Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P3Dr0

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
FRISSÍTÉS, július 24: Dunakeszin Nyíri Márton és Lukácsi Bálint képviselők a "Dunakeszi Reptérért" nevű fb-csoport alapítójának (Molnár György) szándékaival azonos nézeteket vallanak - a kezdetektől fogva. Nyíriék pedig benyújtották a jegyzőnek a népszavazási…..
TComment GT-R light? 2012.04.12 06:00:40
Mit látnak, ha ránéznek? Egy péniszpumpával duzzasztott levelibékát vagy egy sportautót? A látszat – ezúttal – csal. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
P3Dr0 2012.04.12 09:49:33
A cikkben ezt olvastam:
"és hogy mennyire hülye is az, aki kizárólag a kinézete alapján ítél meg egy autót."

Innen latszik mennyire reklamszagu az iras!
Kispalytas! Nalad nagyobb hulye a vilagon nincs.
Szerinted ez szep "auto"? Allitom a hatso ulesen csak kinkeservesen fersz be. Sport?! keskeny, magas szemet.....arokba borulni tokeletes.
Jo sokat fogyaszt legalabb.....ronda is igy sok ertelme nincs es nemhiszem,hogy sok peldany kel majd el Magyarorszagon vagy Europaban.
Kivancsi vagyok mennyi penzt kapott a totalcar ennek a cikknek megirasaert.
Kivancsi vagyok arra is hanyszor adtal mar ki 7-8 millio Ft -ot autora. Szerintem egyszer sem mert akkor nem irnal ilyen es ennyi hulyeseget!
Szamok is erdekesek.: 1425 kg, 8.4s 0-100-ra, 13.5liter/100km, 190 loero.
Kedves cikk iro ebben mi a fantasztikus? 8.4s egy regi 20 eves VW golf GTi is tudja.Mitol elmenyauto?
tobb mint 13 literes fogyasztastol?
Elsavanyodott pofaval nezni,hogy ez a sz@r meg 10 literbol sem kepes Budapestrol Siofokra elmenni.
Meghokkento elmeny az biztos :) Foleg ilyen uzemanyag ar mellett.
Elarulom amugy igenis a legfontosabb dolog mikor az ember autot vesz,hogy tetszen neki az auto kivul es belul egyarant valamint tisztaban legyen azzal mik az auto havi koltsegei fenttarthatosag szempontjabol. (praktikussag)
Amugy izlesek es pofonok biztos lesz olyan ember akinek ez "auto" tetszeni fog de attol meg nem kell az atlagot lehulyezni akikben van egy kis szep erzes.

Nem ragozom tovabb a cikk iroja elfogultan irt dolgokat olyan autorol amit ma foleg a mai magyarorszagi helyzetet tekintve teljesen ertelmetlen megvenni.
Ronda, lomha, nehez, borulekony, uzemanyag temeto mindez 7 es fel millio forintert! XD
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
P3Dr0 2012.03.30 09:36:44
@jacks_colon: Hello
Igazad van nekem az otthoniak Budapesten laknak.
Szamolok egy kicsit.:
pl. wizzair repjegy :kb. 130 eur,
auto berles 2 hetre kb. 250 eur. + benzin(es van mikor mindenfele kedvezmenyek pl. km. vannak. )
Kerekitsuk az egeszet 500 eur ra.
Masfel ora alatt repulovel Magyarorszagon vagyok frissen, nem kell a fel napot ataludnom hogy kipihenjem magam.A berelt auton van teljeskoru biztositas, nem a sajat automat koptatom es teszem ki az ottani kozlekedesnek.Es ha jo az ido irany a balaton :)
Neked kb. 2000 km-t kell megtenned autoval majd ugyanennyit vissza.
Csak a benzik kb. 600 eur es akkor nem beszelve a komprol vagy az alagutrol ha megszallsz egy estet valahol az plusz penz es ha az autod lerobban akkor aztan el is uszott a nyaralasra szant penzed.
Ha ket hetre mesz akkor 1-1 napot le is szamolhatsz az utazas miatt.
Ha vegig gondolod sokkal praktikusabb es rizikomentesebb repulo+autoberles mint 4000+ km autozni, szenvedni, idegeskedni.....
