Regisztráció Blogot indítok
Adatok
romi4

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brazíliai világbajnokságra és a szokásos nyári uborkaszezonra való tekintettel egy könnyedebb összefoglalóval készültünk. A teljesség igénye nélkül felidézünk pár momentumot a magyar labdarúgó-válogatott háza tájáról az elmúlt bő negyed évszázadból.  Magyarország…..
romi4 2014.07.10 22:28:39
@Kivlov: Bocsi, miről beszélsz? Volt már olyan, hogy megpróbáltad egymás mellé tenni a egy átlag (vagy még az alatti) futballista és mondjuk egy világszerte elitbe tartozó öttusázó, kajakos, kenus, vívó, sportlövő, stb. fizetését?
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
Hat hétig áll az Erzsébet téren - azt követően pedig a Sziget fesztiválon - a Sziget Eye nevű óriáskerék - írta az Index június elején. Az óriáskerék önmagában is látványosság mind nappal, mind sötétben, bőven töltöttetek fel róla képet így volt miből kiválogatni a…..