Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth James

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alább következő fotógyűjtemény a kilencvenes évek Oroszországába repít vissza, kendőzetlenül idézve meg a XX. század utolsó évtizedének dekadensbe hajló világát a női nemen keresztül. Fiatal lányok, mosolyok, ábrándos tekintetek, nosztalgia… Ennyi, semmi több. Az 50 fotó mindegyikének nők a…..
Immáron fél éve nem sikerült Budapest új negyedik generációs Skoda-Solaris Trollino trolibuszait forgalomba állítania a BKK-nak. Értesüléseink szerint prózai oka van annak, hogy a buszok még mindig a telephelyen védik a betont az esőtől és a napfénytől...
Továbbra is a félelemkeltésre alapozza Orbán Viktor hatalmának megőrzését célzó választási kampányt. Ennek érdekében folyamatosan hazudik a migrációval kapcsolatban. Muszáj, mert ha igazat mondana, azonnal kiderülne: nincs mitől rettegni...
Omnibusz Váratlan MAN-újdonságok 2017.07.24 21:35:55
A konkurens Mercedes Tourismo hatására az őszre ígért bemutatóját már most megtartotta a megújult MAN Lion's Coach, egyúttal az új MAN városi buszról is lehullt a lepel...
Horváth James 2017.07.25 22:06:18
Természetesen nem novemberben megírt e-mailekről lesz szó, hanem egy hetek óta aktuális kertészeti vonatkozású feladatról, mégpedig a lehullott levelek elhelyezéséről. Az ősz mindig erőteljes levélhullással jár, már persze ahol lombhullató fák, cserjék, vagy éppen futónövények vannak, vagyis kis…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Korábban már szenteltünk egy leginkább ironikus hangvételű posztot a "kamu 50-esezés" rejtelmeinek, ezúttal megpróbáljuk a komolyabbik végét megfogni a dolognak. Kezdjük azzal,…..
Horváth James 2016.10.20 14:41:54
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
Belsőség Az ember, aki felállt 2014.05.23 15:25:26
Az ember, aki felállt és eldöntötte, hogy nem adja fel. Valahányszor visszagondolok személyes találkozónkra, mindannyiszor eszembe jut, hogy mennyire határozott volt minden gesztusa, mozdulata és milyen egyértelműen mutatta, hogy nem kér sajnálatot, sőt, gyűlöli. Nagyon megkedveltem…..
Gazdagrét neve senkinek sem cseng ismeretlenül az országban, hiszen a XI. kerületi lakótelepet a vidékiek is megismerték, mikor 1987-ben elindult a magyar televíziózás egyik leghosszabb sorozata: a Szomszédok...
Horváth James 2016.09.08 09:31:36
Bátran kijelenthetem, hogy az év legjobb politikai témájú képét láthatjuk. A Hangcsouban tartott G20 találkozón készült, és biztos vagyok benne, hogy ikonikussá válik ahogy telik az idő, mert a 2010-es éveket ez a kép jellemzi a legtökéletesebben. Nézzük hát meg részletesebben. Obama sosem kedvelte…..
Horváth James 2016.09.07 22:00:03
Lumens Fontos csatát nyert a BBC 2016.08.15 09:19:40
Ahogyan az fajsúlyos politikai témák bemutatásánál lenni szokott, a júniusi EU-referendum kapcsán már tavasszal össztűz zúdult a közszolgálati médiumok etalonjának tartott BBC-re. Az intézményi reformokat követelő elégedetlen hangok a kilépésről döntő népszavazást követően sem halkultak el, ami jól…..
Tudják, hogy ma már nem is a Brexit, de nem is a Huxit, esetleg a Frexit jelenti a legnagyobb veszélyt az Európai Unióra? Egy új őrület kezd kibontakozni az európai közéletben, melynek neve flexit. Nem országot jelez, nem is a kilépést szorgalmazza, hanem egyszerűen a széthúzást és a szétszakadást…..
Rohanunk. Buszra fel, le. Villamoson üveges szemmel, az ablakon kibámulva zötyögünk. A metróban fülesen zenét hallgatva, idegesen pillogunk, jön? Füstöl? A kocsival araszolunk a dugóban, fásultan megyünk pár métert, vagy az idővel versenyben vadászunk parkolóhelyre. A járdán lehetőleg senkire sem…..
Horváth James 2016.06.01 08:44:59
Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…..
Megtette várva várt bejelentését a prémium elektromos autóiról ismert amerikai cég, otthonaink áramellátásában hasznosítható akkumulátort dob piacra. A Tesla nem titkolt célja, hogy termékei uralják az elektromos autók piacát, tekintve, hogy tavaly elérhetővé és…..
Horváth James 2015.05.08 11:12:30
@kalevaleez: RESPECT!
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
Horváth James 2015.03.17 17:29:52
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Alibanya jegyzetel Portfólió 2015.01.17 07:42:29
Megérkeztem a mai adag futásból, nagyon jól érzem magam, egyre inkább belejövök, egyre hosszabb távokat tudok végig ügetni. A testem egyre feszesebb és ruganyosabb, maga a csoda. Egy kis problémát érzékelek a dologban: futás közben kénytelen vagyok az életemen gondolkodni, ami már annyira unalmas,…..
JobAngel Angol CV fejezetek 2014.07.29 11:50:07
Még nem foglalkoztam itt a blogon angol nyelvű CV felépítésével, de azt tapasztalom, hogy a többség a magyar önéletrajza tükörfordítását tekinti angol CV-nek. Ez magyarországi állásra, ahol csak annyit akarnak látni jelentkezéskor, milyen szinten vagy angolból, jó lehet. De ha…..
A második TEK-es helyreigazítási perünkben megtudhattuk a terrorelhárítókat képviselő jogásztól, hogy voltaképpen az államszervezet demokratikus működését veszélyeztetjük azzal, hogy megkérdőjeleztük az árvízi többletpénzük elszámolását. Ettől még vesztettek. A…..
Horváth James 2014.02.24 10:53:44
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
A héten napvilágot látott levél szerint, Lázár Vilmos és Badlauf László Békemenetre buzdították a CBA „nagycsaládot”, vagyis a szervezet dolgozóit. Minekután önmagában sérti a magánszférát, amikor az ember politikai identitástudatát firtatjuk, a levél több ízben sérti…..
Olvasom, hogy a Felsőoktatási Kerekasztal javaslatára eltörölhetik a nyelvvizsga kötelezettséget azokon a felsőoktatási képzéséken, ahol nem létszükséglet a nyelvtudás. Így több lesz a diplomás és javulnak a statisztikák, amelyek még jócskán elmaradnak az uniós átlagtól.…..