Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KelAki

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a poháralátétet sógoromnak készítettem aki képregény fanatikus.Dekupázs technikával és megfelelő méretű képek kiválasztásával egyszerűen elkészíthető ez a remek ajándék...
Édesanyámnak készítettem Karácsonyra az alábbi párnát unokái kezének nyomatát felhasználva. Az összevarrás előtti tervezéskor:   Az összevarrás után..
Vasárnap véget ért az amerikaifutball-idény, de Sport1 nem akarja, hogy tojáslabdás foci nélkül maradjon a jónép, és előkapja a Lingerie Football League nevű, minden bizonnyal férfi nézőknek szánt mulatságos mutánst, amiben hálóinges nők fociznak megvadult szurkolók előtt.…..
KelAki 2012.02.08 17:31:14
Az amerikai futball női változatát inkább lehet megtalálni.
en.wikipedia.org/wiki/Women%27s_American_football

Itthon is van női csapat Budapest Wolves Ladies néven, akik elismerésre méltó teljesítményt értek el Ausztriában, hiszen már 2-szer is döntőbe kerültek.

A "lenge liga" szerintem egészen másról szól de arra tökéletes. :-)
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.08 09:30:00
Camille Sullivan (Shattered) a Hellcatsben szerepel majd.Az F/X újabb 13 részes évadot kért a The League című sitcomból.Simon Cowell egyelőre nem árulja el, kik lesznek az X-Factor USA zsűritagjai, de azt kijelentette, hogy Paula Abdulnak jó esélyei vannak a melóra. A műsor nyertese…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Barakonyi Szabolcs fotós kolléga szerint (a képeket ő készítette) elég semmilyen volt a tegnap este ünnepélyes körülmények között megnyitott Lost-kiállítás, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy aki nem Lost-függő, az pontosan ugyanezt fogja mondani. A VAM Design Centerben…..
Tulajdonképpen a Friday Night Lights első évada óta kesergünk azon, hogy az amerikai tévéakadémia nagy ívben tojik a sorozatra, a szereplők közül tán csak a Mrs. Coachot alakító Connie Britton kapott egy nyomorult jelölést a legjobb mellékszereplő kategóriában. Az FNL pont abban…..
A sokszereplős, összetett sorozatok előszeretettel dolgozzák fel az Utolsó vacsora című festményt, és rejtenek el a promóképekben mindenféle utalásokat a következő évadokra (lásd: Battlestar Galactica), a kérdés csak az, hogy az alant látható, és klikkre jó nagyra növő két…..
KelAki 2010.01.06 14:28:24
@Savafan: Kép bal oldalán a csaj az, aki Sayid-ot kísérte visszafelé a repülőn, és aki a John koporsóját cipelő brigád vezetője. A neve nem ugrik be.
Aron anyja, Claire (Jack féltestvére), pedig tuti visszajön kísérteni kicsit :-))

A kérdés nekem inkább az, hogy miért cserélt helyet a két képen Hurley és Mike? Illetve Mike és Claire? Vagy Hurley és Claire? :-) Várom nagyon!!
még 1 yard KÉP 2009.11.07 15:04:45
KelAki 2009.11.09 09:00:56
Nem is olyan régen kiírásra került a Szolnoki Aréna Kupa, amin 8 csapat, a Nyíregyháza Tigers, a Budapest Titans, a Dunaújváros Gorillaz, a Szolnok Soldiers, a Jászberény Wolverines, a Szeged Bats, a Békéscsaba Raptors és a Kecskemét Goats fog részt venni. Mindemellett egy új…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo…..
A Comic Con után egy nappal már meg is kezdődött a TCA sajtóturné, amire évente általában kétszer, nyáron és télen szokott sor kerülni, és a csatornák itt mutatják be új és visszatérő sorozataikat az Amerikai Tévékritikusok Egyesületének (TCA). Egyelőre a nagyhalak közül…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Hol is kezdjük? Márciusban kell nevezni a játékosokat a szeptemberben induló bajnokságra? Az első osztályt őszre halasztjuk bíróhiány miatt, majd csinálunk egy harmadosztályt tavaszra? 5 csapatos első osztály, 12 csapatos másodosztály és 8 csapatos harmadosztály? Drágább első…..
Véget ért az America's Got Talent című tehetségkutató műsor aktuális évada (nálunk lásd Csillag születik, a kis mesemondó fiúval), és az előző brit kiadáshoz hasonlóan a jenkiknél is egy operát éneklő jelentkező nyert. Igaz, nem lettünk tőle olyan lúdbőrösek, mint a brit…..
még 1 yard Kizárták a Viperst 2008.07.29 22:53:46
Folytatjuk a Vipers körüli események bemutatását, mert értetlenül állunk az események előtt. Vajon, ha a játékosok és a vezető is másik csapatban folytatja, akkor mi történik? Az MAFSZ Elnöksége a mai nappal tájékoztatja a Szövetség tagságát, hogy az MAFSZ Alapszabályának…..