Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Null Problemo

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
Null Problemo 2013.12.31 16:43:24
@sixx: Akit a Comment.com irritál, az hol szavazhat?
Belsőség Elővettem. A kisautót 2013.09.22 06:49:10
Tanárúrkérem, nem rajtam múlt. Gömbvillám csapott a garázsba és megette a kanyarfúró-készletemet, nem tudtam kitakarítani a dűznit. És kifogyott a benzin, nemcsak az autóból, de a kannából, sőt, a környező kutakból is, becsületszavamra. És leeresztett a gumi is, nem találtam…..
Null Problemo 2013.09.22 09:12:09
@lyken: Meg ne haragudj már - de tényleg elhiszed, amit mondasz? A vidámparknak vége. Egy nemzeti intézmény vész el értelmetlenül. Igaza van Csikósnak, nem igaz, hogy ezt nem lehetne megoldani valahogy.

Tiszta őrület, hogy már egy autós blogon se lehet nyugodtan olvasgatni anélkül, hogy szembe ne jönne az embertelen, féktelen rombolás.
Policity Mit akar a Magyar Hajnal? 2013.09.21 11:15:46
A közelmúltban megjelent a színen a Jobbik nemzeti radikális konkurense, a Magyar Hajnal. Az új mozgalom szereplői a pártalapításon is gondolkodnak, ami felveti a kérdést, van –e esély arra, hogy még egy ilyen párt felemelkedjen, a magyar pártrendszer releváns szereplőjévé…..
Null Problemo 2013.09.22 08:58:32
@nincs semmi baj!: Nini, egy névrokon!
:-)
Avagy így lesz a BMW-ből BYD Hol vannak már azok a régi szép idők amikor még a sokaknak megfizethetetlen ruhamárkákat másolták a kínai zsenik. A kreativitás már akkor is határtalan volt. Sorolni lehetne a jobbnál jobb márkamodosított neveket. A kedvenceim közé az Adibas, Umdbo…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Null Problemo 2013.08.28 22:12:16
@-roy-:
:-)
Eddig OK. De a TüV ment ki Japánba vizsgáztatni, vagy az autók jönnek Németországból, hogy aztán visszaguruljanak...?
Valszeg az utóbbi, azért hallgat a szervezőgárda.
Null Problemo 2013.08.28 22:54:46
@SirShame: @Gretuxon:

Szíves épülésünkre: a dal angol felirattal. :-)

www.youtube.com/watch?v=aKQU79YJ3dQ

Очень зоралл!
Null Problemo 2013.08.28 23:35:27
@ommm:
Köszönjük! Talán ez megfelelő zárszó a sztorihoz, egyenest Gyena Krokogyiltól:

Может, мы обидели кого-то зря -
Календарь закроет этот лист.
К новым приключениям спешим, друзья,
Эй, прибавь-ка ходу, машинист!

Ahol машинист = Winkli.
Múltkor -- értékrendem és a rendelkezésre álló ismereteim alapján -- helyénvalóan szidtam a (politizáló, közéleti) kulturális baloldalt, amely helytelenül és megtévesztően tartja magát liberálisnak, valójában jobbára a hatalom és a pénz érdekli, az eszmék csak annyiban,…..
Null Problemo 2013.08.22 22:32:39
@HaFr: "Múltkor -- értékrendem és a rendelkezésre álló ismereteim alapján -- helyénvalóan szidtam a (politizáló, közéleti) kulturális baloldalt, amely helytelenül és megtévesztően tartja magát liberálisnak, valójában jobbára a hatalom és a pénz érdekli, az eszmék csak annyiban, amennyiben pozíciókra lehet őket váltani."

