Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epipactis

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, újabb oszlopos tagja született a szükségtelen remake-ek népes számú csapatának: zajos, túlpörgetett és töketlen (PG-13, ahoj!), ráadásul még a moneyshot is hiányzik belőle, az a csávó a ruhában meg úgy néz ki, mint egy bohóc. Nos, egyelőre így fest a Robotzsaru…..
Jól ráijesztett hétvégén Európa barátaira a Tárki. Szerencsére csak tévedés állt megdöbbentő kutatási jelentésük hátterében, amely szerint már többen gondolják hátrányosnak uniós tagságunkat, mint ahányan jónak találják. Nincs szó tehát radikális fordulatról, de…..
epipactis 2013.09.05 13:51:56
@sztrugackij: Ez nagyon ül :)
epipactis 2013.09.05 13:59:28
Kis párhuzam:

Vekerdy Tamás, vezető gyermekpszihológus:

"A közoktatásban minden használ, ami lehetséges, és minden pusztít, ami kötelező – idézi Vekerdy Tamás egy kutatás eredményét, és figyelmeztet, most Magyarországon túl sok minden lesz kötelező. Elképesztő tudatlanságnak tartja, hogy külön erkölcsi nevelés lesz kisgyerekeknek... .. ... A demokráciák iskoláiban mindig a gyerek a főszereplő. A diktatúrák iskoláiban mindig az állam. Az állam megmondja, mit akar, a pedagógusnak pedig nem szabad mást csinálnia, mint végrehajtani a központi akaratot. Ezek az intézményközpontú iskolák, amelyeknek ráadásul van egy olyan káros tulajdonsága, hogy kinyújtott csápjukkal gyakran betapogatnak a családi életbe is. "

Kósa Lajos Vezető magyar Politikus:

"Na most, kedves diákok, kedves kollegák, egyelőre csak az intézményi eszközöket alakítottuk ki ehhez. Tehát a végleges munka még nem kezdődött el. Most jön majd csak igazán az, amikor reményeink szerint jön a tanfelügyeleti ellenőrzés, jön a fenntartói ellenőrzés, és megköveteli a kollegáktól, hogy jó teljesítményt kell leadni. .. .. Ugyanis napnál világosabb volt, hogy az egész átszervezést azért kellett csinálni, hogy egy egységes állami fenntartási-működtetési rendszerben tudjuk támogatni azt, hogy minden gyereknek legyen esélye jó színvonalú oktatást elérni, és ezen belül azokat a kifejezetten a minőséget támogató programokat tudjuk csinálni, amely – innentől most már – valahogy úgy, ahogy annak idején mi csináltuk a nemzetközi érettségivel – parancs!"
Megérkezett a Gravitáció első teljes előzetese (melynek kapcsán épp tegnap adtunk hírt arról, hogy felirattal mutatják be itthon), és... Mondjam? Ne mondjam? Á, felesleges, hisz magáért beszél. ..
Naiv vásárlóval kifizettették a máshol vásárolt 2 doboz cukorkáját, mert becsipogott rajtuk a mágnescsík az Intersparban. A Homár cukorkán még nem látott mágnescsíkot, de ezek szerint már itt tartunk: Furcsa "élményben" volt részem az Eurocenter Interspar áruházában a…..
epipactis 2013.09.05 12:34:35
@Waddafakk: Igen, a tételes leltár jó ötlet, csak egy nagyobb boltban lehetetlen, mert lehet hogy ugyanolyan árú ott lapul valamelyik másik vásárló kosarában, és amíg az nem fizet addig nem egyezik a készlet és valós polcon lévő mennyiség (már ha jól gondolom, hogy van annyira intelligens a rendszerük, hogy a fizetéskor lehúzott árut egyúttal a készletből is lehúzza).
epipactis 2013.09.05 12:42:58
@Ciri: Annyit, hogy "elnézést kérek, ez a protokoll ilyen esetekben és bár megértem és elhiszem amit mond nem tehetek mást, vagy jelentenem kell, vagy tessék kifizetni."
Az Index érdeklődésére részletesebben kifejtette a Nemzetgazdasági Minisztérium, miért szüntették meg az adósságnyomás-mérőt.Egészen pontosan mindenki arra volt kíváncsi, hogy miért hazudta azt az NGM, hogy az alkalmazást "technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye…..
epipactis 2013.09.04 09:48:45
@Jofiu: irónia, tudod mit jelent ugye? A lényeg: egye bassza megcsinálom ingyér, nagyobb faszságokat is rámkényszerít ez a rendszer, pl. ingyen melózok hét végén, és örüljek hogy van hol...
Clint Eastwoodi módszerekkel dolgoznak a vendégeket tolvaj bandának tartó Lívia Vendégházban. A szekrények le vannak lakatolva, a látogató nőket kidobták, miután lekurvázták őket, és végig lopással gyanúsítgatták őket. Előre kérték a pénzt, majd amikor nem kapták meg, egy…..
Szóval kisebb-nagyobb botrány alakult ki abból, hogy Richard Dawkins a következőt Tweetelte: "A világ összes muszlimjának kevesebb Nobel-díja van, mint a Trinity College-nek egyedül. A középkorban mondjuk nagy dolgokat vittek véghez." All the world's Muslims have fewer Nobel…..
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
Naiv ügyfél 96 ezer forintos előleget bukott be a fonyódi Balaton Hotelben. Állítólag azért adták ki a szobájukat másnak, mert nem jelezték az előleg megfizetése után, hogy mennének. WTF? Kérem jelentkezzenek a Fonyódi Rendőrkapitányságon azok, akik a fonyódi Balaton…..
epipactis 2013.08.09 19:42:20
@Napkutya: Pedig elhiheted, kijöttünk ennyiből, mégpedig 5-en. Két felnőtt három gyerek. Persze mi már ide járunk 15 éve, így ismerjük a helyeket. A saját idei tapasztalatunk azt mutatja, hogy NEKÜNK simán 2x-es szorzó a tengerparton nyaralni a balaton helyett.
Szalai Miklós könyve, amely azt a vitát foglalja össze, amit a mai angolszász analitikus filozófusok Isten létéről folytatnak, két alapvető ateista érvet jár körül (Szalai Miklós: Létezik-e Isten? Ateista érvek a mai angolszász filozófiában. L’Harmattan, Bp., 2005). Az egyik a…..