Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lеncsés István

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztársasági elnök lemondása sokkal többről szól, mint egy elhibázott döntésről. Megmutatja ugyanis, hogyan üresedett ki az a tisztség, amely a rendszerváltáskor még komoly súllyal bírt. Arra is rávilágít, hogy egy autoriter hatalom milyen szándékkal emel fel embereket, és milyen megfontolásokból…..
Lеncsés István 2024.02.15 12:12:25
@ulpius66: Nem igazak a megbízható hírek . :-)) Nem lehet megbízható , mert az igaz nálam van .
Lеncsés István 2024.02.15 12:15:03
@ulpius66: És mi bizonyítja hogy a férje javasolta ? A nem igaz megbízható hírek ? :-))
Nekem megbízható békauszonyos emberek súgták meg a Duna parton , hogy ulpius taxijában hallotta Varga barátnőjének a szomszédjának a nővére hogy kegyelmet kellene adni .
Lеncsés István 2024.02.15 12:29:09
@ulpius66: És mit kavart a férje a minisztériumban ? A kávét ? Milyen minisztérium az ahol az aktuális miniszter férje beleszólhat a dolgokba ? Akkor alkalmas volt erre ? Amikor elvált akkor már nem ? Szóval fideszéknél rokoni alapon mennek a dolgok ?
Akárhogy forgatod anonim , nincs nálad az igaz , az egész egy kupac trágyahalom amit védeni próbálsz a magad primitív módján .
Hiába tartották Európa erős emberének, most kénytelen volt meghajolni a többség akarata előtt. Orbán Viktor tekintélyén kétségtelenül csorba esett a február 1- i EU-csúcson, és még nincs vége a látványos visszavonulásnak, hiszen várhatóan rövidesen a magyar parlament áldását adja Svédország NATO-hoz…..
Lеncsés István 2024.02.04 08:16:00
@gigabursch: Viktort lealázták , te anonumusságban fetrengő . Az alkudozó kufár hitele elveszett . Putyin gazda sem elégedett a pincsijéval . Nekem van nevem és sportkommunikációs diplomám . Meg tényem . Te egy senki vagy anonim !
Lеncsés István 2024.02.07 19:11:38
Ha egy politikus erősnek és sikeresnek mutatja magát a választói előtt, akkor jó eséllyel elnyeri a bizalmukat és ezáltal a hatalmat is. Ez ugyan közhely, de a közhelyek azért vannak a politikában, hogy komolyan vegyék azokat az érintettek. Orbán Viktor és tanácsadói rendkívüli erőfeszítéseket…..
Lеncsés István 2024.02.02 07:36:56
@ВUNKÓ: Je suis Kurt.
Erőfitogtatás, az ellenzék és az EU becsmérlése, a problémák relativizálása, illetve elhallgatása jellemezte a Fidesz 30. kongresszusát. Orbán Viktor mit sem törődik azzal, hogy a rekorder infláció kiszolgáltatott helyzetbe sodorta az alacsony jövedelműeket, ugyanakkor a hazai kis- és…..
Lеncsés István 2023.11.27 11:09:00
@127.0.0.1: Kiderült a személyazonossága, hogy egy orosz ügynök. birkamenet ezt megtalálta, itt le is írta. Nyilván most eltűnik, mert ez nagyon ciki.
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
A magyar kormány azt a látszatot kelti, hogy addig akadályozhatja Svédország csatlakozását a NATO-hoz, amíg csak akarja. Ez nem igaz, hiszen a skandináv ország csuklóztatása komoly károkat okoz Magyarországnak is, hiszen növeli a politikai és gazdasági elszigetelődésünket. Aki azt gondolja, hogy a…..
Lеncsés István 2023.10.09 10:23:16
@6.Lenin: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok .
Te anonimusságban fetrengő! nekem tényem van , neked meg fáj az igaz .
Lеncsés István 2023.10.10 00:01:17
@a nagy hohohorgász: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok .
Te anonimusságban fetrengő! nekem tényem van , neked meg fáj az igaz . Te csak egy névtelen senki vagy , a másik anonimusságban leledző munkásőr seggnyalója .
Lеncsés István 2023.10.10 00:03:15
@6.Lenin: A csajom jobban szop mint a horgász , ezért fáj neked az igaz .
Egyre jobban vicsorognak mindenre az Orbán-kormány tagjai, ami nyugati, és továbbra is rendkívül barátságosak a keleti diktatúrákkal. Ma már azok a szövetségi rendszerek, melyeknek tagjai vagyunk sokkal inkább célpontjai a magyar kormány kommunikációjának, mint bármely ország, amely az Európai Unió…..
