Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puch Lajos

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a sajtóban és a közösségi médiában egymás után jelennek meg a különféle vélemények és spekulációk a tegnapi, a Haha és devizahiteles csoportok részvételével zajló elszegényedés-ellenes tüntetésről, szükségesnek tartom leírni, belsősként miben látom az okokat,…..
- avagy hogyan lett idióta náci a HaHa Mióta pénteken egy sok vitát kiváltó szavazás eredményeként a Hallgatói Hálózat részt vett az "Élőlánccal az elszegényedés" ellen nevű tüntetésen, megállás nélkül kapjuk a fejmosást. A HVG névtelen publicistája teljesen fogalom…..
„Ne bízz meg senkiben, aki elmúlt harminc" – vallották a hatvanas évek lázadói. Bár az állítás részleges igazságát beláthatjuk, ha végignézünk a sok feslett, fáradtképű, idősödő politikuson és gazdasági vezetőn, de mégse teljesen igaz. Ugyanis paradox módon ez az…..
Vasárnap már milliós tüntetések voltak Kairóban. Én Sarával, egy kairói lánnyal töltöttem a napot Párizsban egy nemzetközi újságíró és aktivista találkozón, de nem sokat lehetett vele kommunikálni, mert nem volt hajlandó elszakadni a Twittertől és a Facebooktól, ahol…..
"Hol van a Hallgatói Hálózat, amikor jön az árvíz?" - ömlött a fröcsögés fideszes bértrollnokokból és rajongóikból az árvíz első napjaiban. Mi nem értünk rá válaszolni, mert a gátakon voltunk. Most viszont itt olvashatjátok több kishal élményeit a homokzsákok…..