Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levente Andras

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha PIKO távirányítós autókról ejtek szót, akkor megkerülhetetlen ezen a terület az 1:12-es méretarányban készült DeTomaso Mangusta játék. A PIKO Spielwaren , majd később az Anker Spielwaren által készített játék az én gyerekkoromnak is fontos részét képezte.Egy igazi…..
Levente Andras 2015.03.16 22:55:09
@Nick Leeson: Igen, a bowden ott szakadt el mindig. Meg kellett rövidíteni a külső bowdent, és mindjárt hosszabb lett a belső. Így újból hozzalehetett kötni a kormányhoz.
A mai napra is tartogattam nektek egy igazi régi távirányítós kisautót, amit a PIKO gyártott. A Fiat 124 Coupé különböző változatai 1970 és 1989 között voltak gyártásban a német cégnél.A távirányítós játék bowdenes irányítással, világító lámpákkal és dudával…..
Ma már alighanem mást értünk a "távirányítós autó" fogalmán mint egykor. A maiak szinte kivétel nélkül rádió-távirányítással működnek, gazdájuk egy helyben állva irányítja. Persze tőlünk nyugatabbra akkor is létezett ilyesmi. Nálunk viszont sokáig nem akarták…..
Amint arról már hírt adtunk, erdélyi barátaink komoly munkába fogtak a versenyszerű gombfoci terjesztésének érdekében. Nem sokáig tétlenkedett Valics Lehel, ugyanis elkészült a szektorlabda egyszerűbb, az átlagember számára emészthetőbb szabályokkal rendelkező változata, a…..