Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selyke2012

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egyes papok világias magatartásáról, mint például némely tv-lelkész erkölcstelen és fényűző életmódjáról az utóbbi időben a hírközlő eszközök is közöltek tudósításokat. Egy mai dalszöveg-író olyan dalt szerzett, amelynek a címe: „Vajon Jézus hordott volna [10 000 dolláros] Rolex karórát televíziós…..
Selyke2012 2015.02.27 04:17:06
@Johnny Joker: kedves Jonny nem tudom miért kell ennyire negatívnak lenni ez a szegèny vt tag biztos vmi gazdag full milliomos jt tól kapta az órát ajándékba a nagyrabecsülés és szeretet jeleként. Kár hogy én több évtized után sem kaptam ilyet :)) de ez tényleg undorító. Nálam kiverte a biztosítékot. Köszi hogy megosztottátok.
Sok szülő fordul a címben jelzett panasszal különböző segítő szakemberekhez. Rendszerint túl későinek gondolják. Mi, akik testközelből ismerjük a problémát, bizton állítjuk, hogy sohasem késő. Sőt! minél jobban telik az idő, annál jobb és jobb lehetőségek vannak arra,…..
Selyke2012 2014.09.07 13:33:06
@zenészz: szia milyen jól modod egy olyan szervezet tagjának lenni amely állandó félelemben tart. Én még bent vagyok de ezt érzem hogy állandóan megfélemlítenek hogy ha nem azt teszem amit mondanak akkor elveszitem a barátaim egy félelmetes személynek állítják be Istent noha az én édesanyám aki egy gyarló ember mindig egész eddigi életében szószerint feltétel nélkül szeretett. Azt hiszem mindig is ezt kerestem a külvilágban is.
..
Selyke2012 2013.06.26 17:06:11
@küzdős:

Igen valóban a megtévesztés a módszerük. Megvezetik szerncsétlen tesókat míg ők fényűző luxusban élnek. Kérdem én minek kell egy új autó egy köfnek? Egyáltalán miért kell őket ezzel is támogatni. Vannak olyan testvérek akik még azt se engedhetik meg maguknak hogy autójuk legyen és akkor ezek? Minek nekik? Szerintem járjanak ők is gyalog mint Pál és társai meg ahogy Afrikában ez ma is így van.
Selyke2012 2013.06.26 17:01:15
@világítótest:

Igazad van! Valóban követniük kellene Pál példáját. Nem csak a testvéreknek megparancsolni hogy dolgozzanak miközben ők maguk szarnak bármi világi munkát is elvégezni.