Lеncsés István 2023.09.26 14:56:30
@6.Lenin: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok .
Lеncsés István 2023.09.29 18:37:23
@ulpius66: Te anonimusságban fetrengő! nekem tényem van , neked meg fáj az igaz .
Lеncsés István 2023.09.30 18:27:04
@6.Lenin: Afganisztánban az oroszok kezdtek el gyilkolni, te anonim ! Nekem tényem van , nincs nálad az igaz !
Vlagyimir Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére, de szinte minden érintett fél átverésnek, álságos hazugságnak, vagy trükközésnek titulálta a bejelentést. Nem csoda, ha kevesen hisznek el bármit is az orosz elnöknek, hiszen szinte soha sincsenek szinkronban a szavai a…..
Lеncsés István 2023.01.09 22:10:20
@Androsz: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok .
Lеncsés István 2023.01.09 22:14:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te sztakiból fosva kommentelő anonim . Nekem tényem van , neked csak egy nikked és anonimusságban fetrengsz .
A pontos választ természetesen nem tudjuk, de 2010 óta most először merült fel a komoly politikai és gazdasági krízis lehetősége Magyarországon, ami szűkíti a kormány mozgásterét. Az Orbán-kormány jövője nagyban függ az orosz-ukrán háború alakulásától, no és természetesen attól, mennyire gondolja…..
Lеncsés István 2023.01.01 14:41:03
@a nagy hohohorgász: Te anonimusságban fetrengő horgász ! nekem tényem van , neked meg fáj az igaz .
  Lassan kilenc hónapja tart az orosz-ukrán konfliktus, és körülbelül ugyanennyi ideje beszélünk a különböző - terv szerint az agresszort sújtó - szankciókról is. Ami azok hatását illeti, az embernek többnyire az az érzése, mintha visszatértünk volna a törzsi társadalmak szintjére, ahol a varázsló…..
Lеncsés István 2022.11.15 01:25:07
Ha egyszer évek múlva már nem Orbán Viktor vezeti Magyarország kormányát, és esetleg egy szőke, kék szemű, nyurga miniszterelnökünk lesz, furcsán fog mutatni a Türk Államok Szervezetének csoportképén. Most az alacsony, köpcös, barna hajú miniszterelnökünk van, aki elég jól el tud vegyülni az…..
Lеncsés István 2022.11.14 22:46:59
@6.Lenin: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok . Az ország jo utón van . Csak 2012-ben csökentünk , mert a gaz EU bilincsbe vert minket . De növekszünk . Most .
MI A BAJ A MINIMÁLNYUGDÍJJAL? Érdekes dolog a minimálnyugdíj! Ennek a kérdése az utóbbi időben mindig mostoha gyerekként volt kezelve. A minimálnyugdíj összege 2008. január 1. óta 28.500.-Ft, azaz immár 14 éve változatlan. Soha nem emelik. 2008-ban a minimálbér is csak 69.000.-Ft volt.…..
Lеncsés István 2021.12.12 08:32:16
@a nagy hohohorgász: "Adok egy jotanacsot, valtsd át a hufot euróra és rakd be az asszony bugyijaba" - Hiába, no , tapasztalt vagy . Ott biztos helyen van , oda téged nem enged nyúlni , mert összekoszolod a péniszét . :-D
A miniszterelnök beleegyezése nélkül biztosan nem kerülhettek volna nyilvánosságra annak a nyomozásnak az eredményei, melyben érintett Völner Pál, az igazságügyi miniszter helyettese. Ez már csak így szokás egy olyan rendszerben, melyben egyetlen ember akaratán múlik, hogy valaki felemelkedik vagy…..
Köszi a fizetésemelést, azaz a semmit Friss hír, miszerint a fogyasztói árak 2021-ben egy év alatt 7,4 százalékkal emelkedtek. A magyar Nemzeti Bank előrejelzései alapján pedig jövőre 5 % körüli infláció várható. Ezzel szemben a pedagógusok legyenek boldogok és elégedettek, hogy sok év után kapnak…..
Lеncsés István 2021.12.12 07:25:49
@jani_3: Te csak irigyled a SZTAKI-ban az állásomat , ami neked nincs . meg a sportkommunikációs diplomámat . Meg hogy menyasszonyom van , neked meg csak gumifiúd . És tényem is van , te anonimusságban fetrengő !

Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok . Az ország jo utón van . Csak 2012-ben csökentünk , mert a gaz EU bilincsbe vert minket . De növekszünk . Most .
