Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakásfelújítás1 Kft

19 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több egymástól független magyar és uniós forrás egybehangzó állítása szerint a magyar kormány kiveszi a Bizottságnak leadandó végleges számlacsomagból az Elios által megvalósított, az OLAF által vitatott közvilágítási projektek számláit. Azaz gyakorlatilag lemond az uniós finanszírozásról,…..
Lakásfelújítás1 Kft 2019.02.12 18:28:54
Szabályosan beépíteni a tetőteret mire jó a gipszkarton   A modern építőpari kivitelezések remek építőanyaga a gipszkarton. Könnyű súlya, remek vághatósága, olcsó ára miatt közkedvelt. Nem utolsó előnye a házilagos kivitelezésben rejlik. Nem kell hozzá érettségi, ha egy informatikus vagy egy tanár…..
Építkezés vagy lakásfelújítás előtt számos megrendelő abban a tudatban él, hogy majd a tizenkettedik árajánlat lesz az elfogadható, mert az lesz a legolcsóbb! Ez sajnos nem így van, mert a legolcsóbb ajánlat csak akkor tud a legolcsóbb lenni, ha Ön becsapja! Mégpedig a nem megfelelő anyagok…..
A magyar kormány ma meghirdette az úgynevezett migrációs válsághelyzetet. A közoktatás és az egészségügy, az MNB és a költségvetési nyilvánosság veszedelmes romlását látva valóban indokolt lehet válsághelyzetről beszélni, de vajon mi köze ennek a szerencsétlen menekültekhez? Magyarországon belül…..
Tudom, a jogállami jelzőt idézőjelbe kellett volna tennem, hiszen hazánkkal kapcsolatban már régen nem beszélhetünk jogállamról. A tragikomédia szó használatára azonban az alábbiakban kifejtett két példa remélhetőleg kellő alapot szolgáltat. Tegnap a Kúria a Nemzeti Választási Bizottság (NVB)…..
Lakásfelújítás1 Kft 2016.03.04 13:53:56
állt miniszterelnökünk az Európai Tanács tárgyalótermében. Hosszan mutatták ezt a jelenetet - no nem a magyar királyi tévé - hanem a külföldi adók. Légüres tér, néha egy köszönés, talán vállveregetés. De tartalmas beszélgetés - ilyen egy sem volt.     A kép forrása: novinite.com Légüres térben…..
Lakásfelújítás1 Kft 2016.02.27 06:56:09
@borzimorzi: Nagy igazságot mondott. Sokam gondoljuk így, de a gondolatok kevesek...
Addig megy a pávatánc, ameddig kitáncolják az országot az Eu-ból!
Gyásznapja lesz ez a nap is a Magyar történelemnek!
"No go" zónák, azaz olyan területek Európa városaiban, ahol a muszlim bevándorlók élnek többségben, és a Sharia törvény alapján bíráskodnak saját közösségük fölött, kizárva onnan a hatóságokat és a nem muszlim többséget is. Egyesek szerint Franciaország és Nagy-Britannia történelmi városaiban,…..
Lakásfelújítás1 Kft 2016.02.20 04:33:21
Az iszlamisták saria zónákat akarnak bevezetni Dániában 4Share A „Felhívás az iszlámra” elnevezésű iszlám csoport az iszlám saría jog által irányított területeket szeretne létrehozni Koppenhágában. A csoport az iszlám szalafita ágához tartozik, akik…..
Orbán és a Fidesz 2002 óta folytatott stratégiája meghozta rothadt gyümölcsét. A hatalom megragadása és megtartása érdekében minden eszközt bevetettek. Ezek közül a leggyakrabban alkalmazott módszer az ellenfél lejáratása – bármilyen eszközzel. Rágalmak, hazugságok, ha kell, perek – a teljes…..
A mai elkocsosult oktatási rendszer javításának legfőbb akadálya a tanszabadság hiánya. A tanszabadság nem képzelhető el a KLIK fennmaradása mellett, hiszen ezt a szörnyszülöttet éppen azért hozták létre, hogy gúzsba kösse az iskolákat. Az iskolákat vissza kell adni a települési önkormányzatoknak.…..
