Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lattesss

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Washingtonban a holnapi napon nagy ünnep lesz a metróhálózaton, 10 év után először adnak át új szakaszt és ami még fontosabb, 23 év után először új vonalat avatnak. A Silver Line nevű vonal - ami egy későbbi ütemben el fogja érni a Die Hard második részéből megismert Dulles…..
Teljesen véletlenül szúrtam ki a 6-os villamosból a héten, hogy az Országház nem csak elölről van kivilágítva, ahogyan már évek óta, hanem minden oldalról. Lehet, hogy ez másnak nem újdonság, de én még nem láttam így az épületet, és nem is hallottam, hogy átadták volna a…..
Kör alakú terek sokfelé léteznek, és még "villamos körforgalmakat" is találni a világban, például Brüsszelben vagy Berlinben - a legszabályosabbat viszont szerintem Münchenben találjuk: „München - Karolinenplatz (Panorama)“. Lizenziert unter CC BY-SA 2.5 über Wikimedia…..
Összehasonlítjuk a főváros két legújabb szólóbuszát az Ikarus-BKV V127 PKD-t és az MAN Lion's City-t. Ez utóbbi valójában inkább német-lengyel, mivel a hajtásláncon kívül a kocsi teljes egészében Lengyelországban készül.  A hírekben hallhattuk, hogy a BKV tíz év után…..
HamPLÓ Wireless-less 2014.06.14 08:00:00
Nem gondoltam volna, milyen jó dolgunk van: itthon legalábbis lépten-nyomon ingyen wifibe botlik az ember: plázákban, közösségi tereken - de a MÁV-nál se csak az IC-ken van ilyesmi már, legutóbb a sima szobi ingákon (zónázókon) is tudtam használni - és persze a pozsonyi…..
Noazérthogyugye Napi trú! 2013.11.10 20:37:52
Annak idején még úgy ittam a Vilmost, mint a vizet... Ma már úgy veszem, mint a levegőt!..
Orbán Viktor urunk, s királyunk, életnek és halálnak megasszondója kinyilvánította legújabb döntését. IGEN!! Nemzeti Pénisznövelő kisvasút lesz Felcsúton... Van aki beéri egy Hummerral, de azért eeeez! Hát van amit már azzal a vassal sem lehet eléggé növelni. Természetesen…..
Noazérthogyugye retrotéjvé 2013.09.23 00:05:31
December 15-től M3 néven új csatornával leszünk gazdagabbak. HURRÁBAZZE!  Az előzetes információk szerint a csodálatos köztévé archívumából szemezgethet kedvére a mélyen leszart tisztelt kedves néző. Remélhetőleg az Ő nagy beszédei sem maradnak ki De most…..
Aradon nemrég új útkereszteződés épült, mely teljes egészében megfelel az EU által előírt normáknak. Arad polgármestere megkeresésünkre ennyit reagált: "Korábban is sok gond volt ezzel a kereszteződéssel. Néhány autós a KRESZ-t figyelmen kívül hagyva hajtott a szemközti…..
Noazérthogyugye Wifi allergia 2013.07.08 14:21:43
Egyre többen jelentkeznek ilyen és ehhez hasonló "betegséggel"... Nos azt hiszem illik kommentálnom ezt a témát is. Először is: Én is wifi allergiás vagyok. Ha pl. elmegyek pihenni a hétvégi házunkba, ami a "világ végén" van, és nincs bekötve se kábel tv, se semmilyen internet…..
Noazérthogyugye Sólyom? 2013.07.06 16:01:43
Ma reggeli híréhségem csillapítása közben akadt meg a szemem ezen a cikken: http://www.origo.hu/itthon/20130706-solyom-uj-magyar-legitarsasag-indulhat-augusztustol.html Először röhögtem rajta egy jót, de amikor a többi híroldalon is összefutottam ugyanezzel a hírrel, akkor már…..
Hátkéremszépen úgy, hogy "A tavak királynője,  - a napfény megcsillant arany kelmébe burkolt karján - a magasba emelte a tó mélyéről a szent billentyűzetet, jelképezvén, hogy Isten akaratából, én legyek annak hordozója..." Ígyvanez. ..