Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Smoking Barrels Hidden (2015) 2015.10.02 06:00:00
Az elsőfilmes Matt és Ross Duffer neve valószínűleg nem mond sokat olvasóim többségének, pedig az interneten már egy kisebb karriert befutottak: horror-rövidfilmek alkotóiként (elsősorban forgatókönyvírói szerepben) tették le a névjegyüket (itt, itt és itt), és számomra már…..
A képregény hősök kalandjai sokunk számára szórakoztatóak és inspirálóak, ráadásul igen szép számmal akadnak köztük olyanok, akik harc művészeteket alkalmaznak a rossz elleni küzdelemben. Egyik talán leginkább figyelemre méltó karakter e-téren Wonder Woman, vagyis Csodanő,…..
A magyar szereti a Zetort, bár nehéz volna tagadni, hogy a hazai veterántraktor-fesztiválokon a márka láthatatlan. Hiába hisszük, hogy a Zetor valami irtózatosan patinás dolog, a márka történelme alig fél évszázadra nyúlik vissza. A traktorgyár eredetileg a brnói Zbrojovka…..
Bár a sorozatok nem teljesen passzolnak a blog profiljába, hiszen a legtöbb esetben nem lehet egy nap alatt megnézni (tehát nem MA láttam), hacsak nagyon nincs élete a delikvensnek, így nem rabolják el a sorozatnézésre szánt idejét olyan dolgok, mint alvás, munka, szociális…..
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...