Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teemu

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszünkbe egy jól kivitelezett kapásból, ha azt mondjuk „vörös”? Van, akinek szívéből jön a Manchester United, van akinek életérzést jelent a Liverpool, van aki azonnal Kínára asszociál, netán az egykori Szovjetunióra és mindaz, amit anno szocializmusnak hívtak.…..
Elég mélyről jöttek vissza a nap Mol Liga-rangadóján a Miskolci Jegesmedvék, hiszen a Vasas az első harmad után már három góllal vezetett a borsodi megyeszékhelyen. A hazaiak az utolsó húsz percben cakkpakk megfordították a meccs állását, így végül mit sem ért…..
Teemu 2010.11.07 23:01:06
@Miskolcifan: Biztos kangyal elvtárs bíztatására megfenyegette a bírókat, valamint az egész mjsz-t, hogy ők bizony levonulnak a pályáról, sőt! kilépnek a mol ligából is, amennyiben nem törlik a kiállítást!
Az Újpesti TE nehéz helyzetben levő csapatának próbál segítséget nyújtani az a szurkolói kezdeményezés, amely mindenkit a Megyeri útra hív. A rivális csapatok szurkolótáborai közös meccsnézéssel próbálják meg segíteni az anyagi gondokkal küszködő szakosztályt. Dömötör…..
Teemu 2010.10.29 11:08:37
@kerusz: Ellenkezőleg... baromira örülünk, hogy nem volt ilyen. De ezt felhozhatta volna a Miskolc, Újváros, SŐT! Hol a Győr? Anno értük is lehetett volna...

Szerethető csapat ide vagy oda, mindenki egye meg azt, amit az ancsin meg a pék sütött..

Amúgy pedig, baromira nem lehet ez a csapat szerethető, ha átlagban 150 ember jár mérkőzésre...
Teemu 2010.10.29 14:28:59
@solarys: A nézőtéren nem, de azon kívül volt balhé! Elég a stadion előtti csetepatéra gondolni, mérkőzés közben a WC-ben, illetve a folyosón, valamint a pályaudvaron, ahol 50-50 ellen felállt küzdelem volt... sírtak és menekültek is a tótok :)
Teemu 2010.10.29 15:51:15
@kiralyfi: Egyáltalán nem a balhé miatt megyek, egy verekedésben sem voltam még benne. Szóval ezt benézted. Az meg hogy milyen nevet választok, maradjon az én döntésem. Az meg végleg az én dolgom, hogy ha 50-50 magyar és tót huligán feláll egymásnak (tudatosan, előre lebeszélve), és ott csúsznak a tótok, örülök neki...

@solarys: Maradjunk annyiban, hogy a svédek, finnek, dánok meg olyan matt részegre itták magukat, hogy azt sem tudták hol vannak, láttam őket kitessékelni bárokból... ne legyünk már ennyire szenteskedőek...

@gabute: Ezennel megkövetem a szervezőt! Viszont még mindig nem az a baj, hogy támogatják a dózsát, hanem a körítés...

Ahogy szorgalmas írta: ez nem a béke szigete! Nem holmi mesevilág, amiben mindenki egymás kezét fogva virágot dobál maga után... Mindenki fanatikus a maga módján, aztán hogy békében tud-e állni a másik mellett, az már más dolog.

Kint voltam Svájcba, ráadásul Dózsás és Kispest fanatikusokkal...egy MAGYAR VÁLOGATOTT mellé állni természetes, kötelező dolog, viszont klub szinten ne legyünk már puszipajtások, nyalakodóak... meccs előtt és után 1-1 sör, zrika természetesen belefér, sőt kell is! Lehetünk barátok is... viszont ne magyarázzunk már bele dolgokat a másikba... ne akarjuk már meggyőzni, hogy ha nem hajlandó támogatni az eseményt, sőt, véleményt is nyilvánít róla - most akkor szólásszabadság van, vagy sem? - akkor egy rohadt féreg...
A Major League Hockey (MLH) nevű ontariói bajnokságban érdekelt Dundas Real McCoysban folytatja pályafutását a magyar válogatott védője. A liga elmúlt három évének nyertese címvédésre készül Omar Ennaffati közreműködésével. Az itteni győztes bejut a kanadai amatőr csapatok…..
Teemu 2010.09.30 22:47:38
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:

Az amerika csak...kanada este fél 10kor bezár
A hat első osztályú csapat fontos kérdésekben állapodott meg kedden. A résztvevők egyetértenek a Fehérvár rájátszásbeli indulásával, de az esélykiegyenlítésnek több módját is alkalmazzák. Egyrészt gyengítik a magyar EBEL-csapatot, másrészt megteremtik saját maguk…..
A magyar bajnok hétfőn megkezdte az edzéseket. Meglepetésként hatott, hogy Ladányi Balázs és Mihály Árpád nem volt ott az első foglalkozáson, pedig várták őket. Utánajártunk, mi történt velük. Mihály Árpád esete egyszerűbb, ő gyomorrontás miatt nem tudott hétfőn edzeni,…..
Teemu 2010.08.03 12:27:30
Kedves olvasók, érdeklődők, ide tévedő google felhasználók, és elsősorban tisztelt Magyar Floorball Társadalom!  Az utóbbi időben a blog is nyári szünetre vonult, de sajnos ezt korábban tette, mint ahogy a szezon véget ért volna… Ennek rengeteg oka van, a 3 (!!!) éves…..
Teemu 2010.08.03 00:23:09
A Ferencváros új alapokra helyezte jégkorongcsapatát. Csabai Gábor, az új szakosztály-igazgató kijelentette, csak az hokizhat az FTC-ben, aki mindent ennek tud alárendelni. Többen nehéz helyzetbe kerültek, mert a megszokott amatőr, félprofi viszonyok miatt munka mellett…..
Teemu 2010.07.31 09:17:54
@Hockey_Fan: kápmegyeren visszamondták a jegünket valami szar indokkal, újpesten hallani sem akartak róla, hogy időt béreljünk, míg vidékre emiatt nem fogunk menni. Szóval ennyit a gáncsoskodásról...inkább a többi csapat örüljön, hogy nem alázva mennek haza :P :))))))
Teemu 2010.07.31 11:58:42
@Zsoldos: Olcsóbb ha egy héttel korábban kezdünk itthon a jégen, mintha 2 hetet Brassóban töltünk, szállást és jeget fizetünk, aztán még az utazás is...
Most kiderül, mit is jelent Schweinsteiger neve?  Az elviselhetetlen levéláradatból kiragadva egyet az alábbiakban Fishtax olvasónk aktuális helyzetjelentését közöljük egyenesen a Birodalomból: „Arról írtam még múlt héten, mikor azt a léleképítő győzelmet aratta…..
A Dab.Docler jégkorongozói az alapozás mellett a rokon sportágak bajnokságaiban is részt vesznek. Az inline bajnokság eseményeit folyamatosan követjük, de a floorballról még nem írtunk. Pedig Magosi Bálint és Jonkl László ponterős játékának is köszönhetően a Rudas Floorball…..
Teemu 2010.05.22 01:44:31
Teemu 2010.05.22 13:02:46
@kiralyfi: Nem én vettem fel :) csak én is érintett vagyok a sportban (csak pesti csapatnál), gondoltam így is népszerűsítem :)
Teemu 2010.05.22 13:03:30
@gezemuze1: Róluk nem tudtam... :)
Október elejére megépül a Ferencvárosi TC új jégpályája – ezt Rieb György, a klub elnöke mondta el blogunknak. A Millenárishoz hasonló mobil jégpálya sátras fedést kap, de a kiszolgáló létesítmények utánpótlás-mérkőzések lebonyolítására is alkalmassá teszik majd…..
Teemu 2010.05.11 22:36:55
@peterszky: Én kérek elnézést...akkor a ma estémet beáldozom, és a blog indulásáig minden post-ba írok 1-1 hozzászólást... :))))
Teemu 2010.05.11 22:39:59
@Vicuska013: Kedves Vicus! Most nem arról beszélünk, hogy szarul játszik-e a csapat, vagy sem, hanem arról, hogy a tejfeles szájú játékosaitok (akik között bőven válogatott szintűek vannak - ezzel elismerem a tudásukat, mielőtt félre értitek) többet engednek meg maguknak a kelleténél...
Teemu 2010.05.11 22:42:29
@F. Kapus: végre rendes utánpótlásunk lesz! HURRÁ :)))))
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Teemu 2010.03.15 00:38:09
Na most már pattanjunk le arról a 2005-ös balhéról! Talán ha 20 fehérvári a korábban lejátszott kézi meccsen nem ver megy 8 Fradistát, köztük lányokat is, akkor nem jött volna az a 10 huligán, akik 300 (!!!!!!) fehérvárit szorítottak be a hosszanti oldalon! És a rendőr is csak 10 percre rá érkezett, miután megjöttek a kopaszok...akkor is csak a szokásos stílusban nyomták a fehérváriak, mutogatás, ugatás, de 1 sem volt olyan bátor, aki oda állt volna. Pedig harmincszoros volt a túlerő...

Érdemes néha az előzményeket is figyelembe venni és nem csak a sárt dobálni, valamint kárörvendeni ahogy 1-0 valamint 2-0 után kezdék a blue line-osok...az, hogy 5-10 évesek mit csinálnak, nem érdekel minket, nagy ívben teszünk rá, max csúnyán ránézünk...de mikor 20+ évesek mutogatnak, hogy nézzünk az eredményjelzőre, üvöltik hogy takarodjunk vissza pestre, engedtessék meg, hogy kinyiljon a bicska a zsebünkben...

