Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisszvector

0 bejegyzést írt és 359 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paulo Dybala várhatóan nem csatlakozik sem a Tottenham Hotspur, sem pedig a Manchester United keretéhez, állítja a Sky Sport Italia, így egy esetleges távozás esetén az egyetlen opció a PSG maradt. A Juve vezetősége mindenképpen értékesíteni szeretné La Joyát, azonban a csatár ragaszkodik az Öreg…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
krisszvector 2019.06.15 16:13:14
@babo0410: olvastam ma PSG-et is, de ha ez igaz, teljesen felesleges belemenni egy farokméregetésbe.

Az UEFA részéről ez a City-s szankció pontos mire vonatkozna/zik? 1-2 évig nem játszhatnak a BL-ban, pénzbüntetés, és nem is igazolhatnak akár csak a cselzi?

csak azért mert ez a kanszeló üzlet amilyen gyorsan jött, na olyan gyorsan el is tűnt
A viszonylag megbízható forrásnak minősülő De Telegraaf cikke szerint az Ajax védője, Matthijs de Ligt közel áll ahhoz, hogy végül a Juventushoz csatlakozzon 70 millió euróért, az Öreg Hölgy pedig a Serie A egyik legjobban fizetett játékosává tenné őt. A középhátvéd számos rajongót tudhat maga…..
Egy huszonnégy éves játékoshoz képest Adrien Rabiot igencsak ügyesen gyűjtögette a tapasztalatokat, ami a jelentős visszhangokat keltő helyzeteket illeti, sok játékos egész karrierje alatt nem képezi annyi megosztó helyzet alanyát, amennyit mindeddig a francia középpályásnak sikerült. Vegyük csak…..
A Sportitalia szerint a Juventus ajánlatot tett Adrien Rabiot-ért, a Paris Saint-Germain "rebellis" játékosáért. A 24 éves középpályás szabadon igazolhatóvá vált, miután lejárt a szerződése és nem volt hajlandó meghosszabbítani azt, ami dühös reakciót váltott ki a francia…..
krisszvector 2019.06.14 16:05:45
A Paris Saint-Germain rendkívül közel áll Matthijs de Ligt megszerzéséhez, állítja a Sky Sport Italia, így a párizsiak megelőznék a Barcelona és a Juventus klubját a védőért zajló versenyfutásban. A Manchester United már régebb kiesett a versenyből, nemrégiben pedig a holland…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
krisszvector 2019.06.04 21:30:57
@babo0410: elméletileg Conte kap 200 misit játékosokra, és nagyon úgy fest, hogy végre Conte igazolhat, konkrétan!
Abban egyetértünk, hogy Marotta kiszámíthatatlan, vagy sikerül vagy nem kategória.

ha már izé fórum

"Jelek szerint Chiesa körül is lesz esemény a nyáron. Olvastam már, hogy hozzánk jön, azt is, hogy a zebrákhoz és azt is hosszabbít."

"elvileg sarri leokézza az icardi-vételt, de az inter vagy 80 misi kp-t vagy dybalát kéri érte cserébe, akit meg kell győzni a váltásról."
krisszvector 2019.06.12 15:52:39
pbs.twimg.com/media/D83XnKEWkAAw3k5.jpg:large

bármi is legyen, de ez kihagyhatatlan :D
Egyes értesülések szerint a Juventus valóban megkörnyékezte Pep Guardiolát egy 20 millió eurós szerződéssel, azonban a szakember visszautasította az ajánlatot, mostanra pedig olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Chelsea mégis ragaszkodna a mesteréhez, így Maurizio Sarri érkezése is kétségessé…..
A Calciomercato értesülései szerint hamarosan lezárul João Cancelo ügye, s mindössze egyetlen a Juventusnál töltött szeztont követően, a portugál szélső 50 millió euro körüli összeg fejében a Manchester City csapatához igazol majd. Cancelót már huzamosabb ideje hírbe hozzák az angol…..
krisszvector 2019.06.06 19:29:11
@juve28adam: www.goal.com/en/amp/news/man-city-and-juventus-in-talks-over-50m-cancelo-transfer/154izem34b72f1jo2yx4hbpx31?utm_source=facebook&utm_medium=amp&fbclid=IwAR2sh5JOVQQpCwDMxnjFKIoFl23_R0H37ARJcnpNbyLQynSu5hn-B8AHYRU

