Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapsy

12 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clash of Clans Hungary qwe 2015.05.31 16:03:17
qwe..
Juventus FC blog Conte lemondott 2014.07.15 20:28:08
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Antonio Conte lemondott a Juventus kispadjáról. A hírek szerint a szakember nem tudott megegyezni a Bianconeri vezetőségével a szerződéshosszabbítás feltételeiről, így Conte és a klub közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Juvét…..
kapsy 2014.07.15 20:34:31
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A Goal.com információi szerint, Aleksandar Kolarov mozdítható lenne egy hatmilió font körüli összegért, ami megközelítőleg hétmillió eurót jelent. A Manchester City védője iránt, azonban nem csak a Juventus érdeklődik. A huszonhét éves, szerb válogatott játékos, nem tudott…..
Marco Verratti ügynöke figyelmeztette a Paris Saint-German vezetőségét, hogy a Juventus és a Fiorentina is aktívan érdeklődik a fiatal középpályás iránt. Donato Di Campli szeretné, ha ügyfele fizetését megemelnék a francia fővárosban. Céljának elérése érdekében, az olasz…..
Antonio Conte meggyőződése, hogy a tegnapi TIM Kupán, nem az „igazi” Juventust láthattuk játszani. Állítása szerint a csapat kimerült az edzőtáborban, így meg sem lepődött azon, hogy a játékosai nehezen mozogtak a pályán. Az Öreg Hölgy mindkét negyvenöt perces…..
Juventus FC blog A TIM kupa kerete 2013.07.23 18:00:00
Antonio Conte kijelölte a TIM kupára utazó 23 fős keretés, amely az olasz bajnok, a Milan és a Sassuolo között kerül megrendezésre. Ugyan az Öreg Hölgy csapata közel sem teljes, hiszen telis-tele van hiányzókkal, a Konföderációs Kupán részt vevők még édes szabadságukat…..
kapsy 2013.07.23 21:18:14
kapsy 2013.07.23 21:19:04
Úgy tűnik, hogy a Juventus játékosai népszerűek Angliában, legalábbis a sajtó számára. A legfrissebb információink szerint, Fabio Quagliarella nevét ezúttal a Norwich csapatával boronálták össze. A Kanárik, a Premier League tizenegyedik helyén végeztek az előző szezonban és…..
A Bianconeri sportigazgatója úgy érzi, Carlos Tévez érkezésével megoldódtak a Fekete-fehérek csatárproblémái, valamint megerősíti az Inter Isla iránti érdeklődését is. Az olasz bajnokcsapat élénken érdeklődött a Fiorentina sztárja, Stevan Jovetić iránt, ám a Violák nem…..
kapsy 2013.07.13 15:03:03
@Direct_01: Az, hogy Q a Norwichba megy, egyelőre orbitális nagy pletyka és nem is szeretnék offolni ennek a részleteiről.

Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy bárkit is értékesítünk azt ne áron alul adjunk. Jovetic harminc milliós vételárához viszonyítva bármelyik csatárunk ér 10-15 millió. :P

Egyébként Jovetic jó játékos, de valóban nem ér harminc milliót. Nem bánom, ha nem igazoljuk le ennyiért.. :)
Stefano Pioli, a Bologna edzője szerint, Diamanti a következő szezonban is a jelenlegi csapatát fogja erősíteni. Az elmúlt hetekben, számos pletyka keringett arról, hogy Alessandro Diamanti zebra mezben folytathatja pályafutását. Az olasz sajtó szerint, a vöröskékek harmincéves…..
Kwadwo Asamoah, a Juventus középpályása szerint, a csapat készen áll, hogy a következő szintre lépjen. Az eddigi nyári igazolások, Carlos Tévez és Fernando Llorente érkezésével, az Öreg Hölgy könnyedén magáévá teheti a harmadik bajnoki címet zsinórban, állítja a ghánai…..
Információink szerint a Juventus és a Torino vezetői a mai napon tárgyalóasztalhoz ülnek, hogy nyélbe üssék Angelo Ogbonna átigazolásának ügyét. Az elmúlt hetekben, rendszeresen összeboronálták Ogbonna nevét a Juventus csapatával.  Néhány napja azonban, a Napoli is…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.07.08 18:00:00
Javában pörög a mercato, ami egy remek lehetőség arra, hogy újra a régi fényében csillogjon A hét kérdése rovatunk. Túl sablonos lenne azonban, ha azt kérdeznénk: kik lesznek Marotta nyári igazolásai?! Mostanában nap, mint nap erről beszélünk, így az aktuális pletykáknak…..
Tegnap számoltunk be arról, hogy a Sunderland és más angol klubok is érdeklődnek Emanuele Giaccherini iránt. Az olasz középpályás ügye, a Konföderációs Kupán nyújtott meggyőző teljesítményét követően újra a középpontba került. Információink szerint, a Sunderland…..
Pep Guardiola, a Barcelona korábbi edzője rövid kihagyás után visszatér a futball világába. A negyvenkét éves szakember, a Bayern München színeiben szeretné majd újra elhódítani és megvédeni a Bajnokok Ligája trófeáját. Guardiola arról beszélt, hogy a Bajnokok Ligája…..
Értesüléseink szerint, Manolo Gabbiadini számos olasz csapat érdeklődését felkeltette. Az olasz, U21-es válogatott támadó játékjogának felét a Juventus, másik felét az Atalanta birtokolja. Gabbiadini ügynöke szerint, a Juventus nem gondolkodik a fiatal olasz…..
A Calciomercato.com meglepő hírt hozott napvilágra: amennyiben Beppe Marottának nem sikerül két héten belül lebonyolítania egy játékosüzletet sem, az Öreg Hölgy megválhat az igazolásokért felelős szakembertől. A Bianconeri vezetőségének fogytán van a türelme, hiszen bár…..