Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koment_Troll

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Genoa elleni hétközi vereséget követően, a Juventusra újabb idegenbeli fellépés vár, hiszen az olasz bajnoknak az újonc Empoli otthonában kellene három pontot és némi magabiztosságot gyűjtenie a kedd esti sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre hangolva. A Juventus…..
Koment_Troll 2014.11.01 19:24:14
@Táno: Nem fog jönni,mert ő tudna valami váratlant húzni,ez pedig max elképzeléseibe sajnos nem fér bele!
Koment_Troll 2014.11.01 19:40:43
Koment_Troll 2014.11.01 20:08:51
Stephan Lichtsteiner továbbra is számos hír tárgyát képezi, szóljanak ezek potenciális átigazolásról, vagy éppen a folyamatban lévő, szerződéshosszabbítást célzó tárgyalásokról. A napokban látott napvilágot információ szerint a csapat és játékos érdekképviselete…..
Massimiliano Allegri dühösen nyilatkozott a Genoa elleni idegenbeli kudarcot követően, amely eredményeképpen ismét pontazonosság alakult ki a tabella élén a Juventus és a Roma között. „Egyszerűen borzasztó pályán játszottunk. Ilyen gyepen nem lehet futballozni. Azonban csak…..
A Juventus 22 fős keretet hirdetett a Genoa elleni idegenbeli találkozóra, s a csapatból bizonyosan hiányzik majd a régóta sérüléssel küzdő Martín Cáceres, Andrea Barzagli és Simone Pepe, valamint a mintegy egy hónapos kihagyásra kényszerülő Patrice Evra is, azonban a Sassuolo…..
A Juventusra nehéz mérkőzés vár a hárompontos csapatok Bajnokok Ligája csoportjában, hiszen annak az Olimpiakosz Pireusznak az otthonából kellene elhoznia a három pontot, amely az első játéknapon 3:2-es győzelmet aratott a tavalyi döntős Atlético Madrid fölött.  A második…..
Az AS Roma elleni kezdőcsapatból kimaradt a sérüléséből az utóbbi hetekben visszatérő Arturo Vidal, s nagy meglepetésre, a középpályán a hat hét kihagyás után még egy percet sem játszó Andrea Pirlo kapott helyet. Az olasz sajtó értesülései szerint a chilei középpályás…..
Koment_Troll 2014.10.06 21:19:18
@venember83: Szerintem úgy,hogy emberből van és néha neki is kell egy kis pihenés!
Koment_Troll 2014.10.07 12:29:18
@Apuleius: Bezzeg Conte Alatt nem volt verekedés orgia bulizás,szerintem egy herével kevesebb lenne neki ha Conte idején ezt megcsinálja.Innen látszik mennyire tiszteli Töketlen pislogokaszatyorban mint a hal allegrit.És akkor itt a klubról még nem ejtettem szót.Innen látszik szarba se veszi a csapattársait.És volt olyan balga aki neki akarta adni a 10 mezt,de jókat mulattam annak idején ezeken a hozzászólásokon.Amúgy némi humort próbáltam belecsempészni a hsz-be.Viszont Artúr Király nem az a király mint volt...Kövezzetek savazzatok de nyáron mehet isten hírével mankeszterbe.
A vereséggel végződő hétvégi Bajnokok Ligája megmérettetés után most újabb komoly erőpróba vár a bajnoki címvédő Juventusra, hiszen a szezonban mindeddig százszázalékos AS Roma látogat a hasonló eredményességet mutató zebramezesek otthonába. Hat hétnyi kényszerpihenőt…..
Koment_Troll 2014.10.05 19:52:56
@MdewC: Sajnos....
Koment_Troll 2014.10.05 19:59:29
@Apuleius: Mindig a bíró.... :)
Az Atlético Madrid taktikus mérkőzésen aratott hazai győzelmet a Juventus fölött, s a Bajnokok Ligája tavalyi döntősének mestere, Diego Simeone az összecsapást követő sajtótájékoztatón nyilatkozott a látottakról. "Egy kiváló csapattal néztünk szembe. Úgy gondolom, hogy egy…..
Koment_Troll 2014.10.02 14:12:21
@rockitbaby: Felejtsd el hogy a görögöket oda vissza fogjuk verni....
A Juventus kihirdette keretét az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen az olasz bajnoki címvédő a tavalyi döntőst otthonában próbálja majd megmutatni, hogy visszatért az európai elitbe. A keretbe visszatért Martín Cáceres, azonban továbbra is…..
Koment_Troll 2014.10.01 23:01:53
@Gannicuss: Lóriban nem tudom mit lát!? Lehet viszonya van a lányával.... :D Tökösen cserélt csak későn....
Koment_Troll 2014.10.01 23:15:07
@Gannicuss: Ha látom a mezőnyfölényt,és van ember a padon akkor megpróbálom.Inkább támadok,megpróbálom gólra/gólokra váltani a fölényt,eléggé romboló és agresszív játékot nyomtak fogalmazzunk úgy favágó féreg játék.egy kreatív játékossal nem nagyon tudtak volna mit kezdeni...Coman szana széjjel szopatta volna őket..Nem vagyok max de igen én megléptem volna a cserét @Goku06: +1
Koment_Troll 2014.10.01 23:22:29
@devil-z: +1
A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a Juventus mestere, Massimiliano Alllegri elárulta, hogy az Atalanta ellen első olaszországi gólját megszerző Álvaro Morata is bekerülhet az Atlético Madrid elleni kezdőcsapatba. "Nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy…..
