Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zephyrous

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nokedlizés, még mielőtt valamelyik élénk fantáziával megáldott olvasónk kombinálni kezdene, az aminek hangzik, mármint szó szerint, Bangó Margit rám nézett, pontosabban a hasamra, és azt mondta, hogy jó, akkor majd te is eljössz hozzám, paprikáscsirke nokedlivel jó lesz? Jó hát. Hogy a…..
Zephyrous 2018.12.04 19:56:01
@campobaszo: A trendi lepusztult romkocsmát, ahol kapsz kézműves sört 2 ezerért...
IDDQD Checkpoint Mini #87: Volfied 2018.11.24 23:51:00
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Zephyrous 2018.11.25 19:16:02
Zephyrous 2018.11.25 20:59:25
@midnight coder: Köszi!
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
Zephyrous 2018.09.05 21:39:02
@Pic: Jó sok hülyeséget hordtál össze. Pont hogy a valláskárultak a gyengék, mert hinniük kell valamilyen dologban, amitől várják a csodát, az iránymutatást, hogy a szar életük jobbra fog fordulni, közben ők semmit nem tesznek érte. Én csak a befektetett munkában és szorgalomban hiszek.
Menő vagy inkább ciki az, ha a sztárokhoz hasonlóan egyre többet megmutatunk testünkből a világnak? Megkérdeztünk, sok különféle világnézetű fiatalt 16-tól 26 évesig mit gondol erről...
Gyakran éri az a kritika a Hollywoodot, hogy híján van az eredeti ötleteknek, és a kockázatmentes haszonszerzés érdekében inkább adaptációkat és folytatásokat ont ki magából. Egy júniusi cikk szerint az amerikai filmesek jelenleg több mint 130 folytatáson és előzményfilmen dolgoznak, amelyek…..
Extrém jó napot mindenkinek, újra itt a Checkpoint, benne egy visszatérő vendég, és egy hozzá passzoló téma. Mielőtt azonban elfelejtem, hadd emeljek ki két dolgot, ami talán kicsit elvész a lenti linktengerben. 1. Az IDDQD közösségéhez köthető Érdi Gergő korábbi műve, amikor az Időrégészt…..
Szerző: Horváth Zoltán A média hatalmi ág. Közhelyes, de tényleg igaz. Ha pedig igaz, akkor el kell fogadni, hogy nemcsak a média viszonyul a politikához, hanem a politika is viszonyul a médiához. Egy demokratikus közegben egyértelmű, hogy a sajtó ellenőrzi, kontrollálja, befolyásolja a politikát,…..
Azt írja a The Hollywood Reporter, hogy az Adult Swim berendelt még 70 részt a Ricky and Mortyból, azaz a sorozatból, ami egyszerre az egyik legviccesebb sci-fi és az egyik legnyomasztóbb sztori mostanában. A párhuzamos dimenziókban/galaxisokban/tudatállapotokban lavírozó sorozatról azt nem lehet…..
Szöknek fölfelé a hőmérsékletek, érkezik a nyár, amikor alapvetően mikulásos őrület nélkül magunktól is egyre gyakrabban kapkodunk egy üdítőspalack után, hogy lehűtsük magunkat a tűző napon. A nagy üdítőscégek pedig jó és kevésbé jó újdonságokkal rukkoltak elő, ezeket veszem most górcső alá. Red…..
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
Lehet fikázni a #metoo kampányt, de Budapest jobb hely lett, mint előtte volt. Erre a héten jöttem rá, amikor egy orosz (vagy ukrán) pár veszekedését látva megálltam. (A kép forrása: https://twitter.com/paulalaracroft) Nem csak én álltam meg: rajtam kívül még hárman figyelték, hogyan alakul a…..
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Drága Életédesítők! A blogon ez az első torta amit megosztok Veletek! Nagyon izgulok, remélem tetszeni fog Nektek!  Nagyon mutatós darab, amivel a vendégeket lenyűgözhetitek. Glutén, cukor és tejmentes, a csalás egyedül a tetején lévő habcsók..de ezt egy mozdulattal leszedhetitek róla :) Recept:…..
  A bolygó kapitánya amerikai rajzfilmsorozatból 113 epizód készült 1990 és 1996 között. Különlegessége, hogy kiemelten foglalkozott a környezetszennyezéssel. A történet szerint Gaia, a Föld lelke öt gyűrűt ajándékoz öt fiatalnak (planétások), amik mind más erővel bírnak. Föld, tűz, víz, levegő és…..
Ha itt az új év, két dologra bizton lehet számítani: áremelés lesz és a netet elárasztják a toplisták. 2016-ban adós maradtam azzal, hogy évértékelő listával jelentkezzek, de ezúttal annak ellenére se akartam kimaradni a mókából, hogy viszonylag ritkásan jutottam el moziba. Hagyományos, a…..
Legutóbb már spoilereztem, hogy a következő cikk az 5 leghitelesebb közéleti személyről lesz. A lista természetesen most is szubjektív, és csak a birtokomban lévő információk alapján tudtam összerakni. Sajnos a szereplők belső gondolatait nem ismerem, így lehet, hogy félreismerem némelyiküket...
Rob Reiner 1982-es filmje négy fiúról szól, akik az '50-es évek végén útra kelnek, hogy megkeressenek egy holttestet. Stephen King adaptációja nagyszerű dráma felnőtté válásról, aminek méltó helyen van olyan klasszikusok mellett, mint a Ragyogás, A remény rabjai vagy épp a Tortúra.   ..
A napokban került a mozikba a 90-es évek leghírhedtebb bűnözőjéről, Ambrus Attiláról szóló film, A Viszkis. Ennek kapcsán megnéztük, hogy merre csapott le a „balhék” előtti feszültségét rendre egy-egy üveg whiskyvel feloldó bankrabló. Ambrus Attilát a bankrablásai során bemutatott rituáléi miatt a…..
Nem lacafacázik a Xiaomi, ha a vásárlók kiszolgálásáról van szó. A tavaly novemberben megjelent Xiaomi Redmi 4A volt a gyártó legelső hihetetlen olcsó telefonja, amit most is lehet kapni és csupán 99$-t kell leszurkolni érte a virtuális kasszánál. A belépőszintű kis mobil nagy eladási számokat…..
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..