Építkezés előtt áll, de nem tudja kit válasszon? Forduljon hozzánk bizalommal, építsük fel együtt családi házát, tegyük együtt szebbé otthonát:  Lakásfelújítás Budapest Ne feledje! Minden lakásfelújítás különböző, nem egyforma a kivitelezési lehetőség, ezt szükséges a lakásfelújítás költségvetés…..
Olcsó festés 2016   2016 Március hónaptól meghirdetjük tisztasági festés akciónkat! A tisztasági festés Önnek is megfizethető, elkészítési ideje általában egy munkanapot vesz igénybe. Szeretné ha a lakása rövid időn belül tiszta lenne? Szeretné olcsón megúszni a tisztasági festést? Szeretné…..
Nem, nem lesz zombi. A láncfűrészt eredetileg orvosi célokra találták ki a XVII. században, segítségével kisebb károkozással tudták a csontokat fűrészelni. Kép: Wikipédia   Érdekesség, hogy a modern láncfűrészek történetének kezdetén, az 1920-as években, pár évvel korábbra…..
Terveztem egy ismerős házaspárnak egy tető átalakítást a meglévő kockaházukra, a sima sátortető helyett. Kérésük az volt, hogy az egész tetőtér később beépíthető legyen lakótérnek, így kapott egy emelt térdfalas tetőszerkezetet. Mivel a meglévő födémhez nem akartunk hozzányúlni, így dupla…..
Tervezi lakásának felújítását? Lakásfelújítás Budapest egy kézben buktatók nélkül. Építkezés Budapest szakemberek bevonásával. Kőműves munka Budapesten: Kőműves Budapest. Szakképzett kollégáinkkal vállaljuk lakásának festését szobafestés Budapest. Ács Budapest, tetőtér-beépítés…..
Példanélküli, hogy a belvárosban magánbefektető beruházását nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségi beruházássá nyilvánítsák és így mentesítsék számos hatósági engedély megszerzésének kötelezettsége alól. Ha azt hitted, hogy legalább a sorozatos…..
Mire érdemes figyelni az építkezés előtt?   Építkezés előtt a megfelelő kivitelező megtalálása a legnehezebb tevékenység, az anyagi lehetőségek megteremtése mellett. Cikkünkben megmutatjuk Önnek, miért szükséges költségvetést készíteni, miért nem elég az…..
Festés öregségi nyugdíjjal rendelkezőknek   A Lakásfelújítás1 Kft 2015-02-15-től tíz százalékos kedvezményt biztosít öregségi nyugdíjas ügyfeleinek. Ne kockáztasson, ne tegye ki magát szélhámos vállalkozóknak, bízzon meg bátran bennünk, hívjon bizalommal! Bővebben…..
Társasházi festés Budapest és Pest megye területén Várjuk közös képviselők jelentkezését. Legyen jó az elvégzett festés, legyen jó az ára is, hívjon minket bizalommal! 0630-498-8712 Bővebben a társasházi festés lépcsőház felújítás Budapest oldalunkon…..
Kezdje velünk a lakásfelújítás munkáit   A lakásfelújítás több munkafolyamat összekapcsolása egy időben. Nagyon kevés elég ahhoz, hogy sikertelen legyen a lakásfelújítás, a sok öröm helyett, rengeteg üröm vegyüljön bele. Vállaljuk Budapest és Pest megye…..
Lakásfelújítás akár személyre szabottan   A lakásfelújítás ideje lehet gyors, de lehet lassú is, igazodva a megrendelő személyéhez, minden csak attól függ, honnan nézzük, hogyan állunk hozzá! Lehet kivitelezni a lakás felújító munkáit gyorsan ugyan, de ez sok esetben az…..
Sokan nem tudják a lakásfelújítás milyen veszélyeket rejt   Számos lakásfelújítás történik olyan vállalkozókkal, akik még az elemi iskola nyolc osztályát is bukdácsolva végezték, az építőipari munkák alapfogalmaival sincsenek tisztában, viszont minden lelkiismeret…..
Lakásfelújítás Családi-ház felújítás Budapest Pest megye településein   Válassza Ö is a szakértelmet lakásfelújítás előtt! Számos kedvezménnyel tudunk szolgálni a lakásfelújítás alkalmával, ilyen például az anyagok beszerzése. Egy teljes körű lakásfelújítás…..