Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifjvit

0 bejegyzést írt és 661 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
A CHL-ben érdekelt Laredo Bucks magyar játékosa komolyan hozzájárult csapata győzelméhez. A Rio Grande Valley otthonában 4-3-ra nyert meccsen a válogatott csatár eőbb 1-1-re egyenlített, majd emberelőnyből 3-2-es vezetést szerzett. A négyezer néző előtt játszó hazaiak a végén…..
ifjvit 2010.10.17 21:16:39
17 éves ifjúsági válogatott csatárunk, Ódry Tamás a tengerentúlon folytatja pályafutását. A Greater Metro Junior A Hockey League-be, azaz a GMHL-be hívta a Bradford Rattlers. Ez a 2006-ban alakult kanadai juniorliga az úgynevezett függetlenek táborába tartozik, nem tagja a…..
ifjvit 2010.08.20 11:21:16
@kovacsistvan: Nekem is ez jutott eszembe. :) Én is gratulálok és sok sikert kívánok!
Az egyik oldalon az erőn felül teljesítve döntőbe jutott Philadelphia, a másikon egy évek óta szisztematikusan építkező, idén csúcsra járatott Chicago. A két csapat összesen öt kupát nyert korábban, a Flyers 35, a Blackhawks 49 éve vár az újabb sikerre. Közép-európai idő…..
Pénteken véget ért kapusunk kéthetes finnországi próbajátéka. Az utolsó edzés után a klub elnöke arról tájékoztatta a magyar hokist, hogy az edzők elégedettek vele, és bizonyította, helye van a csapatban. Pasi Nurminen Hetényi Zoltánnal is ismertette a klub hivatalos honlapján…..
Vasárnap kezdődik a magyar görhokibajnokság Győrben. Ahogy jeleztük, öt csapat nevezett. Tovább után megírjuk az összes csapat játékoskeretét és az első játéknap pontos menetrendjét. A listák még nem véglegesek, a vasárnapi meccskezdésekig mód van pótnevezésre. Előző nap…..
ifjvit 2010.05.13 20:59:46
@EisHockey: @edudus: Ha úgy lesz mint tavaly, akkor itt: www.gyarvaros.hu/index.php?mn=hu,intezmenyek,mujegpalya
és ingyen.
Történelmi győzelmet aratott a német válogatott az USA felett az A csoportos világbajnokság nyitó mérkőzésén. A találkozóra 77 803 néző volt kíváncsi a helyszínen, ez rekord. A németek második harmadban megszerzett vezetését a harmadikban kiegyenlítették az amerikaiak,…..
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
ifjvit 2010.05.06 21:09:15
A szerda esti New York-i házirangadón mérföldkövéhez érkezett nemcsak az NHL, hanem az egész sportvilág. A rádiós és televiziós mérkőzések után most először közvetítettek sporteseményt 3D-ben. A választás a Rangers–Islanders összecsapásra esett. Azért egy-két…..
Meglepetésre a másodosztály mindkét elődöntőjében az alsó ágról érkező csapat nyert. A győzteseket remek kapusteljesítmény és jó védőmunka segítette a döntőbe jutáshoz. Ám míg a Tisza Volánban tinédzserek szerezték a létfontosságú gólokat, addig a MAC-ot két…..
Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Vasárnap a pénteki két mérkőzés visszavágójával folytatódik az OB I. A Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars befejezi a középszakaszbeli szereplést, tehát kiderül, melyikük kezd pályaválasztóként az elődöntőben. Ha a Dab.Docler biztosra akar menni, rendes…..
ifjvit 2010.03.07 17:31:11
@Henry The Navigator: Akkor már értem miért kapott Tommi 185 lövéssel többet. Nyilván azon az egy meccsen kapta, amivel többet védett. Egyébként a két kapus 0.905-ös védési hatékonyság csak nekem tűnik egyformának?
ifjvit 2010.03.07 17:33:06
@ifjvit: Jut eszembe. Jól eltértünk a témától. Hajrá Macik!!! :) Megnézném Tóth Adáékat Palkóék ellen! :)
ifjvit 2010.03.07 17:45:57
@Henry The Navigator: Én nem állítok semmit, csak statisztikákat írtam be, amiket az EBEL honlapról szedtem. Azért ez puszta számoknál sokkal összetettebb. Nem tudjuk mennyi lövés jött hátrányban, kettős hátrányban stb. Ha még nem jött volna le, szerintem kb. két egyforma kapusról van szó. A 0.905 is ezt erősíti meg. Személy szerint nekem Tommi szimpatikusabb, bár ez a legkisebb kutyát sem érdekli. :) A védelmet még csak szóba sem hoztam. Mi van ha a védelmünk kétszer olyan jó volt mint tavaly, az ellenfelek támadó sorai meg 3.28-szor jobbak voltak mint tavaly. :) Hetényit kezdőnek!!! :)
Részemről tényleg vége az OFF-nak!
