Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volol

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paul Thomas Anderson már összeszokott stábja 2012-ben is összeállt, hogy leforgathassanak egy filmet a szcientológia néven ismert vallásról, a direktor szokásos vesébe látó emberismeretével megfűszerezve. Az ígéretek szerint ezúttal L. Ron Hubbard, a fent említett…..
A zombikat, legyenek azok a halálból varázslattal visszahozott, vírussal fertőzött vagy bármilyen típusúak, rengeteg képregény, könyv, film és videojáték választotta alapjaként. A téma nem rossz, de viszonylag kevés kreativitást hagy, ezek után már a szánkat sem húzzuk, hogy…..
A szuperhősök köré már a 20.század közepe felé egy egész szubkultúra épült amit az utóbbi 10 évben a filmipar nagy erőfeszítéssel próbált új életre kelteni a nagy költségvetésű és változatos minőségű szuperhősfilmekkel. Elég csak a Nolan-féle Batman trilógiára,…..
Volol 2013.06.27 21:09:35
@A nép fia: Hát elnézést érte, tudom hogy furcsán hangzik , de én személyesen is hasonlóan beszélek, amire már sokan felhívták a figyelmemet hogy mennyire idegesítő, de a régi szokások nehezen halnak meg. Építőkritikát meg mindig örömmel fogadok.