Persze mindenki mas en a sajat automat amugy sem hagynam a pesti utcakon.Reggelre lehet mar semmi se lenne ott.....
Egyebkent meg vonattal utazni pl. balatonra egy kulon elmeny.Egy halvany feny a kocsiban, lehuzott ablakok kellemes meleg nyari este, friss levego, vonat zotykolodese.
Buli. Nem latok semmi rosszat benne.

Ez csak az en velemyem mindenki maskent latja.
En stresszmentessegre torekszem.
Nekem az mindennel tobbet er.
P3Dr0 2012.03.30 19:44:04
@geegee: Västra Götaland och du?
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
P3Dr0 2012.02.09 09:15:41
Sziasztok! Olvasva a posztot latom eleg nagy az elkeseredettseg.Nem jo ezt latni.En kulfoldon (Svedorszag) elek es egy konkret peldat irnek le nektek.
Volt anno egy ismerosom aki Magyar.Ide jott a 70-es evekben es egy jol meno vallalkozasa volt.Sajnos nem volt megelegedve az akkori anyagi helyzetevel ezert jo magyar modjara elkezdett adot csalni!!!!
Azt hitte mindenkit hulyenek nezhet........
Svedek johiszemuek de nem hulyek........
Igy aztan egyik este ervenytelenitettek az utlevelet es zaroltak az osszes bankszamlajat (kulfoldon is!)
Majd ejszaka kellos kozepen kiment a hatosag lekeritettek a hazat es elovettek a joembert!
Az elso meghallgatas elott azt mondta a hivatal szakembere (Skatteverket(Sved adohivatal))
Van onnek egy bevallott adoja es van egy vagyona ami kozt tetemes az elteres ILLETVE mas az eletvitele az on altal bevallott adohoz kepest. Tudja-e igazolni mibol adodik a differencia vagy sem?
Termeszetesen nem tudott igazolni semmit igy teljes vagyon elvetel volt (haz, autok, penz...) a mai napig egy 60nm es lakasban lakik a felesegevel es egy igen szereny autojuk van es amig el az adohatosag kiemelt figyelmet elvezi!
Itt nalunk az adocsalas rettenes bun!
Erkolcsi fertot eloidezo ezert nem csak a hatosag az emberek is kuzdenek ezellen! Förbjuden!
Nem csak a szamokat hanem az eletvitelt is nezi a hatosag!
Nemreg Svedorszag kotott egy egyezmenyt az osszes adoparadicsommal majd felajanlotta allampolgarainak, hogy ha hazahozzak a penzt es befizetik az adot eltekint az allam a buntetestol!
Mindenki hozza haza a penzet az offshore bol.
Miert irtam le mindezt?
Mert be kell latni Magyarorszagnak is, hogy adot fizetni nem buntetes hanem egy fontos es kotelezo dolog! Akar tetszik akar nem!
(nalunk is magasak az adok nyugtatas kepp!)
De befizetjuk mert tudjuk ezzel kerulheto el Magyarorszag es Gorogorszag es meg jopar rohamosan romlo orszag helyzete.
Emlekszem ra mikor otthon eltem a munkaado sose jelentett be csak minimal berre es volt par ismerosom akiknek vallalkozasuk volt ok meg "szuper" konyvelokkel kihasznalva kiskapukat nem vagy csak alig fizettek adot! Szamla bussiness es tarsai.....
Amit nem lattak be akkor talan sajnos meg ma sem, hogy lehet akkor epp jobb neki de ezzel kozelebb kerul az orszag 1 lepessel a nyomor fele.
Szoval adot muszaj fizetni ez az en meglatasom.
Persze nem elhanyagolando, hogy legyen egy politikus csapat aki nem szorja a penzt.
Meg annyi, hogy otthon sajnos a 80-as evekben divat volt es talan meg ma is a "mutyizas" a "megoldjuk okosban" hogy mindenkinek jo legyen........es tessek.........ez lett a vege....
Ha az emberek Magyarorszagon nem valtoznak meg akkor hamarosan jon a 2. Gorogorszag.
Tovabba politikai part hovatartozasom nelkul vallom, hogy minden olyan politikust aki a multban az orszag karat okozta legyen az fidesz, mszp, (mszmp) vagy barmelyik part vagy vallalkozo vagy szimpla csalo az orszag fele penzvisszafizetesi kotelezettseggel tartozik!
