Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvadrillio­

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jól teljesítés egyik valós formája lehet a következő történet. Bármely hasonlóság, bármelyik családdal pedig nem a véletlen műve, mivel a következőkben leírtak megtörtént esetet tárnak fel... Jelenleg 15 forintja van a mi kis családunknak. December 24.-én karácsony…..
kvadrillio­ 2013.12.27 15:12:00
@anyahajókabinajtóhajtogató: jah, 4 eve az mszpnel nem ez volt, ugyan dehogy. veletlenul tudom mi a helyzet az epitoiparban, edesapam abban dolgozik. ugyanez a szar volt akkoris, csak masok voltak a csokos cegek, sot nem egy olyan csokos van aki ciklusokon ativel, es fizet mindig annak aki epp hatalmon van.

baratom, ez kibaszottul nem attol fugg, hogy ki van hatalmon, ezek ugyanugy lopnak mint a korabbiak, tavolrol sem vedem oket, csak az kurvara zavar, amikor mindenki mas hibas, csak te nem. ha meg a szakmadban olyan baszott jol lehet keresni mas orszagban, akkor miert vagy meg otthon?

nem azt mondom, hogy huzz mashova, de ha akkor a gaz mint ahogy leirod, akkor nem ertem miert kell a seggeden ulni es sirankozni, en is tudtam mozdulni amikor kellett, csak en nem probaltam az aktualis kormanyra fogni.
kvadrillio­ 2013.12.27 15:34:23
@anyahajókabinajtóhajtogató: valaszolj mar, mi lett a szazmillios vallalkozasoddal? most a szaraz kenyeret ragod, de akkor nem volt annyi eszed, amig zuhantak be a milliok, hogy felretegyel?
kvadrillio­ 2013.12.27 15:38:31
@lbm: csak ugye a blog neve: NERTARS blog, ami nyilvanvaloan a jellenlegi fasszopo bandat karikirozza, ugyhogy a kontextus is szamit, nem csak a mondando.
A szilveszteri bulik hangulatosak, de izgalmasak is lehetnek, főként ha ott van a férj/feleség és a szerető(k) is. Ha a szerető a baráti társaságba tartozik, akkor elég nehéz lesz elkerülni a közös ünneplést és nem is biztos, hogy mindenki el akarja kerülni. Szilveszteri…..
kvadrillio­ 2013.12.27 10:38:09
@**büdösmackó**: szar lehet, ha teged index-olvasasra kenyszeritenek baszod, engem is rohadtul zavarna, ha FELTETLENUL el kellene olvasnom egy-egy ilyen bejegyzest, vagy nem lenne valasztasom, hogy megnyitom-e az indexet vagy barmely mas hirportalt ami epp zavar
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
Szenteste előtt pár órával mi másról is szólhatna a mai poszt, mint a születésről, az új élet csodájáról? A posztban látható fotókat egy dán fotós készítette és a születés első pillanatait örökítik meg, a maguk kendőzetlen (olykor véres) valójában. De éppen ettől…..
Unfanatic betalált egy három hónap alatt szétmálló talpbetétes Tisza cipőt a Westendben. A helyszínen több nekifutásra a klasszikus nem rendeltésszerű használat indoklásba futottak, illetve felajánlották, ha vesz valahol talpbetétet, szívesen berakják a cipőbe. Ehelyett átment…..
kvadrillio­ 2013.06.19 21:49:56
@kvadrillio: te neked igen komoly gondjaid vannak, ember. nem irigyellek a mentalis bajaid miatt...