Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blasi Laci

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazaköltözni sok szempontból jó, de rengeteg csalódás is éri az embert – legalábbis Zsófi szerint, aki kérésemre közel hat év után vette fel története fonalát. Akkor Németországban éltek (akkori posztját itt olvashatod el), majd hazaköltöztek Sopronba, ahol furcsa módon elszigeteltebben élnek, mint…..
Azt tudtam, sejtettem, gondoltam, hogy zöld lesz, no de hogy ennyire és ilyen árnyalatokban?! Számítottam rá, hogy majd gyakran esik az eső, de ez az eső nem az az eső, amit itthonról ismerek. Reméltem, hogy majd hallok igazi ír zenét, de amit élőben az utcákon és a pubokban nyomtak, attól fülig ért…..
Na, akkor a tegnapi havas kitérő után következzen a már hétfőn belengetett (és általatok megszavazott) írországi párposzt, azaz Kisrumpf férjének írása az érem másik (nem túl fényes, inkább rozsdás) feléről. Lássuk tehát, mi az, ami idegesítő Írországban! (A képeket köszönöm Kisrumpfnak, aki ezzel…..
Blasi Laci 2017.12.15 08:38:12
@Stephen Lakos: Köszönöm. igaz minden szó- Ja és ne felejds el a Tic-tac, ot a Jamesont, Guinness, az összes ír whiskit, a hús exportot, tej exportot. ...stb. Olyan gazdaság amiról csal álmodnak otthon. Sajnos
Évek óta birkózom az új paksi atomerőmű (Paks2) létesítését megalapozó tanulmányok megismerhetősége érdekében. Jártam már Pakson, a Paks II. projektcég székhelyén, ahol szigorúan zárt adatszobában mutogattak nekem az interneten nyilvánossá tett, illetve…..
Javában zajlik az uborkaszezon, legközelebb a training camp során kerül pályára csapatunk, így itt az idő az elmélkedésre, hogy mely játékos van a leginkább pozitív hatással csapatunkra. 10. David Wilson Mint az előző írásunkban elhangzott, a running back poszt teljesen…..