Hogy hogy oldja meg az az o dolga de amit elvett azt tegye vissza.
Egy jobb es bekesebb jovot kivanok mindenkinek.
Kitartas!
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
P3Dr0 2011.10.27 09:16:20
Tisztelet a kivetel de en is megtudom erositeni a posztolot.
Tenyleg minden tiszteletem a nornalis noknek de az elmult par evben tenyleg egyre tobb az idiota no Magyarorszagon(kelet eu.ban).Regen mindig az volt,hogy a ferfiak atverik es megcsaljak a noket na de ma?! Mar a nok azok akik siman tovabblepnek ha egy jobb partyt talalnak.Otthon ugye emelle meg ott van a penz kerdese.
Ket csaj beszelget:"ez a pasi mennyivel jobb mint a mostanim es kepzeld itt dolgozik meghozza vezeto beosztasban, van penze.......olyan aranyos mikor mosolyog. Nem?"
Ismertem olyan fuggetlen 27 eves lanyt aki egy hires ceg vezetojevel jott ossze igaz az ember nem tetszett neki de jo sexpartner volt.Legalabb elvitte ide-oda nyaralni es ezt elvezte a csaj.....(azota mar nem tartom vele a kapcsolatot)
Egyszoval otthon erkolcsi ferto ami van.
Nekem volt 3 kapcsolatom az eletemben jelenleg 34 eves vagyok es azt mondtam anno nekem magyat no nem kell soha tobbet.
Kulfoldon elek azota boldog parkapcsolatban!
Hangsulyozom tisztelet a kivetel biztos van en sose talaltam meg.
Feminizmussal kapcsolatban meg ha a nok valoban egyenloek a ferfiakkal tessek elmenni szenet lapatolni banyaba, autot szerelni, hazat felujjitani karbantartani(nem tapetazasra meg szobafestesre gondolok)
Esetleg elmenni kukasnak elvegre az is fontos es nem lebecsulendo munka illetve a ferjet minden reggel hozzni-vinni dolgozni :)
Nem az irodaba ulni kosztumben es dirigalni mit hogy vasaroljon a ferj munka utan estere a vacsorahoz.
Meg annyi kivancsi vagyok ma hany 20-as eveiben jaro magyar no tud fozni.(nem a mirellite fagyasztott csirkere gondolok vagy a felkesz kajakra amit 3 percre bedob az ember a mikroba.......)
Tisztelet a kivetel kinek nem inge nem veszi magara akinek meg az hat azt csak sajnalni tudom........
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
P3Dr0 2011.07.08 09:05:54
@ier6w7i: Sajnos a Balaton pici hely.Sokan szeretik ezert kell oda tobb tolerancia szerintem.
Aki ott el vagy oda megy nyaralni el kell hogy fogadja nyaron rendezvenyek es mindenfele nepek vannak.
Aztan ahogy vege a szezonnak elcsendesedik telen mintha atombomba vegzett volna az emberekkel annyira ures.
Szerintem ez a normalis es ennek tukreben nem is annyira veszes az a par nap.
A hétszeres bajnok vállalta a felelősséget Vitalij Petrovval történt koccanásáért. "Nem túl kielégítő futam, a 15. kör meghatározta a versenyem, belecsúsztam Petrovba, és elveszítettem az esélyem a pontszerzésre. Későn láttam meg Petrovot, bár tudtam, hogy jönni fog,…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Appleblog Béna az amerikai 3G 2009.07.01 07:27:00
Nézegettem már én is Silicon Valley-ben, ahol nemhogy béna volt, de konkrétan alig akadt: nem nagyon szerettem volna én adatforgalmat csinálni a pofátlan dataroamingdíjak mellett, de volt, hogy azonnal meg szerettem volna nézni egy emailt, a telefon viszont nem találta meg a 3G-t.…..
P3Dr0 2009.07.01 09:05:46
@trixilw: Ne legyél szivesen :) Nem annyira jó mint otthon hiszik.Ha munkamániás vagy és napi 12 órát letudsz húzni heti 6 napban mindenzt nyáron 110F-es melegben is akkor talán.........
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..