Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muhammad

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vérlázító módszerre lett figyelmes Luca bankjában. Naiv ügyfél csak egy hónappal később vette észre, hogy a Raiffeisen egyik lekötött betétjével fizette ki egy másik számlán jelentkező tartozását:Azért írok, hogyha van Raiffeisen bankos ügyfél olvasótok, az alaposan…..
Grantyt egy körben kétszer tréfálták meg az NSE szervizében. Először közölték, hogy száz ropi a már nem garanciális alaplapcsere - bár a dvd-író volt hibás -, azután pedig visszaküldték neki a gépet, amin ekkor a kijelző nem működött:A minap érdekes dolog történt velem.…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
Kevesebb a beállítási lehetőség a magyar nyelvű levelezőben, sőt még ki is szűrik a szexfotókat a képkeresésből, panaszolta Diszkriminálja a Google a magyarokat? című posztunk. A Valamiért Mégis Töretlenül Népszerű Óriás nagy örömünkre postafordultával reagált a…..
Hitték volna, hogy Uj Péter Index-főszerkesztő egyik kedvenc - na kimondom: vesszőparipája - a dörzselektromosság? Esendő emberek vagyunk mindannyian, ezért fogadják elnéző szeretettel U.P. hajtás után olvasható posztját, amiben babérkoszorúval ékesíti a Tesco fejét, amiért…..
Múlt pénteken kisíján kiosztottuk az Év Bullshitje díjat a BKV-nak a metrózajos környezetbarát 3D-s Jean-Michel Jarre koncertjéért, de az év végi hajrában még érnek meglepetések. A Food Expressz legalább nem közpénzből butít, bár azért elég meredek ez az akció is.…..