Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Djuroska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Váci utca helyre pofozása nagyon klassz dolog. Meg úgy általában tetszik az, amit Belváros-Lipótváros a közterületekkel művel az utóbbi években. De azokat a képeket, melyeket Jackonod töltött föl a Párizsi utca új burkolatáról, kicsit hümmögve fogadtam. Olyan ez, mint a…..
Levelet kaptam. Na nem olyat. Olyat nekem nem ír a Vezér és nem küldi elsőbbséggel, hogy jippájé jujdejó, mindannyian győztünk, holnaptól kolbászból lesz a gumicsimma is.  Nem is értem miért. Szóval olvasói levél landolt a drótpostaládában, benne egy érdekes…..
András Djuroska 2013.07.31 11:20:33
@Jaffar: Ez visszaüthet a FIDESZ-k. Akik a hazai romló állapot miatt hagyták el az országot, azok biztos az ellenzékre adják le a szavazatukat. Különben sem értem, miért szűnne meg a magyar állampolgárságuk ? Vagy utána újra igényelhetnék a kettős állampolgárságot ? Az Alaptörvényben van olyan, hogy ha kint találja meg a megélhetését, akkor megvonják az állampolgárságot ? Ellentmondás van a kettő között.
A KARD A fideszes dohány napja 2013.07.01 05:59:54
Ma vizsgázik gyakorlatilag élesben az új, fideszes dohánykiskereskedelmi rendszer. Dohányos honfitársaink - sajnos nincsenek kevesen - ma szembesülnek élesben azzal, amiről már két hónapja lehet tudni mindenfélét, hogy nevezetesen sokkal kevesebb helyen, és lényegesen…..
Mivel ezt már az ő gyomra sem vette volna be, nem szavazott, bár ott volt az ülésteremben. Igaz, a vazallusait azért szemmel tartotta, nehogy az ő példáját kövessék, nekik úgysincs gyomruk, csak nyelvük. De az legalább jó nagy. Erről, ennyit! Hajrá Magyarország! Hajrá…..