Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paczalpörkölt

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legújabb videojátékos rovatunkban igyekszünk megmutatni a hazai paletta és a nemzetközi (de itthon is elérhető) piac legtutibb heti akcióit, árzuhanásait vagy egyszerűen csak alapvetően szuper fogásait. Minden héten jelentkezünk majd aktuális listákkal, szóval érdemes velünk tartani, főleg, hogy a…..
Illusztráció – NASA Goddard Space Flight Centre Milyen lenne az élet a Holdon vagy a Marson, hogyan festene az élettér? Hogyan lehetne a Marsot terraformálni, és milyen veszélyek leselkednek majd a Földön kívüli emberi kolóniákra? Ez mind nagyon távoli még, de a tudományos-fantasztikum szintjén…..
Paczalpörkölt 2017.03.08 16:11:13
@Who111: Ezt én sem értem, a Vénusz terraformálásának gondolatát méltatlanul hanyagolják még a scifi irodalomban is. Úgy tudom a kénsav és a széndioxid a fő probléma ott, azért forró, mert ezek üvegházhatást keltenek. Biztos van módszer ennek a megszüntetésére is, és ott már sokkal jobb lenne a gravitáció is. Bár mágneses tere sajnos annak sincs igazán.
Orbán ellenében még Vona Gáborra is lehet szavazni. Mert e pillanatban semmi sem előrébb való, mint Orbánt kirobbantani a székéből...
Melegedő Let’s talk about sex! 2016.09.28 08:59:03
Véletlenül megelőztük egy nappal a kamaszok szexuális életéről szóló cikkek áradatát, de most – a felmérések és a hivatalos adatok tükrében –, itt az ideje, hogy még egyszer nekiveselkedjünk. A kommentáradat azt mutatja, sokan nem ismerik a mai tinédzserek szexuális szokásait, sem a felmerülő…..
Pont ez hiányzott az ínyenceknek: Dubaiban hamarosan hatalmas esőerdőben sétálhatnak az emberek. Nem is akár hol, hanem egy felhőkarcolóban...
Íme egy liszt és cukormentes nagyon ízletes sütemény! ..
Paczalpörkölt 2016.06.06 16:48:10
@dpetrus88: Köszi! Még egy, bocs ha hülyeséget kérdezek, de a sütéstől (pl a fenti recepttel) nem bomlik le benne a fehérje v. vmelyik aminósav vagy ilyesmi? Tehát teljesen hasznosul a süteményben fogyasztva is?
Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi…..
Cristiano Ronaldo ma a világ egyik legismertebb embere. Olyan focista, akire milliók figyelnek. Amikor ő a kezdőkörbe egy menekült szír kisfiúval fut ki – ráadásul egy olyannal, aki néhány nappal korábban azzal lett ismert, hogy egy magyar újságíró felrúgta – akkor az…..
Dalszöveg - Fordítás: I threw a wish in the well,   Kívántam egyet a kútnál Don't ask me, I'll never tell   Ne is kérdezd mit, sosem mondom el I looked to you as it fell,   Rád néztem miközben kívántam, and now you're in my…..
Deino, Tomi, és Speed újból itt vannak, és kísérletet tesznek arra, hogy az amúgy sem túl fényes magyar podcast-szcénát még mélyebbre rugdossák a alpáriság mocsarába! De ha azt hitted, ennyinél megállnak, hatalmasat tévedtél, mert ezúttal a tech-médiát is gyökeresen…..
A blog első könyvkritikája következik. Karácsonyra érkezett meg Duncan Shelley A pokol kézikönyve című munkája. Véletlenül akadtam a könyvre, nem igazán található meg a boltok polcain, legalábbis nekem nem sikerült, sem az életben sem pedig a neten, így a kiadótól…..