Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másik oldalon

0 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol lehetne jobban és könnyebben megtalálni a szingliket mint a mosodákban, ahová jellemzően az egyedülálló, önálló háztartást vezető szinglik járnak. Na nem nálunk, hiszen idehaza ez a szolgáltatás még gyerekcipőben jár, de külföldön komoly igény van az ilyen automata…..
másik oldalon 2015.11.17 09:20:34
@Phrascarica: HA már itt tartunk, ne felejtsük el a www.onkiszolgalomosoda.hu -t sem a felsorolásból, mert anélkül nem lesz teljes ;)
Úgy látszik nem annyira sikerült a hatóságnak fellépni az új mobiltelefonos előfizetéseknél automatikusan aktivált szipolynet "szolgáltatás" ellen. István jelentése szerint a Telenor a ma napig központilag elégiti ki az okostelefonok adatéhségét, és még ahhoz is van arcuk, hogy…..
másik oldalon 2015.11.17 08:52:02
@donfuligjimmy: van még az www.onkiszolgalomosoda.hu amiről a www.mosodabudapest.hu néven is itt van. Manapság pedig szimpla www.mosoda.hu néven is ott van.
A lényeg hogy itt is van ingyen wifi, de ha a az internet a lényeg akkor ez a nyerő mert eg 30 gépes internetkávézó is van ott www.electriccafe.hu
hu
Be kell vallanom, hipermarketfüggő vagyok. Hiperben vásárolok élelmiszert, egyéb háztartási árukat, mindenféle napi fogyasztási cikket, sőt általában még ajándékokat is. Talán egyedül csak ruhát nem. De minden mást igen. Az az igazság, hogy nem is nagyon tudom, hogy máshol hol…..
másik oldalon 2014.12.14 16:31:01
@lavór: Én csak a 'hozzáértő" írásodra reagáltam, amit fljebb olvashatsz (16:22:36)
Engem baromira nem érdekel hogy nyitva lesznek-e a boltok vagy sem. Eddig sem mentem CBS-ba ezután sem fogok.
Ezzel a vasárnapi nyitvatartással csak a multik fognak jól járni, úgyhogy ez pont ÖNGÓL lesz.
A forgalmuk érdemben nem fog csökkenni (kb 1-2%), a költségeik viszont jelentősen (kb 4-5%)
másik oldalon 2014.12.14 16:33:10
@lavór: Mit vásárolunk a neten 5-6% talán? Annak is a 90%-a az IT szektorhoz tartozik. Ne röhögtess!
Az önkiszolgáló mosoda fogalma korántsem számít már újdonságnak Magyarországon, azonban ha megemlítem valakinek, hogy nemrég mostam is egy ilyen helyen, akkor általános rácsodálkozás a válasz. Amerikai filmekben többször látni olyasmit, hogy valaki bemegy egy mosógépekkel teli…..
másik oldalon 2014.10.19 02:35:18
Szögezzük le, már többször voltam a Bubblesben is és a Dohány utcai "önkiszolgálóban is". A Bazár Laundry az pedig komolytalan, mert simán várhatsz 3 órát is mire felszabadul a két gép közül az egyik, úgy hogy ott nem is érdemes kísérletezni.
Már miért kellene ipari mosógép a mosáshoz? Otthon mivel mosol, iparival? Az ipari mosógépeknek egy előnyük van,a háztartási gépekkel szemben, az hogy 10 perccel gyorsabban mos, viszont kevésbé ruha, és energia kímélőek.
Az legyen a mosoda baja, hogy hamarabb leamortizálódnak a gépek, de azt is vedd figyelembe, hogy máshol időre van a szárítás ott meg ameddig meg nem szárad ;) , Ez jelenthet fele árat is az időre szárításhoz képest. Azt meg nem nagyon hiszem hogy este 10 óra után tolongás lenne mosni bármelyik mosodába, úhyhoyg a 24 órás nyitvatartás felesleges. Egy mosodának nem dizájnosnak kell lenni, hanem olcsónak, és tök felesleges -általában- a 11- kilós gép mert egy színből kevesen tudnak 11-16 kilót mosni egyszerre, persze ha speciálisan nagyot akarunk mosni mint pl szónyeg akkor csak ez jöhet szóba, de ruhához nem éppen ideálisak ezek az ipari gépek.
Kocsma pedig van a Dohány utcai "önkiszolgáló" mellett is, és legutóbb mikor ott jártam 180 Ftért adták a sört annak aki ott mosott mellettük, ennél olcsóbban otthon sem tudsz inni, már amennyire szempont a mosásánál.
