Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ravazdi Edem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Westworld készítői nem hülyék. Pontosan tudták, hogy ha az HBO 20 év után újra elkölt egy szlovák másodosztályú csapat stadionjára elég pénzt ahhoz, hogy a Super Bowlban reklámozzon valamit, akkor egy sima előzetes nem lesz elég. Rejtett kódok, easter eggekre van szükség, ami miatt felpörög a…..
A nálunk Valós halál címen kiadott cyberpunk regény sorozatverziója jövő februárban jön a Netflixre, és igen, olyan lesz, mintha a Szárnyas fejvadászt a Johnny Mnemoniccal keresztezte volna valaki, majd hozzátett volna egy kis Ghost in the Shellt, meg Punishert. A történetről írtunk már, 500 év…..
Ravazdi Edem 2017.12.05 14:08:00
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Ravazdi Edem 2017.09.21 12:56:30
Nyugi, ez csak egy gondolatkísérlet, semmi ilyesmi szándékom nincs, de érdekes elgondolkodni rajta, hogy hogyan működnek az emberek - részletek a poszt legvégén.  Mi történne, ha felmásznék a Lánchíd tetejére?   ..
Ravazdi Edem 2017.01.31 13:41:47
Emberek, ez óriási hír, és menten két nagyszerű részből áll: Sorozat készül Richard Morgan Altered Carbon (Valós halál) című cyberpunk-klasszikusából Joel Kinnaman lesz a főszereplő, Takeshi Kovacs  A sorozatot ráadásul a Netflix gyártja, így minden káromkodás és véres jelenet benne lesz, az…..
Ravazdi Edem 2016.05.15 04:16:56
@M_Runcájsz: fent van ncore-on
Na akkor kezdjük az elején... A szerda esti "csak egy fröccs" után felébredve 11 körül tudatosult bennem, hogy nemsokára merőben más élet vár rám, mint az eddig megszokott. Felkeltem és elkezdtem összeszedni a gondolataimmal együtt azokat a dolgokat, melyek nélkül nem lehet élni…..
The Abby Hank épp Faithet nyalogatja odalenn, amikor Charlie zabosan tépi fel saját lakásának ajtaját és toleranciát, szemérmességet, de még baráti jófejséget sem érezve belerondít a kellemes délutáni orálozásba. Atticus kilép a rockbizniszből bazmeg! Az asszony beindította a…..