Tisztába voltunk/vagyunk, hogy fényévekkel jobb a volán, mögé állt a város, rengeteg támogatót sikerült Csicsó papának szerezni, GRATULA is érte, ahova eljutott a csapat, de emiatt nem kéne még mostoha körülmények között lévő csapatokat lenézni, b*szogatni! Amúgy meg semmit sem számít a név, a múlt, ma a pesti csapatok, sportklubok szarban vannak, nincs támogató, nincs pénzes, aki felkarolná őket. Vidéken más, sokkal könnyebb, akárki akármit mond...

És amúgy ha valaki az angol befektetőkkel jönnek a Fradit illetően, azok inkább maradjanak csöndbe, mert olyan nagy ívben szarnak a hokira, ahogy csak lehet. Ez a szakosztály az elmúlt években, valamint a jövőben is várhatóan egy mostohagyermek lesz :(((
Teemu 2010.03.15 01:03:39
@tudatlan10: Van még anyádnak ilyen okos fia? :)))

(remélem érzed az iróniát!)
A Variety írta meg ma, hogy bekövetkezik az, amit már régen lehetett sejteni: a Fox a nyolcadik nap után, azaz akkor, amikor a sorozat érvényes szerződése lejár a csatornával, nem kér többet Jack Bauer kalandjaiból. Ennyi volt, kérem szépen, Jack minden lehetséges ellenséget…..
Teemu 2010.03.10 15:33:33
Átok ül az Újpesten hazai pályán az OB I. középszakaszában. Harmadszor játszottak a Megyeri úton, harmadszor szenvedtek vereséget, ezúttal az FTC-től. Az első két emberelőnyét könnyedén kihasználta a zöld-fehér csapat, így megnyugtató előnnyel mentek pihenőre. A…..
Teemu 2010.02.01 23:08:52
@fraind: Azt elfeljted, hogy hetler az utolsó 2 percben ütővel ment mindenkire, fejre támadt könyökkel a palánknál...örülhetnek a lilák, hogy ennyivel megúszták és nem vettük fel a stílusukat...
A pénteki mérkőzések visszavágóival folytatódik este az OB I. középszakasza. Este fél hétkor az Újpest a Miskolci Jegesmedvéket fogadja, a Dab.Docler pedig a Ferencvárost. Sok hiányzója ellenére nem várt módon fölényes győzelmet aratott pénteken az Újpest Miskolcon. "A…..
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Teemu 2009.12.13 16:35:40
@forestjr: Nem itt töltöm a napjaimat, szóval elnézést, hogy csak 11 óra múltával tudtam válaszolni, mikor felnéztem ide...nekem kellemetlen a szituáció...idióta lila...
Sajnos a december problémás hónap. Kinek a munka, kinek a vizsgák miatt, így eme kór elérte szerkesztőségünket is, így ismét csak egy villámbeharangozót prezentálhatunk. A tizedik forduló párosítását elnézve, nem ígérkezik bonyolult hétvégének. Igen ám, de csodagömbünk…..
Teemu 2009.12.12 00:06:34
@Floorballer: Ami most már OB II :) de harmadosztály, az a lényeg... :)
Flinta Botond a szezon hátralévő részét a Ferencvárosi TC-nél tölti. Kedden részt vett az első edzésen is, ha elintéződnek a papírmunkák, a következő Mol Liga-mérkőzésen be is mutatkozik. Így a zöld-fehéreknél már két olyan Fehérvár-játékos van – a másik Hegyi…..
Sage meggyógyul Ápoló 13 2009.04.30 09:26:00
(remélem senki sem csúszik át a postcímekben megjelenő humorbon-bonokon)Valaki kérdezte, hogy milyen az ápolónő felhozatal, van egy-két jó popsi, az arcokat általában maszk takarja, muszáj másként tájékozódni... :D A kedvenc nővérke Évi, aki emellett még kedves, türelmes…..
Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül a Jégkorong Világbajnokság eseményei mellett, mely a floorballos szívekhez talán még annál is közelebb áll, mint a teljesen hokilázban égő "civil" lakosságéhoz. Nem szeretnénk azonban abba a hibába esni, hogy megpróbálunk jobbat…..
Teemu 2009.05.01 21:59:24
www.youtube.com/watch?v=jwqd3C61fZY ez az én videóm a kanada mérkőzés után :D hatalmas volt :D

www.youtube.com/watch?v=H1O7_kcjBW8

ez meg még fent a lelátón volt a kanada mérkőzés után :)
2008 nyarán felröppent a hír, hogy az AC/DC 18 év után kis hazánkba vezeti a feszültséget. Naponta néztem az oldalakat mikor válik mindez biztossá, hol, mikor lesz, a mennyiért annyira nem is érdekelt, mondván többet valószínűleg nem jönnek hozzánk. Végül igazzá vált:…..