ott van az a Hysaj

egyébként én annyira nem rajongók érte, erős hiányosságai vannak védekezésben mint taktikailag
elég csak a 2 ajax elleni meccsünkre emlékezni, az első 20-25 percben az ő hibájából 5-6szor kontráztak le minket

ha annyira ragaszkodnák az értékeinkhez blabla, nem adnánk el, szerintem
Viszonylag megbízható hírforrás beszámolója szerint a Juventus valóban vissza kívánja vásárolni Paul Pogba játékjogát a Manchester United együttesétől idén nyáron. A Sky Sport Italia képviselője, Gianluca di Marzio szerint a Juve sportigazgatója, Fabio Paratici nem hivatalosan felvette a…..
Továbbra is izzik a Sarri-szál az olasz sajtóban, s a Sportitalia állítása szerint az utolsó akadály is elhárult az útból, mert a Chelsea kész elengedni a szakembert a Juventushoz. A pletykáról a Sportitalia munkatársa,  Alfredo Pedullà számolt be, aki közelről követi a…..
Borítékolható volt, de mára hivatalossá vált, hogy a Juventusszal zsinórban három bajnoki címet nyerő Antonio Conte váratlan, a zebramezes szurkolók számára nehezen értelmezhető és elfogadható döntést hozott, s a következő szezontól átveszi az Inter irányítását. A milánói klub tegnap jelentette be,…..
Kedves Juventino! Szeretnék veled megosztani egy húsbavágó szolgálati közleményt, amely már rövid távon is kihathat a blog jövőjére. Venember kolléga úgy döntött, hogy sok-sok év és számtalan nagyszerűen megírt cikk után, nem érzi már a tüzet a folytatáshoz, és ezek után inkább csak olvasóként…..
A Sampdoria elleni mérkőzéssel a Juventus számára hivatalosan is véget ér a szezon, s nyáron nagy átalakítások várnak a csapatra, hiszen a leköszönő Massimiliano Allegri helyére új edző, a keretbe pedig minden bizonnyal számos új játékos érkezik majd. A zebramezesek már…..
Mint ismeretes, Allegri távozik a Juve kispadjáról, biztosra pedig még nem tudhatjuk, hogy ki lesz az utódja. Az egyik esélyes a Lazio sikerkovácsa, Simone Inzaghi. Vajon méltó utódja lenne Maxnak? Ismerjük meg kicsit jobban, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk. Az ifjú tréner eddig csak a…..
A zsinórban nyolcadik alkalommal is bajnok Juventus ebben a szezonban az Atalanta elleni mérkőzéssel lép fel utoljára hazai pályán, s ezen a találkozón köszön majd el a torinói közönségtől Andrea Barzagli és Massimiliano Allegri is.  A ma esti mérkőzés már semmiféle téttel…..
krisszvector 2019.05.19 22:12:01
@Bianconero: nem ez lehetett a koncepció, hogy hazai pályán majd a búcsúmeccsen, majd egy ilyen fogyatékos focit rakunk le a pályára.
Gondolta, hogy lesz egy gálameccs vagy mi fene.

De Mario egyenlített
Öt évet követően Massimiliano Allegri időszaka a Juventus kispadján a végéhez közeledik. Pénteken a mester kapcsán a klub bejelentette, hogy távozik a klubtól, és a livornói mesterrel nyert öt bajnoki cím után a Juventus így megújulhat a pályán és a padon egyaránt. Az…..
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
A Juventus már hetekkel ezelőtt bebiztosította történetének 37. bajnoki címét, így egy számára szinte már csak edzőmeccset jelentő találkozóval közelít a nyári szünet felé. A házigazda AS Roma számára rendkívül fontos tétje lesz a mérkőzésnek, hiszen a fővárosi…..
A Juventus már bebiztosította zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s négy mérkőzése maradt, hogy lezárja a szezont. A sors fintora, hogy a zebramezesek számára immár tét nélküli mérkőzések között több rangadó is megrendezésre kerül, ezek közül péntek este a torinói városi derbi vár majd a…..
krisszvector 2019.05.03 21:45:59
www.youtube.com/watch?v=WIfE65BQaw8

a csávótól rettegtek, nem ismert lehetetlent, ezért is imádtam