Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herion

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
herion 2019.09.23 08:31:43
@diggerdriver:

Nincs erre ideje:)
Mielőtt félreértésekbe keverednénk, nem másról, mint a törökországi (ezen belül is kiemelten az isztambuli) közlekedésről lesz ma szó, a nagyon jó Isztambul.info blog szerzője, CyberMacs segítségével. Nemrégiben az egyik vasárnapi blogajánlóba már beválogattam az egyik…..
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
herion 2014.04.04 14:15:30
@angrybeaver: Elgondolkodtam, hogy ezt a posztot ezelott tiz evvel en is irhattam volna. Most itt kinn elve @Csák Morritz AKA Alibiman: tokeletesen megertelek.
Akár az is lehetne a mai poszt címe, hogy Anglia két arca, hiszen Andrea (akinek előző írását ide kattintva olvashatjátok el) hét, ott töltött év után tulajdonképpen a szigetország és lakosai kettős portréját írta meg. Az egyik oldalon ott a csodálatos vidék, a biztos…..
Nemrégiben megnézhettük, milyen egy montevideói karnevál (aki nem olvasta és látta volna a képeket, az kattintson ide!), ma pedig, lezárva mintegy a szezont, spanyol országfelelősünk, Roxi segítségével megnézzük, hogyan is zajlik mindez egy katalán kisvárosban. Hát valahogy…..
herion 2014.03.11 20:53:01
herion 2014.03.11 21:25:44
@Pernilla: Szivesen. Igen ez elo lesz, de talan a mediatarban kesobb megtalalhato.
Mai szerzőnk, Zoltán hosszú utat járt be, a magyarországi mérnöki munkától a londoni mosogatáson és raktári munkán keresztül az építkezésekig. Ami nekem kifejezetten tetszik a történetében az az, hogy folyamatosan előre tekint és próbál tanulni, fejleszteni…..
herion 2014.03.10 21:00:23
@Jess G: Orulok, hogy ezeket elmondod. Ugyan ezeket tapasztalom. Kocsikat, csak szamla nelkul javittatok a UK-ban. Olcso es soron kivul fogadnak....:)))
Itt is ugyan ugy csalnak, lopnak az emberek. Ne ostorozzuk mar magunkat, hogy mi magyarok milyen sz@rok, korruptak vagyunk, bezzeg a nyugatiak... ok csupa becsulet. Vannak ismeroseim akik feketen dolgoznak. A munkaltatok pedig ugyan ugy mindent elkovetnek, hogy "adot optimalizaljonak". Itt is mennek a kenopenzek, ajandekok. Ugyan az a vilag csak a leptek mas mindenben.
Miközben olvastam spanyol országfelelősünk, Roxi mai posztját, többször az jutott eszembe, hogy mintha Magyarországról szólna – pedig a katalán nacionalizmusról, Katalónia és az Európai Unió viszonyáról szól, de a helyzet és a végkövetkeztetés szerintem sok szempontból…..