Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Azsé (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti a Kraft Foodsnál érdeklődött, hogy tényleg fogy-e a keksz a csomagból, és tényleg: Nagyon kedvel(t)em a Pilóta kekszet, főleg utazáshoz szoktam venni. Legutóbb feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne a korábbinál. Mint kiderült, 10%-al csökkentették a csomag tartalmát, ami…..
Kocsis Korinna koronavisszaadós balhéja mellett egy másik botránybomba is robbant a Tv2 szépségkirálynős műsorában! Ma ugyanis a Borsban és a Blikkben is megjelent az egyik döntős lány, Vígh Diána Facebook-üzenete: "A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött…..
dr. Azsé (törölt) 2013.06.24 17:22:18
@Brisingamen: és ez egy milliós ruha,a netes cikkek és a divattervező honlapja szerint is
dr. Azsé (törölt) 2013.06.24 17:47:23
@dreia: pedig Sarka Kata egyszerű, mint az egyszer egy, ismerem személyesen. Voltak jóravaló, szerény barátai, párjai és a többi. Csak amikor már dolgozni kellett volna, akkor rájött, hogy kitörölheti a fenekét az IBS-es főiskolai diplomájával, és egyik napról a másikra apuci kitartott és elkényeztetett lánya belecseppent a gyakornokok kb. havi 100 ezres fizetésének világába. Kb. 2-3 hónap leforgása alatt elfelejtett mindenkit, pénzleső lett, egyre többet szerepelt a médiában, míg egyszer csak nem olvasom a Blikkben, hogy nafene Hajdú párja... ez a házasság ez nem több mint üzleti vállalkozás, tudja ezt jól Petike is, mert egyébként ha nem lenne tele lóvéval Sarka még szóba sem állt volna vele.