Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szárszó szépe

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mindenkit legyőztünk magunk körül, mondja majd akkor is (a többséget alkotó magyar választó), amikor az első tömbnyi élelmiszerjegyét átveszi és csak este 10-ig, majd csak 9-ig lesz áramszolgáltatás a falujában. Hát legyen meg az ő akarata, mit lehet erre mondani!" -- írtam a…..
Szárszó szépe 2013.08.03 14:42:43
@civilkurazsi:

A faszbúkos lejk értéke 10 fillér alatt van.

Egymilla lájk a sajtószabadságért = 3 bolsi szavazó.

Aki a faszbúktól többet remél, mint hogy gyorsan eljuttassa az adatait Zuckerberg bácsi Rosenberg bácsinak, az ostoba.
Szárszó szépe 2013.08.03 14:43:44
Szárszó szépe 2013.08.03 14:46:59
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Az a legalja a témakörnek.
Ezentúl nem az a bíró tárgyalja majd az ELTE ÁJK HÖK-ös információszabadság pert, aki szerint a Jobbik nem neonáci. Takács Péter Attila, a Fővárosi Törvényszék bírója konzulnak áll. Takács Péter Attila 2013 márciusában Karsai Lászó történészt 66 ezer forint…..
Egy titkosítás alól feloldott dokumentumból kiderül, 1982-ben Helmut Kohl nyugat-német kancellár Margaret Tatchernek azt találta mondani, hogy a következő négy évben felére kéne csökkenteni a törökök számát országában. A kijelentésre egy bonni vizit során került sor. Ezen…..
Szárszó szépe 2013.08.02 18:40:26
@Akitlosz:

Nem Kohl volt az egyetlen, aki jobb meggyőződése ellenére kárt okozott saját hazájának, csak hogy meg ne szólják a libbantak.

Merkel okosabb, ő tömi pénzzel a FASZ-t és a többi fajvédő szervezetet, nácizik, fasisztázik, nyilasozik, vagy náciztat, fasisztáztat, nyilasoztat. Csak nehogy rájuk szabaduljanak a cigányaink.
Miszori bíró tanácsának nincs könnyű dolga. Augusztus 6-án elsőfokon ítéletet fog hirdetni a magyar romák ellen 2008-2009-ben elkövetett rasszista bűncselekmény-sorozat vádlottjai ellen zajló eljárásban. A dolga nem az akta terjedelme miatt annyira nehéz, hanem azért, mert a…..
Szárszó szépe 2013.08.02 18:16:33
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Hazajöttél a romahollókauszt-emléknapra, vagy Svejcban néztél szembe az izraeli, norvég és japán kollégákkal?
Szárszó szépe 2013.08.02 18:25:01
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

A helyedben amúgy óvakodnék, hogy a roma hollókauszt emléknapján, ezzel is foglalkozó poszt alá szmájlit rajzoljak, mert még bagatellizálásnak vagy helyeslésnek veheti egy keményebb tökű vérügyész, és akkor neked sanyi.