Hajrá Macik! :)
Először pihen az OB I. középszakaszában az eddig legtöbb pontot vesztett Újpest, a Ferencváros a Vasas, a Miskolc a Dab.Docler ellen próbál gyarapodni. A középszakasz eddigi eredményei azt mutatják, nincs papírforma, mindenkinek tennie kell a győzelemért.Este hatkor a Miskolci…..
Még el sem kezdődött a rájátszás az Erste Bank Eishockey Ligában, máris két érdekes hírrel jelentkezett a hockeyfans.at a sorozat jövőjéről. Úgy néz ki, az új szezonban is ugyanazt a tíz csapatot láthatjuk a ligában, amelyeket idén, de később bármi lehet. Az egyik cikk…..
ifjvit 2010.02.19 12:04:43
Nekem az a véleményem, hogy ha két EBEL szintű bajnokságban edződő csapatunk lenne az kétszer annyi "jobb" játékost eredményezne a válogatottnak. Szerintem innen csak előre fele lehet menekülni. Azt nem tudom, hogy mi 3 éve jól tettük-e, de jelen pillanatban az látszik beigazolódni, hogy igen. Hogy mi lesz újabb 3 év múlva, annak csak a Jóisten a megmondója. Már elnézést, de ez a tingli-tangli állóvíz ami itthon van nem visz sehova. Pontosabban visz (én is látom, hogy emelkedik a színvonal meg minden), csak nagyon lassan. Én személy szerint a Volán-Válogatott meccsen le voltam törve, hogy az általam nagyon jónak tartott újvárosi fiatalok mennyire el vannak még mindig maradva, mindemellett ugyanezek a fiatalok szétkorcsolyázták itthon a szaporói hősök Stars különítményét. Én abban a hiszemben voltam, hogy ez az árok kisebb. Egy esetleges EBEL indulással pár éven belül hatalmasat fejlődhetnének. Persze én sem vagyok jövőbe látó, csak a Sofiék példáját veszem alapul. Ha már eljutottunk válogatott szinten valahova, akkor azt foggal-körömmel kellene próbálni megtartani, és azért az látszik, hogy hol játszanak (játszottak) a válogatott játékosok. Nem sok OB 1-es van sajnos.
Összefoglalva szerintem kellene két EBEL szintű csapat, vagy maradjon minden így, viszont két sornyi játékos játsszon erős bajnokságokban, mint ahogy Godóék tették.
De az álmom egy Volán-DAB EBEL döntő 10 éven belül! :)
Vagy, hogy egy Slovan Bratislava meg egy Salzburg könyörögjön a MOL liga felvételért! :)
Csütörtökön Romániával, pénteken a Sapa Fehérvár AV19-cel játszik felkészülési mérkőzést a magyar válogatott. A vilniusi négyes tornáról érkezett rossz hír után hamar átalakította a programot a szövetség és a szakvezetés. A 34 fős keret jövő kedden kezdi meg…..
A litván jégkorongszövetség csütörtök délelőtt tájékoztatta magyar partnerét, hogy a jövő heti vilniusi négyes torna főszponzora visszalépett a támogatástól, így pénzügyi források hiányában nem tudják megrendezni az eseményt. Az MJSZ a kialakult helyzetben egyeztetett Ted…..
A mérkőzés képe annyira nem volt gyászos, mint amit az eredmény mutat, értékelte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Linzben látottakat. A 4-0-s vereség oka, hogy mindenben egy kicsit jobb volt az ellenfél. Kedden ismét tévéközvetítéses meccset játszik a magyar bajnok,…..
A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest. "Normálisan…..
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
ifjvit 2010.01.29 23:16:55
@kocek94: @Zsiraf78:
www.erstebankliga.at/05211ce40428d69c7d244db8c9663cef.html?type=12027
Eszerint 4 lőtt gólnál és egy kapott gólnál volt a jégen.
Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten. "Jól kezdtünk a Villach ellen –…..
A svéd Niklas Andersson március 31-éig a Sapa Fehérvár AV19 játékosa, adta hírül a klub hivatalos honlapja. Blogunk megtudta: a 24 éves légiós érkezésével Ondrejcik Rastislav kikerül az EBEL-keretből. A pontrendszer miatt meghozott döntés azért nem fájdalmas, mert a válogatott…..