Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiÉN

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonyi hagyományok - Kántálás A kántálás az ünnep előestéjén csoportosan házról házra járva elismételt éneklés. December 24-én a legények összegyűlnek az első legény házánál, ahol pálinkázás mellett még egyszer elpróbálják a kántáló énekeket,…..
Meghívhatunk egy pálinkára? És kettőre?   A Városháza téren egy igazán kellemes és hangulatos program vár!. Az új helyszínen megnyitott Pálinka Shop péntek esti  kóstolóra csábít mindenkit akik Mikulás napját párban, egyedül, külön, csapatban, vidáman,…..
Orosz zsarkojeEgy nyári estén kedvenc orosz barátommal, miután megkóstoltunk néhány igazán jó pálinkát, arról kezdtünk el beszélgetni, milyen szaftos ételek illenének ezekhez az italokhoz. Én egy jó kis csülökre gondoltam, amire ő káposztával felelt. Elkezdtük egyre…..
Rokker Zsolti nem viccel   Korai szerda délutánra beszéltem meg a találkozót Zsolttal akiről kiderült nem csak a humor kedvelője, de a jó pálinkák készítése sem áll messze tőle. A pálinka kóstolása előtt egyszerűen nem tudtam rájönni, mi köze van…..
Alegría = Jó hangulat   Így jellemezték a Spanyolországból ide látogató vendégek október legkellemesebb fesztiválját a Budai Pálinka- és Kolbászfesztivált. A spanyol látogató számára szokatlan volt a 40%-os gyümölcs pálinka is, de ennek ellenére nagy lelkesedéssel…..
A RUMKarib eredetű ital.:A rum min.37,5% alkoholtartalmú szeszesital, amelyet kizárólag a nádcukor gyártásakor keletkező melasz vagy a cukornád levéből nyert szirup alkoholos erjesztésével és lepárlásával állítanak elő.A nedveket préselés során nyerik ki a növényből.…..
rövidazélet 2013.10.02 21:04:04
..
  Ne hajtsuk föl, hanem ízlelgessük, ,,rágjuk meg''a pálinkát! A nedű íze, zamata a száj szegletében, a nyelv alatt, az ízlelőbimbók környékén jelentkezik igazán!    Forrás: Balázs Géza    ..
   Ügyeljünk a pálinkázási alkalmakra! Egy korty kisüstihez szertartásosság kell, apró ünnepélyesség.  Pálinka előitalként (üdvözlés) étvágygerjesztőként  (aperitif)  ünnepi alkalmakkor  (koccintás, köszöntés, búcsúpohár)…..
Nevezési felhívás - II. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatverseny Nevezési felhívás a II. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatversenyre és az I. Erdei és Vadon Termő Gyümölcsökből Készült Pálinkák Országos Versenyére Kedves pálinkát kedvelő és…..
rövidazélet Jazz és Bor piknik 2013.07.31 13:29:24
..
rövidazélet Budapest retro 2013.07.31 09:16:40
A Víziváros: Budapest városrésze, az I. és a II. kerületben a Budavári sikló, a 0-ás kilométerkő és a Clark Ádám tér látványosságaival. Így jellemzi a Wikipédia azt a kerületet, ahová a napokban ellátogattam és ahol eljutottam egy régi, a budapesti retro hangulatát…..
Csak egy lépés! – halljuk gyakran különböző helyszínek meghatározásakor. Ez a szólás ebben az esetben igaz is! Ahogy a 70- es trolibusz Izabella utcai megállójában leszálltam  szinte az arcomba mosolygott egy nagy  rózsaszín elefánt. A Delirium Tremens belga sör arca,…..