Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nőszerkesztő

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Blogunk ezúttal  a szebbik nemhez tartozó kedves olvasóinknak szeretne a szokványos adatbanktól, szakmázástól  eltérően  kedvet csinálni a hamarosan induló  tavaszi fodball idény kezdetéhez: Józsi György: Kérem,  mérlegeljék, Hölgyeim, hogy a Ferencváros…..
.... oldalbordáik Önöknél. Ismételten a blog férfiolvasóinak kedveskednénk összeállításunkkal. Amíg Jagr-ék a téli olimpián, addig unatkozó kedveseik Önökkel múlatják az időt. Bízunk benne, nem zavaró, hogy sisak, arcvédő és szuszpenzor nélkül:   Inna Puhajkova…..
Válogatott okosságok Szocsi urai 2014.02.11 01:01:55
 A szebbik  nem után jöjjön az erősebbik, ezzel a válogatással ezúttal a blog hölgy olvasóinak kedveskedünk. Sorrend nincsen, azt Önökre bízzuk.  Ha az esztétikai élmény nem lenne elegendő a tisztelt olvasók között  kisorsoljuk Johnny Quinn betört toalett…..
A kupakudarcok után könnyedebb szórakozásra, egy kis zenehallgatásra invitálnám a kedves olvasókat! Érdekességképpen ezúttal világszerte ismert, fodbal iránt elkötelezett zenészeket mutatunk be. Elsőként egy olyan zenészt aki nem csak szurkoló, hanem futballista is. Louis…..
 A holt- szezon átvészelését némi zenehallgatás is megkönnyíti. Magyar csapatok fodball- indulóiból szemezgettünk. A klasszikus, esetleg több évtizedet túlélt " klub- himnuszok" helyett napjaink népszerű előadóinak dalai következnek. Az, hogy évtizedekig fennmaradnak- e,…..
  A Kedves Olvasókat rendhagyó irodalom órára invitálom egy nem szokványos verselemzés keretein belül. Szabó Lőrincet az 1927 szeptember 25- én  lejátszott 5- 3- as magyar győzelemmel végződött osztrákok elleni találkozó ihlette meg. A költő fodbal- szeretetét és…..
 " Te kit választanál?" Az Illés együttes (nem Béla, a frontember) idézetét kölcsön véve, játékra invitálnám a Blog kedves hölgy olvasóit és azon Szerkesztő urakat, akiknek erre hajlama van.A napjainkban zajló Konföderációs Kupa apropóján néhány résztvevő…..