Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skr77

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem sikerül napokon belül megállítani a koronavírus terjedését, súlyos válságspirálba keveredik az európai turizmusipar. Ennek részeként ugyan ki merne repjegyet foglalni olyankor, amikor teljesen bizonytalan, hogy mikor cseng le a járvány és mennyi áldozatot…..
Mától a légiközlekedésben is rendkívüli helyzet van. A Wizz Air bevállalta, hogy durván reagál a koronavírus-fertőzés terjedésére: tisztán üzleti alapon, a csökkenő foglalások miatt három hétre lényegében leállítja a járatait az olaszországi útvonalain: annyi gépet reptet, amennyit a máig jeggyel…..
Sose értettük, miért ragaszkodik egy velejéig igazságtalan, az utasnak és a légitársaságnak is csak kárt okozó díjtételhez az easyJet. Most megtört a jég, úgy tűnik, sok év után végre belátták, hogy baromság volt, október 1-től eltörölték a minden foglalásra egységesen kivetett 21 eurós admin…..
A nyarat mi jellemzően itthon töltjük, jövünk-megyünk, de nem csinálunk többhetes nyaralásokat. A klíma megfelelő, a Balatont sosem fogjuk megunni, ráadásul nem is vagyunk az a strandon heverő típusok. Azért néhány kihagyhatatlan kirándulás be-becsúszik ezekben a hónapokban is. De hogy vagytok ezzel…..
Immár zsinórban ötödször lett a legjobb kelet-európai reptér a budapesti. A Budapest Airport természetesen dialadittas közleményt bocsátott ki erről, hiszen ez páratlan, ilyen még sosem volt. Egyrészt mindig örülünk, amikor bármilyen nemzetközi lista első helyén Budapest szerepel. Másrészt nézzük…..
Alighanem a hónap szenzációja a légiiparban, hogy légitársaság-sorozatvállalkozó ex-forma1 pilóta Niki Lauda összefog a Ryanairrel, hogy együtt csinálják meg legfaszább osztrák fapadost. Lauda szép lassan jutott el a full service cégtől az ultra fapadig, egy ideig előző cégét, az Air Berlinnel…..
Nem ciki az a legnagyobb európai fapados légitársaságnak, hogy a lesajnált kistestvért koppintja? Úgy tűnik, nem. A Ryanair elmúlt időszakban bedobott új budapesti útvonalai Wizz-utánlövések, de Malaga, Málta és Korfu után most legalább egy szigettel odébb indítanak járatot. A…..
skr77 2018.01.19 19:32:11
Zhh
Miután elmorzsoltunk egy-két könnycseppet amiatt, hogy a Wizz felszámolja Lanzarotéra repülő járatát, az egyik utolsó kanyarra még elmentünk. Gyors kört terveztünk, megmászni mindazt két és fél nap alatt, amit eddig nem másztunk meg, enni ott ahol már ettünk jót és nézni a tájat nyálcsorgatva.…..