Nem is a fegyház lenne ciki, hanem az imázsodnak nem használna, ha izmus miatt ítélnének el, vagy akár csak ilyen ügybe keverednél européer létedre.
Szárszó szépe 2013.08.02 18:33:41
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Bagatellizálod a nyilasveszélyt?
Számvetéssel tartozom. Leginkább magamnak, de talán másoknak is. 153 nappal ezelőtt kimerészkedtem a nyílt vizekre. Addig ismerős öbölben horgonyoztam, tanultam a fortélyokat. Az arrafelé úszkálók barátságosan köszöntöttek, elvégre ismertük egymást a világfaluból, a…..
Meredeken felívelt a Facebook részvényeinek árfolyama a múlt szerdán közzétett negyedéves beszámoló óta. A papírok szinte rögtön 18 százalékos növekedéssel túllépték a 31 dolláros szintet, majd tegnap időlegesen meghaladták a 38 dolláros árat. A részvények egyébként…..
Az országos digitális átállás egyik utolsó lépéseként digitalizálják a Magyar Nemzeti Bank elnökét. Orbán Viktor szerint jobbkezét, a korszakos zsenit korlátok közé szorítja, hogy egyszerre csak egy helyen tud jelen lenni és dolgozni. Most digitalizálni fogják a szakembert,…..
Egy csodás hétfői reggel beültem a kocsiba és elmentem a T-Mobile-ba, hogy veszek magamnak valamilyen vasat. Hónapokkal ezelőtt kinéztem magamnak egy Sony Vaio E15/2 notebookot. Odaértem, öröm-boldogság. Sorra kerültem és hatalmas vigyorral közöltem, hogy mit is szeretnék.…..
Történelmi elégtétel az SZDSZ megszűnése – olvasom a magyar kereszténydemokrácia régóta nem létező fellegvárának szerepét betöltő kisebbik kormánypárt kánikula-generálta eszelős közleményét. Amelyben hosszú, keresztényi alapvetésekkel alátámasztott érvelés…..
Úgy döntött a magyar kormány, hogy két héten belül előtörleszti a még hátralevő, 2,2 milliárd eurónyi IMF-hitelünket, erre Orbán Viktor miniszterelnök utasította Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert. Egy újabb gumicsont, mi is tudjuk, de azért a tisztesség azt kívánja,…..
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Szárszó szépe 2013.07.26 19:36:32
@borzimorzi:

"évről évre minden egyes elátkozott esztendőben 50-60 milliárdos veszteséget termel"

Ha nyereségesen lehetne működtetni, nem kéne állami tulajdonban lennie. Pont azért csinálja az állam, mert kell, de piaci alapon nem üzemeltethető

Állami vállalaton nyereséget számon kérni olyan, mint a kutyán azt, hogy nem tud késsel-villával enni.

A közoktatás is "veszteséges", tudtad? A könyvelőknek legalábbis.

Ezzel nem azt mondom, hogy fasza a MÁV, csak egy számtalanszor hallott fals "érvet" próbáltam helyre tenni.
A Sólyom Air új dilemma elé állítja patriotizmusra hajlamos honfitársainkat: mennyire magyar az, ahol a tulajdonosok ugyan magyarok, de közel-keleti befektetők finanszírozzák a céget? És ez a vállalkozás mennyivel nemzetibb, mint más multi? Ráadásul szkeptikus a magyar – nehezen…..
Jegyesével sütkérezett Cristofel, írja szemérmesen a mai Blikk, aztán akkora luficsöcsöket tol az arcunkba, hogy meg kell kapaszkodnunk! A gondosan takargatott mellbimbók mellé persze béna szöveg is jár, pont mint a szépemlékű CKM-ben: "Menyasszonyával tölti az egész nyarat VV…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Szárszó szépe 2013.07.21 15:24:42
@alfasamu:

Minek magyarozol? Éppen elég, hogy a Tankcsapda magyarozik, nem kéne visszhangozni is a faszságaikat.

Egyáltalán nem az a gond, hogy jól megy nekik, hanem hogy milyen áron. Az alkoholmentes sör reklámozása után már csak egy lépés, hogy átalakuljanak buzibandává vagy SP-vé, és a "melegek" elfogadásáért emeljenek szót. Mert miért ne, hiszen nekik is élni kell valamiből, nemde?
Szárszó szépe 2013.07.21 15:29:43
@alfasamu:

"Szálljunk már le a földre"

Nem bazeg, a rock and roll nem arról szól, hogy leszálljunk a földre, akármilyen puhapöcsű korszakban is élünk. A rock and roll arról szó, amiről a Tankcsapda is énekelt, amikor még arról énekelt, ami velük történt 15 meg 20 éve, és nem arról, amit hallani szeretne a közönségük meg a faszbúkos jóhaverok, akik nem jelölhetnek be egy piázásról meg füvezésről "éneklő" rockbandát, mert mit szólna a főnökük.
Szárszó szépe 2013.07.21 15:33:25
@Terlis:

"A zenész akkor hiteles, amikor ki akarja adni magából, ami benne van, nem akkor, amikor a kritikákra azzal válaszol: "há veszik a lemezt, nem? jönnek a koncertre, nem?"

