31 11:22:22
@baldoc: Ott a válasz, csak te érthetően, nem akarod elfogadni.

Szerintem inkább te mutatod be a balliberálist, aki azt gondolja magáról hogy liberális, mert pártjai most éppen liberálisnak nevezik magukat. Persze választáskor lehet, hogy inkább civilek lesznek :DD
Nyilvánvaló, hogy a Kelet-Európába telepítendő amerikai nehézfegyverzet-raktárak nem növelik a háborús veszélyt. Éreztem, hogy baj lesz belőle, ha utat engedek Maria Zaharovának. Még el sem tűnt az Internet-tengerben az a beszámolóm, hogy a Kreml elragadó cégére –…..
Közeledik az év vége, és egyre távolodnak a párizsi merénylettel kapcsolatos híradások. A nyugati médiában sorra jelennek meg az információk újabb, az ISIS-hez köthető kisebb-nagyobb terrorakciókról. Nem készült azonban még olyan elemzés, ami egységesen mutatta volna be a…..
♔bаtyu♔ 2015.12.29 15:19:59
@retrovírus: "Röhejes, hogy ma egy épeszű ember attól fél, hogy az iszlám elfoglalja európát......"

Igen, 10 éve ezek a hollandok sem féltek. Ma már menekülnek.

nemzeti.net/az-arabok-europai-fovarosa-rotterdam-3165585.html
♔bаtyu♔ 2015.12.29 15:29:52
@fehérfarkas: Azzal együtt, hogy az ennek ellenére az sem maradt fent, tudod hol lennénk, ha akkoriban is úgy kezelte volna Európa az iszlámot mint ma. Segélyek, ingyen ellátás, utaztatás. Te pld. nem itt irogatnál, hanem gajdolnál a mecsetben.
Engem a Doomra emlékeztetett a LAB megjelenése, minden bizonnyal a grafika miatt. A játékmenet sem áll messze tőle, teremről teremve járva írtjuk a pixelszörnyeket. Kifejezetten jó szórakozás, bár a wasd-vel történő irányításnál a lövés és hátrálás kombinációja bezárja…..
♔bаtyu♔ 2015.12.29 14:30:20
@bioLarzen: Nekem sem a Doom jut eszembe a képről.
Nem a korrekt tájékoztatás a cél, hanem az aktuális nyugati propaganda-doktrína érvényre juttatása. Rápirított a Reuters hírügynökség ötven (!) moszkvai tudósítójára az Oroszországi Föderáció Külügyminisztériumának szóvivője Maria Zaharova. Egy közelmúltbeli…..
♔bаtyu♔ 2015.12.29 08:34:56
@fehérfarkas: Nem írtad le, hogy mi a probléma. Egyébként te mit tudsz amit a többi nem tud?
♔bаtyu♔ 2015.12.29 08:41:07
@Kón Bandit: Röhejes is volt, amikor pár napja egy "újságíró" a blogjában a függetlenséget kérte számon. A "többieken". Az újságírás nálunk 60 éve bérírást jelent.

Amúgy a következő nemzedék már nem csak hogy nem fizet közvetlenül a média tartalomért, de már nem is érdekli. Pld. alig találkozom olyan fiatallal, akinek van TV-je. Csak néz rám, hogy ugyan miért költene erre. A mi nemzedékünk még csak az újságokkal van így.
♔bаtyu♔ 2015.12.29 08:49:08
@F.M.J.: Mi az, hogy rosszul informált? Egy hírt alapvetően lehet kb. 3 féle módon tálalni.

Önmagában nem is a jól informáltság a lényeg, hanem az, hogy fontos döntéseinket amelyek életünket befolyásolják, jól hozzuk meg. Ezek politikai és gazdasági információk.

Szart sem ér az, ha Orbánék korrupciós ügyeiben kiválóan informált ember ennek hatására rászavaz pld. az LMP-re, MSZP-re, azok pedig átvesznek a németektől több tízezer bevándorlót, tönkrevágják a gazdaságot és a jól informált ember pár év múlva tisztában van azzal, hogy ezek a kevesebb forrás miatt még korruptabbak.
Mi kérünk elnézést, de borzasztó depisre sikeredtek idei évértékelőink. Mint minden év végén, most is azt játszottuk, hogy a blog két állandó szerzője egymástól függetlenül leírja gondolatait az adott évről, de rossz olvasni a másikét. Adja isten, hogy rosszul lássuk azt,…..
♔bаtyu♔ 2015.12.28 19:00:42
@taga20: nekem mi lenne, semmi. A Telekom kirúgra Ákost a véleménye miatt, Orbánék pedig kibaszták a Telekomot, mert a véleménye miatt kirúgott egy embert.

Szerintem ez teljesen rendben van.
♔bаtyu♔ 2015.12.28 19:05:22
@kissiú: Ugyan már, téged zavart az, amikor Hornék megszüntették a szakszervezeti választásokat azzal, hogy ezentúl mindig az nyer, aki a legnagyobb és ez az MSZOSZ volt. Pedig ez azért elég durva volt.

Persze tény, hogy ma sem MSZMP, sem MSZOSZ nincs.
♔bаtyu♔ 2015.12.28 19:11:39
@kissiú: Mindenkinek mást jelent a demokrácia. Főleg 2006. október 23-a után.

Azért ezek a diktátor hajlamú Orbánéknak valahogy még soha nem kellett azt hazudniuk, hogy a rendőrök azonosítói leestek, ráadásul a "nemzetközi" média nekik el sem hitte volna, mint az MSZP-SZDSZ "demokratáinak".