Koment_Troll 2014.10.01 20:52:01
A Juventus egykori támadója, Gianluca Vialli úgy véli, hogy az Öreg Hölgy idei igazolásai nagy előrelépést jelenthetnek a hazai pontvadászatban, azonban kétségét fejezte ki azt illetően, hogy nemzetközi színtéren is alkalmasak lennének felemelkedéshez segíteni a klubot. A…..
Koment_Troll 2014.08.21 21:50:47
Koment_Troll 2014.08.21 22:01:30
A Juventus első csapata ma, a klub hagyományainak megfelelően, összecsapott a Primavera csapattal, s a 6:1-re megnyert találkozó kiváló alkalmat szolgáltatott arra is, hogy az újságírók az aktuális ügyekről, köztük leginkább az átigazolási piacot illető kérdésekről…..
A Malmö ifjúsági csapatának valamikori edzője, aki jelenleg az indonéziai Mitra Cutra együttesénél dolgozik, Stefan Hansson nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy volt tanítványa, Zlatan Ibrahimović szeretne visszatérni egykori klubjához, a torinói Öreg Hölgyhöz. A svéd válogatott…..
Koment_Troll 2014.08.06 19:21:38
@babo0410: Megérzés.... És ez a cigánykodás ami mostanság folyik..Plussz ha valóban ez lenne a cél akkor nem vágtuk volna hanyatt magunkat a fiat 17 milliójának.... Marketing szinten kellene feljebb kapcsolni,plusz elküldeni a töketlen balfax kancsalt....
Koment_Troll 2014.08.06 19:25:13
@rockitbaby: +1

Secco kézenfogva mehetne a kancsalival hengerfejet önteni a Fiat gyárba....
Koment_Troll 2014.08.06 23:16:36
@rockitbaby: Engem nem bántasz meg leírod a véleményed!:) De én akkor is alkalmatlannak tartom,és nem a vidal pogba tevez féle igazolásokról van szó!Amennyi pénzt elcseszett 50% játékosvásárlásokra,az eladások egy másik tészta.NAgyon olcsón adtuk el azokat a játékosokat akikért horror pénzt fizettünk..Ezt bárki megcsinálta volna szerintem.... Cobrettinek a kurva anyját (azoknak is akik benne voltak),hogy hagyták elmenni az Ikonunkat ADP-t... Szóval volt zseniális húzása a kancsinak,de bőven volt rossz is.. Nálam erős középszint mint a játékosok akiket igazol.....
A Juventus 25 fős keretet hirdetett a szerda esti felkészülési mérkőzésre az olasz első osztály újonca, a Cesena ellen. A keretből kimaradt Carlos Tévez, akinek édesapját kedden elrabolták Argentínában, s annak ellenére, hogy a rémtörténet szerencsésen zárult, s a Juventus…..
Koment_Troll 2014.07.30 22:55:34
@Kotrevák Kelly: Nem vagyok hajlandó elhinni hogy nincs egy tehetségünk a primavera csapatban akiben benne lenne egy kicsit az X :D Több éve egy játékos nem került ki onnan akire azt mondtam volna az igen(Marcsi fanok kíméljenek köszönöm) Édes Istenem Bezzeg a Soton ontja a tehetségeket az akadémiáról.Mielőtt mindenki leolt,hogy menjek nekik szurkolni ezzel oda szeretnék kilyukadni megkéne hívni őket egy teára és mondják már el mit hogy csinálnak,nem szégyen a jobbtól tanulni...
Koment_Troll 2014.07.30 23:02:21
@Rivendell: De majd kijelentik hogy itt minden rendben van és a belgák a hülyék :D
De tényleg nem neveltünk ki már isten tudja mióta egy értelmes épkézláb játékost és ez szégyen.... Vagy csinálnánk azt mint a Porto....
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Pletykák szerint a Real Madrid nemrég kinevezett vezetőedzője, Carlo Ancelotti egy érdekes húzásra készül, ugyanis szeretné leigazolni a Juventus veterán játékmesterét, Andrea Pirlot. A 34 éves középpályás 2011 nyarán igazolt Milánóból Torinóba, és tevékeny részt vállalt…..
Mint azt már sejteni lehetett, az argentin klasszis csatlakozik a Bianconerihez. Tévez tegnap érkezett Torinóba, ahol gyorsan egyezségre is jutottak Andrea Agnellivel a részleteket illetően. A játékos 2016. júniusáig szóló kontraktust írt alá, a megállapodás részeként pedig…..
Az argentin játékosnak majdnem minden csapatában voltak kisebb nagyobb problémái, ennek ellenére a leigazolása a Juventus egyik legnagyobb fogásának bizonyulhat. A Sky Sport 24 májusi interjújában Beppe Marottának a következő kérdést tették fel: "Carlos Tévez vagy Gonzalo…..
Koment_Troll 2013.06.26 22:05:09
@juve1986: Szarni rá tudatlanokkal nem érdemes vitatkozni....
Koment_Troll 2013.06.26 22:07:55
@babo0410: Mondjuk néztem 1-2 meccset ahol játszott,és ezt nem csak én mondom....Ajánlom figyelmedbe pl a 08-as bl döntőt....