Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szín Játék

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műszaki vizsgán sokat lehetne vitázni. Sokaknak csak fölösleges stressz, rohangálás és kiadás, így biztosan eltörölnék ha tehetnék. A járművek kétévenkénti műszaki vizsgájának elméleti célja a közlekedők védelme a nem megfelelően karbantartott autók okozta baleseti kockázattól. Beláthatjuk, hogy a…..
Szín Játék 2017.09.26 07:06:50
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: az ABBA egy együttes, mi a kérdés? Vagy te bonijemes vagy?
Blogkocsma Milánói osso buco 2017.03.18 07:00:00
Régóta ismerem, de máig nem jutottam dűlőre, hogy egy vagy két "C" a bucco :) Mindkét formájával találkoztam olasz recepteknél is. Most legyen inkább egy c. Belefutottam a madarasban ebbe a két nyönyörű példányba, amit nem tudtam otthagyni! Gazdagította a csodahüttő tárházát. Nincs itthon a…..
Szín Játék 2017.03.20 13:20:01
@Topy: Korrekt.

Én néztem be. Gondoltam egy-két tipp jobbá teheti a blogot. Marhaság.

Fogalmam sem volt, 200 000 képet saját laborjában előhívó bloggernek erre semmi szüksége.

Bocs.

@Attilajukkaja: Eszem ágában sincs szégyellni magam. A tényeket írtam le. Nekem mondjuk kell vagy 3-4 év, hogy ellőjek 200 000 képet, van is még bőven van mit tanulnom a fotózásról.

Az osso bucot-t pedig eddig gomba nélkül főztem. De kipróbálom így is.
Szín Játék 2017.03.20 14:38:04
@Attilajukkaja:

Hmm. Meglepő módon nem csak a neten lehet recepteket keresni, vannak például szakácskönyvek is. Csak szólok.

Igazából kétszer főztem osso buco-t, ebből egyszer teljesen egyedül, de ez tényleg mindegy.

A recept forrását illetőleg azért nem vagyok biztos, mert több hely is lehetséges. De ez is mindegy.

@Dikusz: Valóban a címlapos poszt hozott ide, elolvasgattam néhány receptet és megtetszett a blog. De már elmúlt.

A fene sem gondolta volna, hogy 200 000 képet készítő bloggert fogok halálra sérteni, mert megjegyeztem, hogy a képei nem méltók a receptleírásokhoz. Esetleg mi az a pár egyszerű dolog, amivel rögtön jobb eredményt érhetne el.

Mégegyszer neked is bocs, én tévedtem.

Megjegyzem a példád akkor állna meg, ha egy fotós blogon azt kritizálnád, hogy milyen divatjamúlt a receptje az ételnek amit fotóztak, vagy milyen túlzott a köret aránya a tálon.

Én sem a receptet "kritizáltam", hol jönnék ahhoz.

Azért ha legalább egy valaki két másodpercet rááldoz, hogy élesebb és jobban megvilágított legyen a következő képe amit készít, legyen annak témája egy étel, kutya vagy virág, már jobb lesz a világ egyel :-)
Örömmel tudatjuk, hogy Retróországban újabb lélektani határ szakadt át. Pártunk és kormányunk ugyanis lényegében felébreszti Csipkerózsika-álmából az egykori Magyar Honvédelmi Szövetséget (MHSZ) azáltal, hogy mostantól nem csupán a focistadionok, de a lőterek is gombamód szaporodnak majd kis…..
Szín Játék 2016.12.17 15:23:30
@polgári kór: Ajjaj, te nem vetted észre, hogy hány volt pártfunkci van a kormányban... de biztos fiatal korod miatt nem tűnnek fel a legszebb sztálini módszerek sem. Jóreggelt.
Kedves Őszinte Ingatlanos! Milyen problémákra lehet számítani egy nem lakásnak minősített ingatlan megvásárlásakor, ha azt a vevő lakásként akarja használni. Erre az ingatlan úgy tűnik alkalmas. Hol lehet annak utánanézni, hogy megtörtént e esetleg annak átminősítése vagy sem. Amennyiben nem,…..
SztyuviDubidú Pihenőpálya 2015.10.06 12:34:48
Több-ezer fős cabin crew, avagy sztyuvi lélekszámmal büszkélkedő cégünk 7 csoportba rendezi repkedő alattvalóit, tehát minket. Csatlakozasunk elejen egy pszichologiai tesztet kellet kitoltenunk, es azt mondjak ez alapjan lesz valakibol 1-eske, 2-eske, stb. En a szerencses es kisse…..