"A hely egyébként egy internetkávézóval összekötött egység és a mosoda részhez át kell vágni egy termen. Kicsit olyan mintha a pincébe mennénk."
Gondolom nálatok a földszinten van a pince :D
Újabb kérdéseket kap Brüsszelben, miközben tudjuk, hogy színjáték az egész, kicsit megszorongatják, de a végén átengedik. A végeredményt előre tudjuk, csak előtte még kiosztanak nekünk egy-két kokit és sallert, csuklóztatnak, homlokráncolás és szemöldökfelhúzás, de…..
másik oldalon 2014.10.07 09:09:30
@Trompf: ...és most hogy jön ide hogy mi van Romániában? Persze hogy úgy hogy onnan élteted a narancsosokat, és ugyanakkor ugyanazért megveted a Románokat, én meg pont leszarom mi van ott, mert nem ott élek, de ti is megérdemlitek, mert nektek meg az kellett ;)
Egyszóval az MSZP ciki volt,és azt hittem annál lejjebb már nem lehet, de tévedtem, és ezzel remélem ott vagyunk a gödör alján. A remény hal meg utoljára.
Belsőség Ez már Párizs 2014.10.02 11:08:46
Éjszaka megérkeztünk, indul a Párizsi Autószalon, vagy ahogy itt hívják: Mondial de l'Automobile. Ilyenkor persze még a dolog logisztikai része az érdekes, hol van a szállás, miegyéb. Hosszas jegyvásárlás automatából a reptéren, majd irány az RER gyorsvasút, ami alig egy óra…..
másik oldalon 2014.10.02 16:10:43
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: "mondjuk a forgóajtós, amit tényleg sértő általánosításnak érzek"
Persze, mert a fufangos erdélyi tutti hogy beelőz ;)
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
V8 / 4.727 cm3 / 310 PS / 530 Nm @ 3.500 / 0 - 100 km/h: 7,1 s / Vmax: 250 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Egyszer lerobbantunk az út szélénMost meg…..
másik oldalon 2014.09.27 10:54:14
@Gyurma73: "Én ha azt várom el egy autótól hogy Porscheként viselkedjen veszek egy Porschét:-)"
Aztán egy ilyen 30 éves szakadt Porke talán még olcsóbb is lesz, mint mire itt mindent leűletnek, szétvágnak, összeheggggesztenek, kicserélnek tárcsafékesítenek, tunningolnak.
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
másik oldalon 2014.09.01 22:43:20
@ommm: Gondolom fel sem tűnt, hogy sem formára, sem anyagra, sem pedig sehogy nincs rendben az a gomb.
AZ A GOMB NEM GYÁRI, hanem mint írtam valaki rávaritykolta, és még látom hogy most sem esett le. Mindegy hagyjuk, ha eddig nem esett le akkor ezután sem fog Ámen :S
....a szervízkönyv olajcsere és karbantartás rovatából pedig le lett szűrve, hogy ez bizony
"első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt"
Valahogy nem áll össze a story.
A képen lévő odaragasztott gomb és a hatalmas karc a fadekoron meg fel sem tűnt ugye? Gondolom ezt jelenti az hogy "szép S-Klasse" :DD
másik oldalon 2014.09.01 22:47:24
@ommm: "Elnézést, de melyik állítás hamis? Az, hogy ez a fejtámla-állító gomb "
Az hogy: ez a fejtámla-állító gomb, mert ez nem az,legfeljebb arra használják, és lehet magyarázni a bizonyítványt, a szövegkörnyezetből simán levágja egy negyedikes is hogy mi a pálya.
másik oldalon 2014.09.03 14:32:46
@ommm: "Gondolom, az nem esett le, hogy ott volt a mostani tulajdonosa..."
Azt hittem egy tulajdonosa volt, mintha azt írtad volna az elején, itt: "egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű"
" magyar nyelv apróságai, ha azt írod, hogy mostani, akkor volt előző tulaja is, tehát nem első tulajos, vagy most akkor mi van? se nem makulátlan, se nem első tulajos, és a gomb sem gyári, ez olyan fele sem igaz blog volt.
Ennyi.
