Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natura

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra óta a Homárnak különösen izzadni kezd az ollója, ha újépítésű lakásokról szóló levelet talál a postaládájában. Most egy Veszprémi megoldásról kaptunk hírt, izgatottak is lettünk, de nem értjük pontosan mit látunk a képen. Valóban azt, hogy az elfelejtett…..
Maradandó, azaz leszedhetetlen, szó szerint szemét hirdetésekkel szennyezi a Praktiker a lépcsőházakat. BKV-figyelő fotódokumentuma súlyos retardáltságot feltételez. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a negatív reklám is jó reklám? "A házadba szarunk, mert most olcsó a…..
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
A nem szabvány üvegeket sosem fogadta el az üvegvisszaváltó, azokat most már jóérzésű ember a szelektívbe hajítja, de olyat még nem hallottunk, hogy a címke miatt ne vennék be az egyébként eukonform palackot. Aki tud valami közelebbit, szóljon nekünk, addig  lövöldözünk…..
Most foghatja a fejét az egyre teknőcszerűbb tinibálvány: kellett annyit farosszériázni a magyarságnak, most alig tudunk kikászálódni a szar szóviccek alól. Én a munkahelyemen igazán szokva vagyok az ilyesmihez, de a gyermekeit kiságyukban sósavcsöpögtetéssel lazító mama képe…..
Ma még egyetlen naiv ügyfél sem került ki, aminek az az egyszerű oka, hogy hirtelen nem találtunk durvábbat izomagyú naplójánál. A tegnap óta kerekedő történet felütése: 2007. november 27-én vállalkozásunk az OTP Rt Budai fiókjánál (1124 Bp. Jagelló út 20/A) vezetett…..
Amióta a magyar nőket szexuálisan már nem izgatja fel a rothadó pulóver illata, jól tudjuk, hogy értelmiséginek lenni halott dolog. Nyíltan szembesülni a ténnyel mégis felkavaró. A költői becenevű SzőkeNő Szarvas a Keletinél találta meg a bizonyítékot. Részletek alant.…..
Egyik legszebb homáros hagyományunk, hogy Darwin Díj időről időre meglep minket egy rakás vicces képpel, mi meg publikáljuk őket. Jöjjön tehát az első idei örömadag (maixadag, hét képből áll, és a legtöbb igen jó) kezdve az ATV-ssel. Kedvcsinálónak álljon itt a szerző…..
Fandor azon háborog, hogy milyen meghökkentően erős a font kurzusa Budapesten, a Marks & Spencerben. Most miért, hát hol máshol lenne erős, mint pont egy ilyen patinás brit intézményben? Füstölgő részletek hajtás után. a mellékelt kép magáért beszél, nem is nagyon akarom…..
Tegnap indult "kitartó köcsögök" sorozatunkban olyan cégeket fogunk összegyűjteni, akik már csak a Homár archívuma szerint sem ma kezdték ügyfeleik hülyének nézését, illetve azt olyan arcpirító modón végzik, hogy ha nem jogállamban élnénk (MUHAHAHA), biztosan…..
Na, nem akarjuk a saját vállunkat a kelleténél tovább veregetni, de ilyen évkezdetünk még nem volt. 2008 első munkanapján az olvasók jelzései alapján gyors posztban megírtuk, a MÁV hogyan cseszett ki értelmetlenül több tízezer elővárosi ingázóval. (Update 1.: innen…..
A Homárnak egyszer régen sikerült UPC-nél tévéelőfizetést lemondani telefonon, elég vicces beszélgetés volt, csak sajnos nem rögzítettük. Lóránt internettől szabadult volna költözés okán, és arra a következtetésre jutott, hogy ezt emailben érdemes megtenni: Indítsunk egy…..
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
Akinek celebriti/szuvenírfétise van, azt könnyű lenyűgözni a teaházban, ahol néha elfelejtik kivinni a teát. Persze mindenhol előfordul ilyen, a Homár pedig a negatív példákkal megalapozatlanul erősítheti a csúnya sztereotípiákat, de azért vicces, hogy Miki Zöld Teknős…..
Natura 2008.01.02 23:46:06
Natura 2008.01.03 00:40:19