Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[ Azuroo andrew ]

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magasra srófolt elvárásokkal veselkedtem neki Denis Villeneuve legújabb mozijának, hiszen a két évvel ezelőtti Fogságban igen meggyőzően bizonyította, mennyire invenciózus és eredeti gondolkodású direktorral van dolgunk. Legújabb opusa, a Sicario szintén bűnügyi film, ám…..
Azon színészek közé tartozott, akik megengedhették maguknak, hogy szerények legyenek. Az igazán tehetséges művész ezt általában megengedheti magának. Nem volt jellemző rá semmiféle túlzó manír, álságos pózőrködés vagy émelyítő mesterkéltség (mely sokszor még a…..
Nos, a magyar kritikusok is jól érzik magukat. ..
Az első kép után megérkezett az első trailer is, amely (remélhetőleg) immáron konkrét képsorokat is kínál a nagy erőkkel várt harmadik évadból, melynek angol premierdátuma még mindig nincs, mint ahogy Watsonnak sem ártana egy új stylist (az a bajusz!). #SherlockLives ..
Ha már ennyi helyet szenteltek a rendező, Roland Emmerich korábbi filmjeire ezen a poszteren, akkor ráférhetett volna a Tökéletes katona és a Csillagkapu is, elvégre a két filmet együtt közel 700 ezer mozinéző látta... Hogy ezt mennyien fogják? Hát, az IMAX biztos besegít majd egy…..
Ron Burgundy és a Channel 4 News Team a tévécsatornák mekkájába, New Yorkba teszi át székhelyét, hogy megbirkózzon a 70-es évek végét, 80-as évek elejét átitató emancipációs változásokkal. A maguk ártatlanul offenzív, zseniálisan ütődött módján. Legszívesebben a…..