Lеncsés István 2021.12.12 07:26:25
@jani_3: Rejtőzködő anonim ! Nekem tényem van . Még egy linket sem tudsz beírni . Nekem van neven , neked csak a süllyedés .
Lеncsés István 2021.12.12 08:27:31
@jani_3: Ilyen béna vagy, hogy a linket is konvertálod? :-))
Az orbáni propaganda a tömegtársadalmakban jól bevált, de hazugságokon alapuló manipulációs sémákat követi. Az orbánista hangulat-gerjesztőknek kiindulópontja, hogy nem létezik „objektív igazság”, sőt már maga a részrehajlástól való tartózkodás is (lásd a „politikai korrektség”-gel szembeni…..
Lеncsés István 2021.08.31 20:03:46
@alöksz róz: Te anonimusságban fetrengő ! Neked fáj az igaz , de nekem tényem van !
Lеncsés István 2021.08.31 20:16:18
@alöksz róz: Anonimusságban fetrengve hazudozol .
Adott volt egy rendszer, amelyet elvben húsz éve arra készítettek fel, hogy ellen tudjon állni a demokratikus visszarendeződésnek. Mégis pillanatok alatt omlott össze, amikor a rendszert fenntartó erők kivonultak...
Lеncsés István 2021.08.24 20:33:23
@karoly_1: Te anonimusságban fetrengő brendel ! nekem tényem van , neked meg fáj az igaz .
Az Egyesült Államok minden fronton visszavonulóban van és alkalmatlan politikusai képtelenek megállítani a hanyatlást  Egyetlen birodalom sem örök: végezetül mind elbukik, önhittség és megalázottság közepette. Az elfuserált afganisztáni kivonulás szívszorító emberi szenvedéstörténete pusztán csak a…..
Lеncsés István 2021.08.22 09:56:37
@matyas.kiraly: Te csak irigyled a SZTAKI-ban az állásomat, ami neked nincs. meg a sportkommunikációs diplomámat. Meg hogy menyasszonyom van, neked meg csak gumifiúd. :-))
Lеncsés István 2021.08.22 13:46:08
@Le a spammerekkel: psssszt! Hagyd! Még nem jött rá hogy azt a nicket is loptam.
Lеncsés István 2021.08.23 07:16:26
@janos_3: Máris befagyott?
Gyakran beszélünk arról, hogy a Fidesz domináns párt. Ritkábban arról, hogy – történelmi elődjével, a Szabadelvű Párttal szemben – egységes is. A belső egység nagy valószínűséggel egy tanulási folyamat eredménye. Ahogy az ellenzéki összefogás is. Csizmadia Ervin írása. ..
Lеncsés István 2021.08.09 16:33:25
Lеncsés István 2021.08.09 16:34:48
Lеncsés István 2021.08.09 17:11:24
@nemecsekerno_007: Mi lenne az a program , anonim ? Addigra tűzték ki mindennek az ellopását ? Fáj az igaz ? Nekem tényem van és sportkommunikációs diplomám ! Te fosva kommentelő anonim !
Továbbra is elszántan keresi a nyerő kampánytémát a Fidesz, ám egyelőre csak részeredményeket tud felmutatni. Orbán Viktor és csapata túl régóta van a hatalomban ahhoz, hogy ne menjen biztosra 2022-ben, ezért sürget az idő, hogy a kormányfő előrántsa a cilinderéből a lehető legütősebb trükköt. Úgy…..
Lеncsés István 2021.07.05 20:47:28
@otunde: Buzi anonim ! Nekem van nevem és sportkommunikátori diplomám . És tényem is van . neked meg fáj az igaz .
A városias, civilizált világ magatartásmintáira a 20. században az I. világháború és az 1968-as diákmegmozdulások hatottak a leginkább. Az első világháború folyamán minden harcoló fél követni kényszerült a porosz-német mintát, amelyben mindent alárendeltek a centralizált állami-hadigépezet…..
Lеncsés István 2021.07.02 13:46:25
@Muhammad Balfas: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok . Az ország jo utón van . Csak 2012-ben csökentünk , mert a gaz EU bilincsbe vert minket . De növekszünk . Most .
Lеncsés István 2021.07.02 14:11:51
@lobaszopiatej: Rejtőzködő anonim ! Nekem tényem van . Még egy linket sem tudsz beírni . Nekem van neven , neked csak a süllyedés .
Lеncsés István 2021.07.02 15:01:41
@lobaszopiatej: Nagy mulatság volt, az biztos. Kár hogy eltűnt! Biztos a kollégáinak elege lett és behajították a kemencébe. Tudod, egy darabig pék volt.