Nagyon jól írod, kolléga. A művész leszarja, hogy a kutya nem lesz kíváncsi a művére, vagy sikoltozó tinilányok tömegei fogják megostromolni autogrammért.

Előbb-utóbb a legtöbb zenekar életében eljön az a pont, amikor azért húznak meg egy számot, mert mit szólna hozzá a kiadó, a rajongók, a Szakma. Ilyenkor kell abbahagyni a picsába az egészet, vagy kibaszni azt a tagot a picsába, aki ilyen témákkal rongál.
Eddig inkább csak szakmai körökben volt ismert az a feszültség, amely az online szolgáltatók és a távközlési cégek között érezhető az egyre növekvő adatforgalom terhei miatt. A múlt héten három nagy európai névnél, a Deutsche Telekomnál, az Orange –nál (volt France…..
Annyi eredménytelen év után részsikernek örvendhet a Kuruc.info letiltásáért eltökélten küzdő tábor. Törölték a Facebookról az oldal profilját, a Mandinerhez eljuttatott közlemény szerint a Tett és Védelem Alapítvány közbenjárására. Mint írják: „A magyarországi…..
Szárszó szépe 2013.07.19 02:28:16
Hatékonyabb lenne a gyűlöletbeszéd OKAI ellen harcolni, mint egy Facebook-oldal betiltásáért küzdeni; utóbbi módszer ugyanis alkalmatlan a meggyőzésre, és nem is túl tartós - írja legújabb blogbejegyzésében REINER Roland. A kuruc.info Facebook-oldalának betiltása…..
Hogy ez a kettő összefügg, és a kapcsolat nem éppen felhőtlen, azt már egy 2010-es posztunkban kibeszéltük. A korábban jelzett tendenciák azóta is hasonlóak, vagyis biztonsága érdekében érdemes lenne mindenkinek megszívlelni az akkori Pleaserobme.com honlap kapcsán említett…..
Ismét izgalmak várhatók devizahitel fronton, ugyanis Navracsics Tibor, közigazgatási és igazságügyi miniszter tegnap egy televíziós interjúban újabb mentőöv lehetőségét lebegtette meg. A korábbi megoldásokkal ellentétben – végtörlesztés, árfolyamgát – most nem igazi…..
A Simon Wiesenthal Központ plakátkampányba kezd Németország nagyvárosaiban. 25 000 eurót kaphat, aki ma is élő háborús bűnösök nyomára vezeti a szervezetet. „Késő. De nem túl késő! Utolsó esély művelet II.”- áll majd a plakátokon, melyeket Berlin, Hamburg és Köln…..
Bár sokat nem hallani róla, mindkét érdekelt fél elmondása szerint jó ütemben haladnak az éppen egy hónappal ezelőtt elindult ellenzéki tárgyalások. Az előzetesen megállapított menetrend szerint a héten megállapodás születhet a szakpolitikai kérdésekben és következhetnek a…..
Szárszó szépe 2013.07.16 00:27:26
@Attitude Adjuster:

Persze, ezt mind adom, de én nemigen tudok más ilyen példát a történelemből arra, hogy egy politikus úgy az arcképére formáljon egy fél országot, mint Kádár. Orbán hívei nem lettek Orbán 2-k, Horthy hívei sem lettek Horthy 2-k. De Kádár olyan kisembert faragott jobb sorsra érdemes emberekből, hogy hozzánk jártak tanulni a keleti elvtársak is. Ezért tartom Kádárt nagy kaliberű politikusnak.

Kádár egy olyan szeretett vezető volt, akit tényleg szerettek a zemberek.
Szárszó szépe 2013.07.16 00:38:38
@Attitude Adjuster:

Van még egy okos emberük, Botka, aki kb. egykorú Mesterházyval. Talán még Kunhalmi Ágnes fog érni valamit, a többi most sem ér semmit és később sem fog. Nyakó? Töcsi? Ők már a komolyabbak közül vannak.