Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öregkenus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígértem, megteszem. Gazda Albert szokott jó publicisztikákat is írni. Néha ugyan nekem nem a szívem csücske, de néha meg nagyon bejön.  Nemrég végigfutottam pár írását cink.hu-n, és ezúttal nagyon is megérte. Elsőként A Fidesz végnapjai-t. Szerintem érdmes az egészet…..
Öregkenus 2014.12.21 12:27:02
@Jankove: Én azért csak bízom a komoly meglepetésben.
Mikor elolvastam Rogánia ingatlanpanamájáról szóló legfrissebb híreket, akkor egy olyan cifra káromkodás szaladt ki a számon, amit báránylelkű jókeresztény olvasóim lelki békéje miatt idézni sem merek. Mert szerepelt benne a Jóisten személyesen, az ő legősibb mesterséget…..
A magyar foci több évtizedes mélyzuhanásban van, miközben már a belső érintetteken kívül senkinek nem okoz örömet, gazdaságilag pedig állami támogatástól függetlenedve életre képtelen lenne. Valóságos hidegháború bontakozódott ki az elmúlt években, ahol az edzők és a…..
Öregkenus 2013.11.26 11:17:04
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Öregkenus 2013.09.02 10:59:52