Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorex

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már lassan heti szinten számolunk be egy-egy közelgő found footage filmről. Azonban ezeknek a folytatásairól már kevésbé. Egyszerűen azért, mert ilyenek ritkán fordulnak elő, és nem véletlen. Mert ezeknek az alkotásoknak abban rejlik az ereje, hogy el akarják hitetni a nézővel a…..
Nem szokom rá a politizálásra, de ez a történet nálam pár pillanatra kiakasztotta a szimpatikusságmérő műszer mutatóját.   A "filozófus-ügy" előzményeit nem ismerő tájékozatlan szerencsések kedvéért, némi visszatekintés: Magyarországon ugye zajlik (egyesek…..
sorex 2011.01.18 11:18:06
@Telepi János: A yin-t már nem szeretem, viszont forevör yang.
Gyerekszoba Egyszerű, mint a faék 2011.01.04 16:40:00
Joel, a Rendkívül Kreatív Apuka, megint olyat alkotott gyermekének, amit olyan egyszerű elkészíteni, hogy a legendás homlokcsapkodást kell emlegetnem, melynek során az jut eszembe, hogy miért nem jutott ez eszembe.Fogott pár gallyat és egy deszkát, amibe kis lyukakat fúrt és a…..
sorex 2011.01.04 23:51:22
@mimindannyian: Vagy akár teljesen át is fúrhatja a különböző méretű lyukakat és a deszka aljáról némi gyurmát tömhet beléjük. Így újraültethető katasztrófa után.
A katasztrófák azok a pillanatok, amikor kiderül, mennyit is ér az állam, mennyire számíthatunk a vezetőinkre. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) 70-80 éve nem volt példa olyan özönvízszerű esőzésre, mint az elmúlt napokban. Nem csoda, hogy számos magyar település…..
Az index híradása szerint Geréb Ágnes védekezésének két kulcsmotívuma maradt ki a tárgyalás jegyzőkönyvből. A szülésznő elleni vádat ezután súlyosbították emberölésre. Az igazságszolgáltatás tagjai mifelénk olyanok, mint az indiai kasztrendszerben a bráhmanák. A…..
A hosszú kihagyás után először azt hittem, jól bírom a meccsterhelést, de most találok szavakat. M. Gergely olyan jokogeri-fojtogatás-kombóval támadt a kisagyamra, hogy még mindig üres tekintettel bámulom a képernyőt, tényleg azt olvasom-e rajta, hogy "a dupla N-es…..
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
sorex 2009.12.18 13:15:16
Miután akadozni kezdett a marsjáró elásott bal hátsó kereke, az operátorok javarészt próba-szerencse alapon beindították az évek óta használhatatlannak tekintett bal első kereket. Mindenki meglepetésére pedig az forogni kezdett! Így továbbra is öt üzemelő kerékkel, továbbra…..
magyar-magyar szótár irígység 2009.09.29 05:23:00
Most pedig beszéljünk az antiszemitizmusról.Tétel: Magyarországon antiszemitizmus van, és egyre súlyosabban jelentkezik. (Sajnos tisztán, buborékmentesen az ügyet nem tudtam megvizsgálni, ti. azt, mekkora lenne az antiszemitizmus mértéke úgy, azesetben, ha az okos jógyerekek…..
sorex 2009.09.29 12:46:16
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
Építőanyag-lerakat import sárral és norvég fecskenyállal, óriásplakát a 12 százalék amőbát tartalmazó Pocsolya üdítőről és a Madárijesztő című horrorfilm posztere. A Miskolcon "még úgy 10 napig" látható Madárváros elfér egy lombkoronában, de ennyi…..
sorex 2009.09.14 09:21:06
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
sorex 2009.09.13 23:22:30
Varánusz Steril szebb jövőt! 2009.09.12 21:47:00
 Betonagya bárkinek lehet, ízlés szerint ehhez viselhet akár zsírpapírból készült szemüveget is, egyrészt adottság másrészt ízlés dolga. Ilyen embereket viszont ne engedjünk a törvényhozás, szabályozás közelébe. A szociális minisztériumnál a Népszavának úgy…..
sorex 2009.09.13 23:03:44
@Asszem: Köszi, hogy szakértettél is, nem csak a véleményedet sulykoltad, mondván pszichológus, vagyok! Ugye Chosy?