Mar ne haragudj, de ezt az ovodas szoveget... Es meg "erveket" varnal...?!
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Sajnos ez egy dögunalmas autó. Már tépem a hajam (fejbőröm), hogy miért nem valami eseménydúsabb 123-ast, egy igazán lélegzetelállító sztorikkal kecsegtető 124-est, vagy legalább egy hébe-hóba fejtörést okozó Pandát vettem e kerekekre tett, zöld színű agyhalál…..
Az elmúlt hónapok egyik állandó trendje, és az Együtt 2014 minden populizmusa ellenére örömteli hír volt az Együtt 2014 izmos növekedése. Természetesen lehetett sejteni, hogy a Facebookon egy ilyen csoport ilyen mértékű növekedése nem isten kegyelméből történik, és nem is a…..
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
Null Problemo 2013.08.14 17:50:03
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Null Problemo 2013.08.14 11:25:34
@poszt:
Ez a cikk a tökéletes állatorvosi ló. Jön a bringás, szabálytalankodik, és aztán tágra nyílt szemmel kérdezi, hogy "Éééééén? Most miéééért?"

Azért, Kedves Cikkíró, mert mind ahárom esetben az történt, hogy a bringás áthágott egy szabályt. Pont azokat, amelyekkel az autóst a lehető legjobban a falra lehet küldeni (csak a zebrázás maradt ki):

1., Átmegy a piroson
2., Lemegy az úttestre, mikor egyébként van bicikliút
3., Bemegy az út széléről középre.

Közös továbbá a három esetben, hogy a bringás - nem tudom most szebben mondani - "jogtalan előnyhöz jutott". Az, hogy "nem ártott senkinek" egy baromság. A cikázó Audis sem árt senkinek, egészen addig, amíg valakivel "véletlenül" össze nem ütközik. A magyarázat, hogy ő miért nem tehet róla, akkor is meglesz, attól ne féljetek.

A KRESZ úgy van kitalálva, hogy ha azt mindneki betartja, egyetlen baleset se lenne (katasztrofális műszaki hibát leszámítva). MINDEN balesetben benne van a szabálysértés. És lehet, hogy az kicsi. Ezért tehát nem sértünk KRESZT, vagy, ha megsértjük, legalább nem adjuk az ártatlant.

Ha pedig dugó van, akkor esetleg figyelembe vesszük, hogy ha a bringás tolakszik (bizony!), akkor az esetleg nem fog mindenkinek tetszeni.

Attól, hogy ilyenkor az autós esetleg bunkó, a helyzet megítélése még nem fordul meg.

Remélem, hogy a cikk egyébként csak "álnaív", hogy vitára ösztönözzön - és legalább a Totlacaros újságírók nagyjábl értik, hogy a KRESZ-ben mi miért van úgy, ahogy.
A jelenlegi Orbán-kabinet első évében, a Lengyelországban kormányzó liberális-konzervatív Polgári Platform elutasította a szoros politikai együttműködés lehetőségét Orbán Viktor kormányával. Dunald Tusk miniszterelnök akkor aktuálpolitikai kérdések mentén (szlovák-magyar,…..
Null Problemo 2013.08.11 20:23:37
Hogy is mondjam finoman. _ (Bevezetés) A 2010-ben uralomra jutott egy ilyen új, egy másik, egy, nos, egy adminisztráció. (A továbbiakban: izé.) Ez a izé a legóvatosabb becslések szerint is kevesebb, mint három év alatt maradéktalanul felszámolta a magyar demokráciát,…..
Null Problemo 2013.08.08 09:27:07
@DFK: emész ám te a tudodhova. 2006... Nem tudhatom, hogy te akkor a terkodobalo naci futballhiganok, a tankinditgato jobbikos szemetladak, avgy az allnaiv, felhulye narancsdroidok kozott csapoltal az Astorianal, de remelem, megkaptad a magadet. Egyforman megerdemeltetek.
A zsaruk akkor csak azt vagtak kupan, aki kereste a bajt.asd Revesz Martiriusz.
Az, hogy a sok vadmarha lmp-s nem bir kettoig szamolni, nem latja, hany rendort juttattak korhazba a bekesen tunteto anyokak, az trafedia. De ettol az meg egy szervezett rihadek puccs volt, bazmeg.
Es akkor meg finom voltam. Viktorka dobott oda titeket. Megvannak a bizonyitekok.
Meg 2013-ra se vilagos? Szerencsetlen.
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Null Problemo 2013.08.06 21:31:46
@tomekka@index.hu:
"Mert az elmúlt 22 évből ez hiányzik...Normális párbeszéd...Tenni akarás úgy, hogy az ne csak a saját tábornak legyen jó..."

