Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt

13 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Hamarosan új helyre [http://iwiwgh.blogter.hu] költözik az iWiW Gépház blog. A költözés oka, hogy a jövőben az [origo]-val és a Blogterrel szeretnénk szorosabban együttműködni. Itt szeretnénk köszönetet mondani Bluminak és Jocónak, hogy az elmúlt hónapok során…..
iWiW Gépház Coolbrands 2006.07.11 16:43:00
Bizonyára ti is értesültetek róla, hogy más hazai népszerű márkák mellett az iWiW is megkapta - az idei évben először kiosztott - Coolbrands díjat. A hazai egyedi és különleges márkákat független, szakértőkből álló bizottság pontozásos módszerrel választotta ki. Internet…..
Sziasztok! Addig, amíg nem kerül ki a konkrét információ az oldalra, itt pótlom mulasztásunk: Akkor fogadj döntetlenre, ha azt gondolod, hogy a meccs a 2x15 perc hosszabítás után, 11 rúgásokkal fog eldőlni. A Svájc - Ukrajna és a Spanyolország - Franciaország mérkőzés…..
Egy új email arra szólítja fel az iWiW felhasználókat, hogy jelszavukat egy megadott email címre küldjék el, mivel az iWiW-nél technológia problémák miatt gond van a beléptetéssel! A megadott e-mail címet azóta letiltattuk. A levél valótlanságot állít, kizárólag jelszavak…..
Mindenek előtt: ismét kérem hogy NE terjesszétek a hamis körleveleket, soha nem írnak az üzemeltetők üzenetet, csak a weben keresztül kommunikálunk! Sziasztok, átbeszéltük ma, hogy mi a gond a háttérben, amin a fejlesztő csapat egy hete dolgozik keményen: a wiwd, a…..
Sziasztok!Ilyen üzenetet öröm írni, a sokak által várva várt hír megérkezett:kiosztottunk 480 ezer meghívót! Ezeket azok a felhasználok kapták, akiknek pillanatnyilag nem volt egy sem.Végre tovább bővül az oldal, sokan - akiknek eddig nem volt lehetőségük - regisztrálhatnak,…..
Sziasztok! 2006. május 27-én (szombaton) éjjel 2 és előreláthatólag hajnali 5 óra között, az iWiW - a wiwd és a memcache szerverek frissítése miatt - nem lesz elérhető. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!..
Sziasztok! Mint azt már sokan tudjátok pénteken jelentős erőfeszítéssel sikerült áttérnünk az új üzenet adatbázisra. Pénteken még volt némi konfigurációs probléma, de ezt sikerült leállás nélkül megoldanunk. Utána aludtunk egy kicsit:-) Jelenleg tovább folytatjuk a…..
Sziasztok!2006. május 25-én éjjel 2 és előreláthatólag hajnali 5 óra között, az iWiW - hálózatbővítés miatt - nem lesz elérhető.Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!..
Szervercsere miatt, 2006. május 19. (péntek) 0 órától, előreláthatólag reggel 7 óráig az üzenetküldés funkció leállására kell számítani.A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük!..
Sziasztok! Zsolt üzenetét kiegészítve pár mondatban összefoglalnám az elmúlt napokban elvégzett munkát az Iwiw rendszeren. Üzembe állítottunk több alkalmazásszervert a nagyobb mennyiségű kérés kiszolgálása érdekében. Jelentősen bővítettük a thumbnail (kis kép:-)…..
Az adatbázis szerver bővítése miatt 2006. május 18-án (csütörtök) hajnali 2 órától - előreláthatólag 1 órán keresztül - az oldal nem lesz elérhető. Köszi a megértést és türelmet...
Sziasztok! Egy nagyobb szerver-bővítés és rendszer-átalakítás miatt, este 8 órától, előreláthatólag este 10 óráig az iWiW nem lesz elérhető. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük! Egyébként pedig a thumbnail-eket kiszolgáló szerver is nagyobb társat kap…..
Jó hír, hogy ismét működik a "Legrövidebb út" funkció, ez már hetek óta nem működött. Ezen kívül tovább folytatódik az üzenetkezelő szerver cseréje és bővítése. (ezért az üzenetküldés-fogadás ideiglenes leállására, nem…..
iWiW Gépház újabb paráztatás 2006.05.07 21:08:09
Újabb megtévesztő üzenet indult útjára, miszerint az iWiW hamarosan fizetős lesz. Ennek az állításnak sincs valóságalapja. Kérjük ezt se továbbítsd senkinek!..
iWiW Gépház új eszközök 2006.05.05 16:56:00
Ma este és az éjjel folyamán új hardver eszközök (gép, memória, tárhely) beállítása miatt az üzenetküldés funkció kimaradása várható, akár több órán keresztül is. Kösz a megértést! ..
A régi tulajdonosok által indított blog tiszteletben tartása végett új blogot indítottunk, és az üzeneteket amiket ott írtunk, átemeltük ide. Mostantól itt (és az iWiW főoldalán) fogunk hírt adni minden történésről, ami az iWiW-el kapcsolatos...
iWiW Gépház átállás 2006.04.29 18:06:00
Továbbra is fogunk a blogon kommunikálni. Az átállás idejére türelmeteket kérjük, de addig is igyekezni fogunk minden fontosabb kérdést megválaszolni.  ..