Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bringásAnyu

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BRINGÁS AJÁNDÉKÖTLETEK NŐKNEK, LÁNYOKNAK Olyan hasznos, praktikus és szép kiegészítőket gyűjtöttem össze, amik tükrözik a felhasználó női mivoltát.mert ezek a felszerelések teszik igazán egyedivé, nőiessé a bringát. Kinek ajándékoznám? Barátnő, kamaszlány...Itt…..
Bringás ajándékötletek Itt az idő, hogy elgondolkodjunk azon, mivel lepjük meg családtagjainkat, barátainkat a szeretet ünnepén.Az ajándék lehet hasznos vagy jópofa vagy csak egyszerűen szép, illetve ezek kombinációja. A lényeg, hogy a jövőbeli gazdájának elnyerje a…..
A NYEREGHUZAT Közelednek a fagyos reggelek, amikor a reggeli készülődés után a meleg lakásból kilépve a bringámon a hideg nyereg vár. Úgy érzem, az éveim szaporodásával egyre érzékenyebb pontommá vált. Amíg huszonévesen nem foglalkoztam vele, most annál inkább. Engem a…..
A DERÉKMELEGÍTŐ Nagyon örülök, hogy beköszöntött az indiánnyár... Napközben ugyan kellemes meleg van, de reggelente, munkába menet illetve késő délután már eléggé hűvös. Mivel úgy néz ki, hogy hál' istennek a télikabát egyelőre nem kell, a kiskabát alá viszont…..
Az ősz beköszöntével egyre rövidülnek a nappalok. A látni és látszani szabály ilyenkor különösen fontos! Ezért még inkább oda kell figyelnünk, hogy láthatóak legyünk különösen az autós forgalom számára. A kötelező felszerelések (lámpa, prizma) mellett még számos…..
bringásAnyu 2013.10.06 09:00:35
@Csakjoaruk Webáruház: Köszönöm a hozzászólást. Igen, ez egy plusz kiegészítő, ami a kötelező felszerelések mellé (és nem helyett !) ajánlott. A sisak körberagasztása is egy nagyon jó ötlet.
KERÉKPÁR 8-12 ÉVES GYERMEKNEK   Elérkeztünk a 24"-es kerékméretű biciklihez. Ez az utolsó gyermekméret. (Ezt követően a kerékpárválasztáskor a vázméret lesz a mérvadó) Ez a típus 125-150 cm-es testmagasság és 60-72cm-es lábhossz esetén ajánlott méret. A…..
GYERMEKKERÉKPÁR 6-10 ÉVES KORIG Most a 20" kerékpárokat fogom bemutatni. 6-10 éves gyermekeknek ajánlott, de figyelembe kell venni a testmagasságot - 115-130cm  - és a gyermek lába hosszát  - 55-63 cm. Ez a bicikli lehet egy sebességes agyváltós vagy külső…..
KERÉKPÁR 4-6 ÉVES GYERMEKNEK Ez általában a 2. méret amivel gyermekeink közlekednek és ez az első "igazi" biciklijük. Ahogyan cseperednek gyermekeink, mindig biztosabban irányítják járgányukat. Sok esetben ezzel a biciklivel tanulnak meg 2 keréken menni. Vagy ha a 12-esen már…..
KERÉKPÁR 2-4 ÉVES GYERMEKEKNEK Fontos, hogy gyermekeinkkel minél előbb megszerettessük a biciklizést. Egyrészt mert akár hűvösebb időben is kimozdíthatjuk és megmozgathatjuk őket, másrészt mert az "egyedül csináltam" érzés ösztönzőleg hat az önállósodás rögös…..
A biciklizni tanítás nem kis feladat a szülőknek. Loholás a seprűnyelet fogva... Már majdnem sikerült, aztán mégsem.... A futóbicikli használatával, a gyermek rá van kényszerítve, hogy egyensúlyozzon, mert úgy lényegesen könnyebben és gyorsabban halad. Mi szülők észre fogjuk…..
Aki nem tud vagy nem szeret (2 keréken) biciklizni, mert bizonytalan vagy "szédülős", esetleg valamilyen egészségügyi probléma miatt nehézkes a fel és leszállás, annak sem kell lemondania a kerekezés élményéről. Nekik ajánlott a háromkerekű kerékpár, avagy a tricikli. A…..
