Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jómegmondom

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Putyin legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor immár valóban Simicska Lajos teljes és totális megsemmisítésére adott parancsot. Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra. De mi lehet a válasz?..
Fiatalok között élek, egyik tanítványom hívta föl a figyelmet Ujj Zsuzsira és Spenótra. Underground zenekaruk állítólag érdekes számokat játszik. A világhálón meg is leltem slágerüket, a Nuku kuki, nuku nuni-t, amelynek vérpezsdítő dallama kísértetiesen hasonlított kedvenc…..
A drága árammal működő helyet már keresi a Hír TV stábja. „Egyelőre nem tudni hol, de valahol Budapest területén működik egy dohányüzlet, aminek semmilyen hódmezővásárhelyi kötődése sincs, sőt, a hírek szerint egy betiltott típusú pénztárgéppel növelik a…..
jómegmondom 2014.02.27 21:41:07
A Nézőpont Intézet pártkereső alkalmazása lényegében használhatatlan. Olyan, mintha Habony Árpád íratta volna. Hiszen. Bármely pártkereső alkalmazás természetesen és szükségképpen szubjektív lesz, de az egész csak akkor lesz több ócska kampányeszköznél, ha végigfutjuk…..
jómegmondom 2014.02.12 12:23:06
@Magyarország jobban teljesít: "Jajj, de édes kis bolond vagy. 2010-ben (és 2006-ban) is írtál ilyeneket? Így hogy hangzik?

"Egyre szánalmasabb a jobboldal vergődése, ahogy az ellenfél morális lejáratásával akarnak jópontokat gyűjteni - valódi program helyett..." "

nem tudom, szerintem az 1 millió új munkahely, a külhoni magyaroknak kettős állampolgárság elég valódi programnak tűnnek.
Talán volt még program, de már nehéz lenne rekonstruálnom az akkori kampányt és szlogeneket.
Ha meg a jobboldal alatt a jobboldalt érted, akkor a jobbik programját is hozzá veheted. 2010-hez.
jómegmondom 2014.02.12 13:38:16
@Lord Snow:

programrol van szo, nem megvalositasrol. Igen, 1 m. munkahely es a kettos allampolgarsag mellett az adocsokkentes is benne volt, elszamoltatas is, IMF hitel elleni fellepes, devizahitelesek segitese, nemzeti konszenzus. Nem volt program? Noormalis?
Az elmúlt pár órában több helyről is elért egy weboldal, ami röviden és tömören megmutatja, milyen is a jó felhasználói felület. Az oldal erénye, hogy a jó és a rossz megoldást is egymás mellé rakja, röviden magyaráz, egyébként meg értsd meg. Ügyes és egyértelmű oldal,…..
Sexy Asian Girls Minori Hatsune 2013.08.23 08:00:00
..
jómegmondom 2013.08.27 23:59:39
A nyájas, türelmes ekönyvolvasó megértő a szakmával szemben. Mint amikor egy bumfordi kiskutyával kerül egy kanapéra: mosolygunk, amikor összenyalja a kezünket, kínunkban nevetünk, amikor kiskutyai harciassággal megtépi ingujjunkat, de amikor az ölünkbe vizel, nos, ott néha…..
Most miért problémázik? Más is belepisil a medencébe.Igen, de nem a trambulinról! Naszóval, itt volt ez a tegnapi villámakció. Operatíve tényleg csak egyetlen dolgon változtattam volna, hogy ne tíz órával a megkezdése után, hanem tíz nappal a kezdete előtt kellene…..
jómegmondom 2013.07.13 00:11:30
@Dworkyll: szerintem fejtsd ki mélyebben a hozzáállásokat. Igen kíváncsi vagyok mit illusztrál a ,,jahogy berakunk egy random levlistáról egy random kommentet, hogy bizonyítsuk hogy egy teljesen másik személy nem tud írni. Dworkyll, nem csalódtun benned! " komment, azon kívül hogy én lennék az Igazság Bajnoka aki útálja a hazudozókat, csúsztatókat, propagandát.

Arra meg szintén, hogy milyen hozzáállást ausztrál az az idézet a levlistáról? Hogy találtál egy embert, aki nem tud írni? Bravo!

(ez így nem vicces. Egyre jobban kavarog az gyomrom és fog el a hányinger ennyi tisztességes húzás és alázat láttán. Ezt így nem szeretem. Mondjuk az illusztrál egy hozzáállást kifejezésért nagy +1, nagyon jó kifejezés, használd minél gyakrabban, hátha úgy tűnne, hogy meg tudnád fogalmazni amit gondolsz, csak nem akarod)

Am te honnan regeltél, ha már így szóba került az ekönyvolvasás kapcsán?
jómegmondom 2013.07.13 02:43:45
Nem teljesen értem azokat a részeket, amikor arról írsz, hogy neki (a feltöltőnek) miért rossz. Mármint a motivációdat. Azon kívül, hogy valahogy belásd, hogy nemkultúrált, hogy szerencsétlen, hogy faék egyszerűségű.
Azt hiszem ugyanezen okból, amiért előhoztad az érvet, hogy kidobjákbezárjákfelszántják és az neki rossz, ugyanezért kerestél valamit ami a hölgyeményhez köthető, hogy azt is becsmérelhesd.

( Nem vennék rá mérget amúgy, hogy rosszul járt, lehet hogy lesz még dicsőségfal a szivárogtatóknak, mint hősök (rosszál jártak, nem?) akik ha nem is életüket, de sok mindet áldoztak az információszabadságért. Lehet persze rosszabb jövő is, új könyvégetéssel, és merevlemezbezúzással, szóval aki teheti töltsön csak, elfér a merevlemezen, ha el nem is olvassa ártani nem árt. Vagy maradhat liberális-kapitalista a világ, az esetben valóban rosszul járt.
Ezt a részt inkább hagyjuk. )

Tehát. A kommentelő panaszkodik, hogy drága az ebook, és hogy macera fizetni, majd megkérdezi, hogy így legális-e. Teszi ezt újmagyarul. Ez így nem baj, elfér a blogodon, szégyenfal is szükség van (nem). Ami baj, hogy kiemeled a kapcsolatot hogy ugyanaz a levlista, illetve nem emeled ki, hogy nem ugyanaz a személy. Ez így nem kapcsolódik az akció margójára, illetve ahol kapcsolódk ott lénygtelen a kapcsolódási pont. Ez így nem korrekt.

Fogalmam sincs, hogy hívják az egy hozzászólásos nickeket. Emlékem szerint lehet hogy volt több, csak kimoderáltak (ha tudnak ilyet), de lehet hogy ezzel a nickkel még nem írtam.

,,Most jön a te hozzászólásod. Pontosan hogyan is vitte előre a diskurzust?"

Az első azzal, hogy Professore-hez hasonlóan én is leírtam, hátha ketten erősebbek vagyunk: jelölnöd kell, hogy nem a szivárogtatóé a hozzászólás.

A második azzal, hogy nem sikerült leírnod hogy mi a baj az első kommentemmel, csak annyit, hogy illusztrál egy hozzáállást (zzááll, de szép), és hogy 11c. Meg hogy nem random a levlista.

Amúgy diskurzus megy előre az idő haladtával, egy-két kitérés még belefér. (részemről persze, ha te hozakodsz elő a honnan regisztrlással, akkor nem)