A bizonyítékokon alapuló tudományos orvoslás és a homeopátia szinte egy időben, egyazon kihívásra adott válaszként alakult ki a 19. század elején. Az érvágással, hánytatással, purgálással, mérgekkel kezelt pácienseknek valami drasztikusan új dologra volt szükségük. Az egyik vonalon elkezdték…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Őszintén szólva nem tudom, manapság mennyire jellemzőek még az állatkísérletek a kozmetikai iparban, de gyanítom, hogy az egerek még mindig a vezető halálozási okok között tartják számon. Ezek ellen lépett fel legutóbbi kampányában a NOAH állatvédő szervezet, amelynek a…..
sorex 2009.02.26 09:19:04
@bolomba: Ezt, mondom én is. A hivatkozott cikkben úgynevezett screening módszerekről van szó, vagyis arról, hogy vannak olyan módszerek amelyekkel állatkísérlet nélkül KIZÁRHATÓK anyagok humán felhasználásra. Sehol nem írnak azonban olyan alternatív módszerről, amivel piacra engedhető egy vegyszer állatkísérlet nélkül. És jelenleg, jobb híjján, ez így van jól.
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
Az ember hajlamos arra, hogy a kommunizmust, mármint a kommunizmus alatti életet valami egynemű, szürke masszának lássa. Ez távolról persze igaz is volt, de ha közelebb hajolunk, itt-ott egészen elképesztő (elképesztően szórakoztató) zavarok keletkeztek az Erőben. Itt van például…..
BUKSZ Kinek adnál még gázt? 2009.01.08 16:35:00
Ma délután, ebéd utáni szunyókálásunkból ébresztve robbant a hír, miszerint hazánk napi 2 millió köbméter földgázt szállít a gázkrízisben szinte azonnal térdre kényszerült déli szomszédunknak, Szerbiának.Rögtön adódik a kérdés: kinek adnánk még gázt, ha kérné?…..
A béka marad Viccnek durva 2008.12.16 08:28:57
A klasszikus vicc szerint az egyik székely belevágja a másik hátába a baltát, mire az megkérdezi tőle:- Ez vicc?- Nem.- Na jó, mert viccnek azért durva.Egy kicsit így járt talán most a Magyar Tudományos Akadémia is. Hivatalos lapja a Magyar Tudomány ehavi száma az evolúció kontra…..
sorex 2008.12.16 10:42:16
Az, hogy imával, vagy gyógyszerrel próbálsz-e meggyógyulni, ugyanolyan evolúciós stratégia, mint ha kiszelektálódnak az adott betegségre fogékony egyedek. Én csak azt mondtam, hogy lássuk, melyik mire jut! Egyébként nekem személy szerint különösen irritáló, hogy a fundamentalisták mindig más f@szával verik a csalánt. Lásd: őssejtkutatás közösségi finanszírozása Európában. Azért mert bizonyos nagylélekszámú országok mélyen vallásosak az Unióban, miért az én gyerekem szívjon adott esetben. Az volna a korrekt, ha ezek az emberek nyilatkozhatnának arról, hogy az ő adójukból ne támogassanak ilyen kutatást, mert sérti a vallásos meggyőződésüket, és nem is kívánnak sem a maguk, sem a kiccsaládjuk részire igénybe venni semmit az eredményekből. Aztán, ha mégis, akkor visszamenőleg, kamatostul kifizettetni velük az árát. Nehogy, már más dögöljön meg mert én hülye vagyok!