Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizenhatkarakter

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A naponta emberek ezreit, tízezreit szállító járművezetők általában csak rossz színben tűnnek fel a médiában. De a járművezetők is emberek, lássuk az ő szemszögükből a közösségi közlekedést! Egy Mezei Autóbuszvezetőtől kaptuk az alábbi gondolatokat, ezeket most…..
tizenhatkarakter 2014.09.30 08:07:04
Kevés töményebb adrenalinlöket létezhet annál, mint amit egy gyorsulási motorversenyző él át a rajttól a célig. Ez nagyjából nyolc másodperc negyed mérföldön, azaz hosszabb mint egy átlag férfi orgazmus, és simán lehet, hogy van olyan jó. A tempó irracionális, ha elesel,…..
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
tizenhatkarakter 2014.08.06 14:51:58
@determ: katonai repülőkben 10g-t kell elviseljenek a pilóták, igaz, valami trükkös szöros gatyában vannak, ne fusson ki a fejükből a vér, muhaha
Ha drón, akkor hadviselés. A többség számára legalábbis a katonai célokra alkalmazott, pilóta nélküli gépek ugranak be, pedig a békésebb felhasználás sem áll tőlük távol. Például itt a Hexakopter, a sokat sejtető MikroKopter nevű cégtől, ami egy GoPrót cipel…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2013.06.23 08:54:25
A vén japán Úgy kezdődött az egész, hogy megszállott Ladásként építgettem egy 2106-t. Egyszer nézegettem a neten, és belebotlottam ebbe az öreg Datsunba. Bár siralmas állapotban volt, egyből beleszerettem, és azt mondtam: Nekem ez kell! Pedig nem akartam autót venni, komoly…..
tizenhatkarakter 2013.06.24 08:50:47
@Leadfoot: Nem ártana végigolvasni egy mondatot véleményezés előtt, a többi négyhengeres dizelhez hasonlitottam a mazda motorhangját, és bizony, jobb tudd lenni még igy 6 évesen is, mint egy új c5-ösé például, a minap lepődtem meg, milyen csúnya csörgés-zörgés jön ki egy friss ropogós 320d-nek a motorházfedele alól. Ugyancsak nem hinném, hogy bárki is 3000en forgatva 2-esbe tartósan "krúzolna" egy gázkályhás autóval. Szövegértelmezés 2-es, ülj le fiam!
tizenhatkarakter 2013.06.24 09:39:39
@Leadfoot: Amolyan igazi magyar-féle szőrszálhasogatás megy neked, szerintem oktathatnád valahol. Dizel autóról szól az itélet, mi máshoz hasonlitanám? Persze, biztos olyanok is olvassák, akiknek ez nem megy át (pl. te).
3000-nél pedig igenis kellemetlen hangja van, főleg ha tartósan kell hallgatni, én pedig pont erről irtam.
Remélem megtelt a troll-gyomor. Kézcsók