Belsőség Heti merítés 2014.08.31 09:17:43
Csatahajó Mondták, hogy milyen jó a bőr, mert a szennyeződéseket csak vízzel le kell róla törölni. Meg is látszott a bőrös példányokon, hogy maximum ennyi "karbantartást" kaptak. Laars, az egyoldalú barát 228 000 km-rel vettem az autót, ez külső és belső állapota…..
másik oldalon 2014.08.31 12:38:37
@akos696: "De a titkos tipp a Zimmermann, abban még nem csalódott egy ügyfelem sem. "
És még én sem, az tényleg jó :)
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
másik oldalon 2014.07.27 12:01:20
@Pityubácsi: ""amikor olcsó volt a benzin, kevés a rendőr és szőrös a pina."
Szerintem csak a pina volt szőrös, mert benzin hiába volt 18.50 amikor 2800 Ft volt a fizetésed, és a bírság is csak 500 Ft volt, de minden hónapban kifizettem legalább 500 Ftot
Járókelő.hu Bubi visszajelzés 2014.07.26 13:16:47
Kaptunk egy újabb olvasói levelet a Bubiról.  Kedves Bubi tesztelők és jövőbeni felhasználók! Én magam is a tesztcsapat tagja vagyok, ami remek dolog, az ingyen bérletet leszámítva már csak azért is, mert nagyon jó érzés a része lenni annak, hogy a rendszer felépül (még ha…..
„Már kinn vagyunk a pályán, ők meg még mindig keresik az öltözőben, hogy ki is meri vállalni a játékot.” - fejtegette Kósa Lajos a Magyar Hírlap tegnapi számában. A Fidesz ügyvezető alelnöke sportos hasonlattal jellemezte az önkormányzati választás előtti helyzetet. A két…..
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
Túl szép és drága volt nekem, ez lett a veszte Üres lenne a világ Alfa Romeók nélkül. Hát így történt. Nagyjából ezekkel a mondatokkal zártam le a posztot, amelyben leírtam, hogyan lett nekem 156-os Alfám, az egyik legszebb kombi, amit az utóbbi évtizedekben az autóipar fel…..
másik oldalon 2014.05.10 09:50:02
@Burgermeister: ....és anyagi szopás is lett a vége, noha az igazi -amire várt- talán el sem jött volna, csak évek múlva.
másik oldalon 2014.05.10 09:52:13
@jk88: heti 50 km-re a taxi necces, hogy olcsóbb, és még piálni is lehet :)
Bár egy trabant az bizony reális élvezet.
2010-ben a kétharmados győzelem után sokan csodát vártak a Fidesztől, hiszen a kétharmados politikai hatalom lehetőséget adott rá, hogy politikai kompromisszumkeresés nélkül megvalósítsák azokat a szükséges strukturális reformokat, amelyekre Magyarországnak már 25 év szüksége…..
másik oldalon 2014.04.19 15:15:28
@Palma di Cesnola: " mi itt ötöd (néha tized) annyi fizetésért végezzük azt a munkát, amit nyugatabbi kollégáink.
Sokáig ez nem maradhat így, ez világos. "
Ne aggódj, ahogy halad az ország, ez csak nőni fog, persze unorthodox módon (of course), tehát az 1/5-ödből lesz 1/10-ed az 1/10-edből pedig 1/20-ad ;)
CSAK A FIDESZ, HAJRÁ MAGYAROK !!!
másik oldalon 2014.04.19 15:17:27
másik oldalon 2014.04.19 15:21:56
@yatumux: "+ a magyar milliárdos itt vesz kocsit, házat, hintót, lovat! bort, kurvát, omega órát, ide jár étterembe, stb."
Legfeljebb kurvát vesz itthon, de még talán azt sem.
Mondjuk az a kérdés hogy hol az az 'itt'?
Bort? Ezeket a moslék magyar borokat, melyek a fasorban sincsenek akár egy chileihen képest sem, még 3X-os áron sem? Az Omega óra pont 2X annyi mint máshol, az étterem meg olcsó, viszont szar, lovat pedig már 50-éve nem tudunk rendeset tenyészteni, talán a szekér, abban még jók vagyunk :)
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
Elvesztem. Magával ragadt a fogyasztáscsökkentés forgószele, kutyaól lettem a tornádóban. Megláttam a Fuel Shark Savert, és tudtam, nekem is kell egy. De okosba. Nincs olyan berendezés, amit egy magyar ne tudna létrehozni negyedáron, teherautóról leesett, pult alól vásárolt,…..
Alig két héttel az Ikarus Egyedi magyar kézbe kerülése után, az állami támogatást is élvező hosszú nevű, "Elektromos és szerelvényes üzemben hibrid hajtású pótkocsis járműtechnológia kutatása és prototípusának elkészítése" projekt újabb fontos állomásához érkezett,…..
másik oldalon 2014.04.05 12:44:34