Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wаgеm

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor teljesen indokolatlan támadást indított Gyurcsány ellen azzal a váddal, hogy az Altuson keresztül Európából nyert közpénzekkel (illetve az ezekből képződött osztalékkal) finanszíroztatja a politikai tevékenységét. Ez az egész gondolati konstrukció annyira ostoba,…..
A félreértések elkerülése végett -- bár megvolna hozzá az ereje -- nem azt várom a német kancellártól, hogy Orbán Viktort különféle eszközökkel kiszorítsa a hatalomból. Ez több okból is rossz lenne, legelőször is, mert megint megszakadna egy tanulási folyamat, amelyen a…..
A finn parlament a közönség ovációja mellett megszavazta az egynemű párok jogegyenlő házasságára vonatkozó javaslatot. Mindez az állami szinten melegellenes Ororszországgal leghosszabb közös határral megvert EU-tagállamban. És hogy jön mindehhez a magyar szekularizáció?…..
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
Roppant érdekes, hogy mire képes egy politikus a hatalom megszerzéséért. Itt van mindjárt Bajnai Gordon, aki képes lenne pereskedni is azért, hogy végre lerázza magáról a Hajdú-Bét-ügy maradványait, de közben van képe Nokia-dobozokat emlegetni a legutóbbi szocialista…..
Wаgеm 2013.06.29 10:10:52
@Wagеm: Jó, elismerem, tényleg ostoba vagyok.
Wаgеm 2013.06.29 10:12:59
@vakapad: Tény, a lapáttal való bohóckodásán jót nevettünk. Bajnai a gátakon eposz közröhej tárgya lett, amint lebukott, hogy fotózás után azonnal megpattant.
Wаgеm 2013.06.29 10:42:34
@Wagеm: Én nem hencegtem, te erősködtél, hogy lopjam el a nickedet. Amit én nem akartam ellopni. Mindezt le is írtam neked.

Aztán amikor már több ballibsi nyüzsgött veled együtt, hogy nagy a pofám, mert nem tudom ellopni a nickedet, hát akkor már elloptam. Tehát nem most, hanem már jóval régebben.

Most is beismerted, hogy te szólítottál fel, hogy lopjam el a nickedet, nem magamtól tettem.
Folytatódik a választási költségvetés és az osztogatás előkészítése, ehhez pedig Varga Mihálynak a korábban már kitaposott unortodox gazdaságpolitika ösvényére kellett lépnie. A tíz nappal ezelőtt bejelentett második Varga-csomagot máris módosították. A bankoknak pedig a 7…..
Wаgеm 2013.06.27 17:37:58
@belekotty: Emlegettél? Tudod, hogy előjövök azonnal, ha egy ostoba ballibsire van szükséged.
Avagy minden idők egyik leghülyébb nevű módosítója, aminek a háttere sem piskóta. 2013. április 22.: Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára az mfor.hu kérdésére elmondta, "a pénzügyi tranzakciós illeték alapja jelentős szezonalitást mutat…..
Wаgеm 2013.06.27 11:51:56
@belekotty: Emlegetett valaki? Ha ostoba ballibsire van szükség csak szóljatok, azonnal itt vagyok.
Azt gondolnánk, ha van ügy, ami tényleg “van”, az a trafikmutyi. Pedig a trafikmutyi inkább azt bizonyítja, hogy itt valami nincs. Legfőképpen egységes kapitalizmusszemlélet nincs, csak mindig a másoké. A Continental dohánycég elnöke azt magyarázta, hogy az ő aktivizmusuk…..
Wаgеm 2013.06.27 10:58:07
@belekotty: Még mindig ostoba ballibsi vagyok:)
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Wаgеm 2013.06.26 22:43:35
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: Olvass el engem. Én balos vagyok és nézd meg miket írtam.

"Én ugyan nem vagyok demokrata. Kinyírnám a pakikat akikkel dolgozom itt Londonban.

Na te is itt vagy, te Tóra felolvasó kör szökevénye? "

Tudunk mi is is zsidózni, igaz, nácizni is.
Wаgеm 2013.06.26 22:45:10
@Mc Master: Guszta volt Ágika abban a helyes kis topban. Ráadásul van a takarékba 20 milcsije is, amit tőlünk kapott.
Wаgеm 2013.06.26 22:52:42
@satch: Nem az a gáz, hogy Teddynek nincs humora és soha nem is volt, hanem az, hogy ennek ellenére rettentő sokat keresett vele.
WC-t mindenkinek magának kell vinnie, az indexeseket még a megyébe sem engedik be, Heller Ágnes Brazzers casting videózása pedig nyilvános lesz. A nagy sikerrre való tekintettel liberál-baloldali viasz bábuk, muppet-figurák és kitömött ex-miniszterelnökök helyett élő…..
Wаgеm 2013.06.26 22:26:03
@Ramil Safarov: Rövid, de velős:)))