Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlopeter

34 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eljött az ideje, hogy lezárjam a blogot. most már csak a klasszikus értelemben nyaralni fogunk a hátralévő időben, arról meg nem fogok tudni hihetetlen vicceseket írni, hogy reggel kimegyünk a piacra vagy az óceánhoz meg jakuzzizok a gyerekekkel, meg még lehet, hogy elmegyünk a…..
család menni amerika 2 hónapra la 2013.08.13 08:06:25
itt lakunk most https://hu.airbnb.com/rooms/67089. lapozgassátok át a képeket, és jussatok el a kerti szófához, és láthatjátok, hol ülök most a házigazda kedvességéből itt hagyott menage a trois borral, ami remélem nem egy célzás, bár még nem láttuk a házigazdát, aki épp…..
ma ki se mozdultunk a szállodából a rettenetbe. egész nap a medencénél csilleztünk, ott is ettünk, és amikor bejött a happy hour frozen daiquirit vagy micsodát meg hasonlót iszogattunk, amit bikinis csinibabák hordtak oda a napágyunkhoz. tegnap este megnéztem a szálló kaszinóját…..
hű, most tényleg kezdett elég sűrű lenni minden, nem is tudom, hol kezdjem. haladok mostantól visszafelé. ma megérkeztünk lasvegasba, ami pontosan annyira rettenetes, ahogy arra számítottam. elég jól láttam előre, hogy ez milyen lesz, és mennyire fogom utálni, és lám tényleg.…..
sanfranciscotól elbúcsúztunk és kicsit fáj érte a szívem. vannak olyan helyek, amiről tudod, hogy visza akarsz térni. európában nem ér, mert mondjuk berlin meg barcelona olyan, de oda elég gyakran vissza is lehet térni. nekem idáig buenos aires volt, ahova tudom, hogy még nagyon…..
kedves gyerekek. mai előadásom a környezetvédelem területéről fog szólni. azért mielőtt belevágnék, még elárulom, hogy mai is iszonyú jó steaket sikerült csinálnom a marha itteni nevén newyork strip nevű részéből, ami magyarországon valsz meghatározhatatlan rész, mert a…..
laszlopeter 2013.08.06 06:39:49
@oluj: óbaz, és még utána is kérdeztem valamelyik híres sanfranciscoi hídon áthaladva a juditot, hogy figyejjé, oluj az nem az olájuci, ki lehet ez, és j-vel írja alá, és aztán két perc volt mire leesett. na ennyire vagyunk belassulva agyilag. a dávid készült rád, már kapott pandát.
laszlopeter 2013.08.05 07:25:36
@oluj: @mindosszennyi: kösz juc, azért kata elmegyünk ugye ha hazaérek lécci-lécci ugye. ha szar lesz velem is akkor átmegyünk a kőlevesbe
tudom, hogy kötelesség írni a blogot rendszeresen, ha már elkezdtem, különben jól elszállngóznak a nehezen összefogdosott olvasók csak igazából most nincs semmi izgalmas vagy roppant szellemes dolog amit leírhatnék. éldegélünk sanfranciscoban, sétálunk, tömegközlekedünk,…..
laszlopeter 2013.08.05 07:23:46
@namostmar: én meg közben rájöttem, hogyan lehet válaszolni a kommentekre. na ez például azért vicces, mert nemtom ezt ki írta de a négy mondat alapján valahogy a vikire tippelek
sf még mindig a kedvencünk. kezdjük belakni, ma pl a házunktól konkrétan asszem 25 méterre lévő farmers marketen vásárolgattunk, mielőtt megittuk a szokásos nagyon jó minőségű kávénkat a fantasztikus pékáukkal reggelire  itt http://www.arizmendibakery.org/about amúgy…..
és ha valakinek kérdéses, a giant size hansolo figurát nem a gyerekek kapták ..
tényleg ma nyílik és én nem vagyok ott?..
előljároban bassza meg a blog.hu. hallgatnom kellett volna az okosokra, akik azt mondták, hogy nehogy blog.hu-n csináljam a blogot. tényleg nem nyomtam meg azt a gombot, hogy töröld ki az összes képet amit kurva nehéz volt felrakni, kivéve az utolsót. be se léptem, csak többe…..
Tudom, hogy béna, de engem még mindig kicsit azért lenyűgöz, hogy miután leraktad a bérelt autót és buszozol onnan 15 percet (már a reptéren vagy persze) aztán vonatozol még 15-öt a vezető nélküli reptéri vonaton. Aztán még 2O percet mész a reptéren belül a 8 terminál…..
Lafferthon kedvéért kis vizesés   Ez most szerintetek tényleg vicces volt? Toronto házigazdánk egyik autója ...és a medencéje ..
Valami nagyon bután működik ennek a blog.hu-nak a képfelrakási szisztémájával, most újraraktam az előző kört, rettentő idegesitő két óra volt amig egyáltalán sikerült. Szóval a többi képnek most egyszerűen nincs türelmem nekiállni. Igazából az egész blogizéléstől…..
  boston horány beach capecod és rockport ..
Igen, helyes a megfejtés, az ezer sziget öntet innen származik. Egy roppant gazdag, helyi boldogtalan bácsi, aki többek között arról híres, hogy a séfjével csináltatott egy szószt, amúgy meg arról, hogy itt az ezer sziget (igazából ezernyolcszázvalamennyi) egyikén épített egy…..
Elhagytuk kanadát. A fánk dolog kiderült, hogy azért ragadt rájuk, mert az amerikaiak szerint az, hogy kanadában minden második sarkon van egy tim hurton vagy burton vagy norton nevű fánk lánc bizonyítja az északiak fánkfüggését. Ez csak azért hangzik baromságnak mert amerikában…..
biztos van olyan funkció, ahol a kommentekre tudnék reagálni, de hát tudjátok.... szóval Jancsinak üzeni Samu, hogy már ő is nagyon találkozna vele. AnnaMiksának üzenik hogy ők is puszilják, és ugye felmegyünk az Annáékhoz ha hazamegyünk, ugye. Jakabnak üzeni a Samu, hogy…..
Ugye az a legenda, hogy a kanadaiak extrém mód kedvesek, hát ezt mi nagyon nem tapasztaltuk. Alapvetően kábé ugyanolyan prosztók mint a magyarok. Bárki végignézte bárhol, ahogy az alvó Dáviddal próbálok be vagy kiszlalomozni egy ajtón a babakocsival, és senkinek idáig nem jutott…..
obasszameg, vegre talaltam egy pc-t, ami nem bena mac, csak regi, es mint lathatjatok az ekezetet se sikerult benne valahogy izelnem, es sikerult felraknom ra par kepet, de ezzel a kurva blog.hu-val valahogy ezzel a regi pc-vel nem sikerul felrakni, aztan amikor atkuldom a nagyon butan mukodo…..
a nyomásra való tekintetell és mivel egyelőre nem szerepelek az index főoldalán engedélyt adtam a kommentelésre. az első zsidózóbicikliző kommentelőt letiltom, a többi jöhet. biztos facebook likeolhatjátok is, azt úgyse látom hehe..
Kábé két hete vagyunk úton. Ma éreztem úgy, hogy a gyerekek kicsit elfáradtak, bár próbáltuk az egy nap fárasztó, egy nap pihenés ritmust tartani, mondjuk egy bostoni fárasztó nap után egy nap tóparti pihenés vagy tengerpart dolgot játszani, de a Samu ma legörbült szájjal…..