3 KEREKŰ BICIKLI ÉS BABAKOCSI EGYBEN Nagyon érdekes és forradalmian új járgányra bukkantam.  Sokoldalú és a városi közlekedésben maximálisan kihasználható. Nagyszerű találmány a biciklizni imádó anyukáknak, szülőknek. Pár másodperc alatt átalakítható…..
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi örökérvényű cikket a fogyókúráról és a tévhitekről. A fogyás sikertelenségének rejtett okai 3 gyermek anyukája vagyok  Van egy kis pocakom ami, a 3. terhesség után megmaradt és már évek óta "együtt élünk".  Nem mondanám, hogy…..
KOSÁR ÉS TÁSKA A  kötelező felszereltségen felül a sárvédő és a csomagtartó alapfelszereltségnek számít a városi (City) és a túrakerékpároknál  (Trekking). Ide sorolnám még a MTB-k city változatát is. Ha ez megvan akkor jöhet a praktikum!!! A mindennapos…..
Igaz hogy vége a nyárnak, de a biciklis szezon még nem ér véget! Sőt, a kellemes őszi időben talán szívesebben pattanunk bringára, mint a nyári hőségben. Annak érdekében, hogy formában tartsuk magunkat, továbbra is kerekezzünk. A hangsúly továbbra is a rendszerességen van, nem…..
Sokan tudnak róla, hogy van kötelező felszereltség a kerékpáron, de, hogy mik is ezek pontosan az már nem ilyen egyértelmű. Íme, amit a rendőr is ellenőrizhet: A kerékpár kötelező felszereltsége (KRESZ szerint) -elöl fehér, hátul piros lámpa -piros fényvisszaverő prizma…..
Ha  megvan az elképzelés az áhított kétkerekűről és már a nekünk való mérettel is tisztában vagyunk indulhatunk feltérképezni a kínálatot. De hol is kezdjem? Cipőt a cipőboltból! tartja a közmondás. Csak szaküzletben. Ez lehet helyi üzlet vagy webshop.... A helyi…..
Biciklizni jó! Kerékpár méretek 2013.08.12 17:04:15
Már megtaláltuk a számunkra (a használat szempontjából) legmegfelelőbb kerékpárt, jöhet a következő kérdés: mekkora a nekem való méret. A megfelelő méretválasztás nagyon fontos a bicikli kiválasztásánál! A bicikli méretét (a vázméretet) a hajtókar tengelyének (a…..
A sokoldalú utánfutó Egy 3 funkciós utánfutó teljeskörű  tesztje. ..
BICIKLIS UTÁNFUTÓ Nagyon praktikus kiegészítő a biciklihez, pláne ha 2 gyermeket szeretnél szállítani vele. A gyerkőcök mindenképpen élvezik az effajta utazást... Nagyon stabil és biztonságos. Mivel a gyermekek viszonylag alacsonyan (a két kerék között) helyezkednek el, nem…..
Ha már a csöppségünk önállóan ül, már vihetjük is magunkkal biciklizni...Mindenki a lehető legjobbat, legbiztonságosabbat szeretné megvásárolni a "szeme fényének". De melyik a legjobb?Minden fejlődési szakasznak megvan a maga praktikus kiegészítője, segédeszköze. Amíg…..
Első gondolatra talán sokan rávágjuk egyből, hogy igen, drága. Mert ez van benne a köztudatban... Viszont, ha kicsit jobban belegondolunk, akkor rájövünk, hogy ez csak nézőpont kérdése... Régen  (itt a rendszerváltás előtti időre gondolok) egy havi fizetésbe került egy…..
A Mountain Bike, röviden MTB a '90-es években lett nagyon népszerű, és az is maradt a mai napig. A felnőtt méret 26"-os kerékméretű, de ennek a típusnak vannak gyermekméretű változatai 20" és 24"-es kerékmérettel. A mai kerékpárpiacon megtalálható a sima, első teleszkópos…..
Szeretnél mozogni, de úgy érzed nem vagy sportos alkat? Nem szeretsz vagy nem akarsz esetleg nincs időd, lehetőséged edzőterembe járni? Itt a kézenfekvő megoldás. Bárki, bárhol, bármikor, bárkivel....tekerj!!!  A mozgás erősségét magad szabályozhatod, attól függően,…..
Ha egy olyan biciklit keresel, ami a napi használatban is megállja a helyét és hosszabb, rövidebb túrákra is alkalmas legyen, akkor a trekking, (magyarul túrakerékpár) a neked való. Nekem is ez a kedvencem.... én is ilyet használok.  Ez a típus úgy van kialakítva, hogy…..