Parbeszed 98-ig volt.
Tenni akaras azon tul is. 2010-ig nagyjabol, es ebbol meg a 98-02-es veke se zarnam ki.

Baj akkor lett, amikor Viktorkat 2002-ben kib'tak a hatalombol. Azt nem birta lenyelni. Azota van nalunk hideg polgarhaboru.

Ami meg a poszt tartalmat illeti: igazad van, es szine senki se fogta fel, mit mondsz. Egy dolog, hogy mifele rezsim van, es egy masik, hogy mikent viszonyulnak hozza az emberek. Na ez utobbi a nagy baj Magyarorszaggal. Ha nem igy lenne, Viktorka csak egy szanalmas epizod lenne...
Amikor Gyurcsány kilépett a III/II-es  kémelhárító Medgyessy  könnyedén átléphető árnyékából, sok mindent nem tudtunk még. Nem tudtuk, hogy Medgyessy 100 napos rezsicsökkentő programja a pénzügyi-gazdasági világválsággal találkozva, a csőd szélére taszítja az…..
Null Problemo 2013.08.04 13:14:57
@kvp: "Orban ellenben inkabb hasonlit Szechenyire. Vannak vizioi, megprobalja megvalositani oket"

Hogy mi van? Nooooormális vagy?
Nem tudom, mit szívsz, de én is kérek belőle!

XD!
A Tolerancia diktatúrája címen a Heti Válaszban megjelent cikk arra figyelmeztet minket, hogy az elszemtelenedett meleg kisebbség már a többség jogait veszélyezteti.  A lap a diktatúra szót használja annak érzékeltetésére, milyen elnyomás alatt élnek a nyugati világ…..
HamPLÓ Panelcizella 2013.07.30 18:00:00
"Nem csak a szépet és régit kell fotózni" című sorozatunk mai részében... Legutóbb Berlin kapcsán ejtettem szót arról a kelet-német szokásról, hogy régi utcák foghíjait panelházakkal tömték be. Amikor ilyet látok, mindig elgondolkodom azon, vajon igazuk volt-e, hogy házgyári…..
Előző elemzésünkben a magyar Facebook felhasználók politikai kötődése alapján  rajzoltuk meg a hazai online élet politikai konkurencia térképét. Legújabb kutatásunkban pártok és médiumok kapcsolatát tártuk fel ismételten Facebook adatok segítségével. Ehhez elsőként…..
Null Problemo 2013.07.29 23:25:21
@mizant21: Ugyan már, ha nem könyörgik be magukat Gordonhoz, a Milla nem is látszana... Pontosabban, így se ők látszanak. Bajnai fogott mellé ezekkel az erőszakos, nagypofájú lúzerekkel.
Belsőség Heti merítés 2013.07.28 09:51:37
A delfinarcú Ami nagyszerű: avantgard forma, belső tér otthonossága, műszerfal borítása,belső tér variálhatósága és nagysága, alkatrészek olcsósága (már amikor egyáltalán kell), sose romlik el, nagyon gazdaságos, márkatársak összetartása és az üdvözlési szokások az…..
Null Problemo 2013.07.28 14:07:38
@vasgyuszi:
Üléspróba, üléspróba ... Itt toltad el. A BMW-vel MENÉSpróbát kell tartani, az benne a pláne. :-)

Az, hogy szűkek, lehet, de ez szándékos. Közmondásos pl. a bimmerekben a vezető felé fordított műszerfal - amely egyébként tényleg annyira körülvesz, amennyire csak lehet. Plusz magas kadán, alacsony építés, alacsony ülések. Naná, hogy szűk, mert sportlimuzin a mérce.
Nekem speciel pl. a Passat nem jön be, mert abban meg érzésre messze van a műszerfal.
Ha teret akarsz, akkor nem BMW-t kell venni, ennyi.
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ahogy sorjáznak a hírekben - persze nem az állami médiában - a beszámolók az újabb és újabb mutyikról, felvetődik a kérdés, hogy hogyan élik meg ezt a Fidesz támogatói? Nyilván nem egységesen. Egyesek mindent automatikusan elfogadnak, amit a párt és a kormány csinál, sőt meg…..