A magyar-ír meccs felvezető produkciójaként megérkezett Hunniába az Ámerikában és más országokban már pár éve jól bejáratott kedélyborzolásos mulatságként a térdelgetés. A rasszizmusnak nevezett valami ellen tiltakozik eképpen, akit zavar a rasszizmus. Egy néger/fekete/színes/afroizé (-amerikai,…..
Lеncsés István 2021.06.15 21:12:14
@mіdnight coder: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok . Az ország jo utón van . Csak 2012-ben csökentünk , mert a gaz EU bilincsbe vert minket . De növekszünk . Most .
Lеncsés István 2021.06.15 21:14:27
@mіdnight coder: "Lencsés lstván 2013.07.19. 23:17:33
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Különben Brendel Macesszal már én is összekaptam . Az is egy ritka hülye ürge . Hogy odavolt a Nokiás ösztöndíjával a csávó . "

lencsespityu.blog.hu/2013/07/16/piftike_feljelent?fullcommentlist=1#c20239111
Lеncsés István 2021.06.15 21:19:03
@mіdnight coder: Az ország jó úton halad . Csak ti hazudoztok itt , ráadásul fosva . Fáj nektek az igaz . Nekem tényem van , amit a pofátokba tolok .
Sértésekre nem reagálok , én a sportkommunikációs diplomámmal ezen felül állok .
Az április hónap valóban bolondos volt. Az évszázad eddigi leghidegebb áprilisa hagyott el minket, és szerintem nagyon kevesen sajnáljuk. Ezzel ellentétben viszont a hónap végén hirtelen szabad lett  vásár, és lehetett vakcinát választani. Érdekes események alakultak ki...
Lеncsés István 2021.05.03 16:50:46
@jozsef_9: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok . Az ország jo utón van . Csak 2012-ben csökentünk , mert a gaz EU bilincsbe vert minket . De növekszünk . Most .
Lеncsés István 2021.05.03 17:27:01
@jozsef_9: Rejtőzködő anonim ! Nekem tényem van . Még egy linket sem tudsz beírni . Nekem van neven , neked csak a süllyedés .
Lеncsés István 2021.05.04 02:03:22
@jozsef_9: Egész szép emlékeket idéz fel az oldalam. Ügyes vagy Brendel Mátyás.
A világ országainak hivatalos adatközlései alapján Magyarország március 21. óta a világ csúcstartója a napi covid19 halálozásában. A görbéket elnézve ez még minimum néhány napig így is marad. Forrás: https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?time=2021-01-10..latest Bár…..
Lеncsés István 2021.05.01 14:54:27
@nincs1agy: Fosva kommentelő anonim ! Nekem tényem van . Neked meg fáj az igaz . Idézz pontosan . Tanulj meg írni . Sértésekre nem reagálok . Nekem van nevem . @Lencsés István: -nak hívnak . A rövidités szint alatti . És sportkommunikációs diplomám van . Meg menyasszonyom . És fészbuk oldalam . Sőt már blog is van rólam . Amíg nem tanulsz meg magyarul nem reagálok . Az ország jo utón van . Csak 2012-ben csökentünk , mert a gaz EU bilincsbe vert minket . De növekszünk . Most . Fáj az igaz ? Fosva anonim ne kommentelj ! Én vállalom a nevem anonim !
Amikor a kormány bizalmi emberei átvették a kaposvári napilapot, Vas Andrást az elsők között rúgták ki. A Népszavának jól jött egy gyakorlott újságíró, aki a patinás újság hasábjaira behozta a Balatontól délre eső térség közérzetét. Azóta a megyeszerte ismert zsurnalisztából országszerte ismert…..
Lеncsés István 2019.01.18 08:16:17
@chrisred: Hol a jogszabály mikor kell kifizetni a nyugdíjat?
Lеncsés István 2019.01.18 08:48:51
@chrisred: Akkor nincs jogalap bármiféle követelésre.
KatPol Blog Nem az övék a diadal 2019.01.16 09:33:32
Indítsanak még ellenünk öt vagy hat olyan támadást, mint a Hamburg elleniek, és a német nép egyszerűen fel fogja adni, mindegy, mennyire erős akaratúak. Az emberek azt fogják mondani: „Elég volt, többet már egyszerűen nem tudunk elviselni.” […] Amit a hazának kell elszenvednie, attól meghűl az…..
Lеncsés István 2019.01.16 16:23:39
@Stenonis: Arról nem is szólva hogy mennyi erőt köt le a sok civil sebesült ápolása.
Lеncsés István 2019.01.16 16:25:31
@Mr. Neutron: @Nazareus: Unalmas a csávó hogy mindenhová beokádja az írásainak a linkjét.